Естетични процедури за лице и тяло – 51 тема

• 84 226
  • 742
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте. Някой да е правил Potenza при Лекова или да знае нещо повече за процедурата, тъй като не намирам много информация из интернет?

# 241
Здравейте, може ли някой да даде мнение за ботокс бокотюр? Колко време държи,хубав ли е ефекта и т.н. Благодаря ви предварително

# 242
Някой използвал ли е намалението в Дерма акт, какви процедури правихте, при кой дерматолог и доволни ли сте?

# 243
Пролетта правих СО2 при д-р Битолска, доволна съм.Сега ще ходя за малко филър в назолабиалните при д-р Чилингирова.Може би малко в устните ще сложим.
Колебая се за един Пикошур лазер за петната- някой правил ли е, че съм забравила.

# 244
  • София
Мнение за ботокс при Ванеска? Мислех при Хаджийска в ДермаАкт, но доста дебело е ботокса там. За първи път ще ми е и най-много искам да избегна поглед тип “бито куче” 🙄.

# 245
Не знам как е погледа бито куче Simple Smile
При Ванеска последния ми ботокс издържа много малко, дори не хвана добре, цените са обявени.
Ако искаш да е по-естествено, избегни ботокс на пачи крак.

# 246
Пролетта правих СО2 при д-р Битолска, доволна съм.Сега ще ходя за малко филър в назолабиалните при д-р Чилингирова.Може би малко в устните ще сложим.
Колебая се за един Пикошур лазер за петната- някой правил ли е, че съм забравила.
Аз. Два или три пъти за петната без ефект. После ходих два пъти за пигмент на вежди и го махна на 80 %

# 247
Явно зависи от видя на петното, защото на мен ми премахна луничките (имам в доста голямо количество през лятото). Това беше преди няколко години. Естествено, после пак си се появиха, колкото и да се мажа със слънцезащита..

# 248
  • в 1001-та нощ
Тези процедури разрушават образувания пигмент, но не премахват причината за неговото образуване.

# 249
В момента ботокс за трите зони (чело, гневна, пачи крак) в Дерма акт е 450 лв. Това ако е дебело.

# 250
  • София
В Дерма Акт цяло лице е 1000, при Ванеска е 500. Има си известна, двойна разлика 😳.

# 251
Цяло лице означава с масетри. Ако нямате бруксизъм, не ви трябва цяло лице.
Чело, гневна и пачи крак са 450 лв, онзи ден предплатих.

Ванеска не работи с бруксизъм, мисля, затова при нея 500 лв вероятно са за чело, гневна, пачи крак - тоест, дори е по-висока цената. Доколкото съм чувала от познати, не я бива много с ботокса нея. Аз като цяло не харесвам работата и.

# 252
В Дерма Акт цяло лице е 1000, при Ванеска е 500. Има си известна, двойна разлика 😳.
До края на август ботокс в Дерма акт е 450.

# 253
Момичета, от кой серум Витамин С сте доволни?

# 254
Момичета, от кой серум Витамин С сте доволни?

Само от чист лимон

Общи условия

Активация на акаунт