Естетични процедури за лице и тяло – 51 тема

• 84 411
  • 742
  •   3
Отговори
# 345
Мнение за д-р Ганчеви Естетик Пазарджик? Гледам доста известни ги посещават и добре изглеждат.

# 346
Здравейте, какви процедури са подходящи за 32-годишна? А като идете на лекар за консултация не препоръчва ли повече от нужното, защото все пак ще изкара пари от това?

# 347
Здравейте, какви процедури са подходящи за 32-годишна? А като идете на лекар за консултация не препоръчва ли повече от нужното, защото все пак ще изкара пари от това?
Здравейте, можете да видите видеото - лекарите на Дерма акт обсъждат процедурите за 30+   https://fb.watch/msPWCUYp4M/

# 348
От всички известни и по-малко известни лица, Глория според мен е най-добре направена от този набор /50год./.Според вас при кого и какво си е правила?

# 349
Момичета, някоя скоро слагала ли е скинбустера на Saypha, да сподели дали е доволна. Искам малко да си освежава лицето и се чудя между него и RRS HA LONG LASTING.!

# 350
Имаше негативни отзиви за него в последно време.

# 351
Момичета, някоя скоро слагала ли е скинбустера на Saypha, да сподели дали е доволна. Искам малко да си освежава лицето и се чудя между него и RRS HA LONG LASTING.!
Аз доста скоро бях писала. Не видях ефект от Sypha. Другите бустери също ли са по 1мл? Че то е почти задължително да сложиш поне 2мл.  Ако е на Juwederm или Restyline то ще излезе колкото филър…

П.п: Също се интересувам от RRS HA long lasting, но той не е бустер. Някой има ли наблюдения?

# 352
Ами, аз слагах RRS Longlasting миналата година в Дерма акт. То май е 3 мл като количество, не е малко, обаче ми го набухаха предимно в скулите и нещо не се харесах. 😀 Определено дава обем, не само хидратация.
Сега ми се иска пак някакъв бустер, но и аз не знам какъв. Мислех за Aquashine, преди време бях много доволна, но не е включен в намаленията на Дерма акт.

# 353
Сайфа-та го развалиха.
RRS Longlasting не е скинбустер. Той добавя обем и е с хк. Тоест -филър.

КРР, може ли да споделите малко повече за Сайфа и личните си впечатления, особено ако са по-пресни. През 2020та слагах за запълване под очите в Дерма Акт и се получи доста добре. В началото се появи подуване, но  нещата се разнесоха в рамките на 2-3 дни и от тогава зоната е много приятно "запълнена". Все още държи, но забелязвам в последно време, че се появява леко хлътване. Мислих да си взема отново Сайфа, с който да се дозапълни, но преди да закупя ще съм благодарна на мнения.

# 354
Аз знам, че Сейфа не се слага под очи.Да не е е бил Рестилейн?

# 355
Аз знам, че Сейфа не се слага под очи.Да не е е бил Рестилейн?

Saypha Volume, пак беше в промоция тогава.

# 356
Странно, и аз знам, че не се слага под очи.

# 357
Saypha филърите не са хич лоши. Обаче са по-скоро за брадичка, jawline, темпорална зона. За средна част и под очи задържат вода и правят отоци. Същото е и с Juvederm. Restylane са идеални за средна част и под очи.
Аз вече не слагам филъри, а RRS Longlasting. То си е филър, но някак не дава този по-изкуствен и твърд обем, в същото време стимулира производството на колаген и кожата става стъкло.

# 358
Saypha филърите не са хич лоши. Обаче са по-скоро за брадичка, jawline, темпорална зона. За средна част и под очи задържат вода и правят отоци. Същото е и с Juvederm. Restylane са идеални за средна част и под очи.
Аз вече не слагам филъри, а RRS Longlasting. То си е филър, но някак не дава този по-изкуствен и твърд обем, в същото време стимулира производството на колаген и кожата става стъкло.

Много благодаря за отговора! А къде го слагате? И след първото поставяне ли се забелязва положителния ефект или е нужно постоянство?

# 359
Ако става въпрос за RRS - аз имам изпито лице и лесно губя обем. Слагам, когато съм се поизпила, където има нужда - назолабиални, скули, под устните, темпорална зона. Ефектът е видим веднага, защото веднага се запълва загубата на обем. Ефектът върху кожата се проявява след около седмица.
Но, излишно е да споменавам, че всичко това се прави с цел претенция и за да се запази качеството на кожата, се иска комплексна грижа- храна, спорт, рутина за кожата (ретинол, пептиди, хидратация, почистване) и вече естетична дерматология допълва всичко това Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт