Естетични процедури за лице и тяло – 51 тема

• 86 250
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте!
Идвам за мнение. От  доста време имам големи хлътнатини под очите. Чудя се какво да избера. Август почти свърши, относно промоциите на Дерма акт не знам тези филъри на промоция ок ли са, 1 мл достатъчен ли е за под двете очи. Колебая се между Чилингирова и Хаджийска и то на база прочетеното тук. Ще съм благодарна за насока.

# 466
Не знам кое от промоциите ще стане под очиТам е много специфично и без консултация не бих купила нищо на своя глава.
Аз съм си слагала скинбустър Рестилейн, но той не е на промо.

# 467
Благодаря ти, ДХЗ, и аз не мисля на своя глава да вземам нещо. А относно лекарите?

# 468
И от двете има доволни и недоволни вероятно.Аз ходя при Чилингирова и съм си доволна.Мисля, че и двете имат сходни виждане за нещата, поне като чета за Хаджийска.

# 469
Здравейте,

Правили ли сте 4-д или 3-д лазерно подмладяване с Фотона и доволни ли сте от резултатите? Като ефект търся заглаждане на фини линии, подобряване на контура в долна и средна част на лицето, но без това да води до загуба на обем. Предпочитам лазерни пред инжекционни процедури и затова лекар препоръча този тип подмладяване.

# 470
Момичета чух за много болезнено възстановяване след филър в брадичката. Има ли нещо такова или е индивдуална особеност?

# 471
Няма такова нещо.

# 472
Относно лазер Фотона,моя приятелка прави няколко процедури,реално нулев ефект, хвърлени в коша пари.

# 473
Момичета, понеже няколко ме питаха на Лс има ли ефект от йогата за лице, слагам за малко снимка, без никакви филтри и само със слънцезащита. От фитнеса след 2 часа почти потене, та може да се каже че и слънцезащитата е заминала 😅😂😂
Филъри нямам никакви, май месец слагах ботокс на чело и скинбустер Рестилайн. Това е, на 42 съм, никога не съм слагала брадички, джолайн и квото и да е. Тоест контура не е пипан. Преди 2 години имам СО2 правен, две поредни зими , първата 3 процедури, втората 2.
Аз се кълна в йогата за лице, според мен има ефект! Правя я от около 2 години много редовно, с шипково масло. С йога като цяло се занимавам от 7 години. Тя също благоприятсва за кожата, това висне надолу с главата:)
Това лято за пръв път нямам пигментни петна! Всичко е от рутината която имам от 1 година.
Преди това излизаха въпреки лазерите.
Ретинол, зимата Трет, витамин Ц, Ниацинамид и един вълшебен корейски крем помогнаха при мен на Меди пийл Меланон.
Също слънцезащита на Естидерм за пигментация.

Айде 2 часа стига😅😂😂

Последна редакция: пн, 28 авг 2023, 15:00 от JACKLIN*

# 474
Страхотна си! Two Hearts

# 475
Джаки, топ си!😍

# 476
Бе с потната коса😂😂🏋♀🏋♀🏋♀
Ще покажа някоя по направена да Н ми пада реномето 😂🤣🤣🤣🤣🤣
Много съм се мъчила с петната и ако мога да помогна на някой ще се радвам:)
Предни години беше абсурд да се покажа без ЦЦ, ББ или друго, ужасно беше

# 477
Здравейте,
Бих искала да коригирам устни и нос с филър. За Варна става въпрос. Някакви препоръки?

# 478
Жаки, аз се бях отказала отдавна да се боря с петната, но сега отново ме вдъхновяваш да пробвам Simple Smile. Единствено трет-а ли спираш през лятото от изброените продукти?

Страхотна си!

# 479
Жаки, супер си. Heart Eyes А за годините, ти давам с 10 надолу. Със сигурност те мислят за сестра на дъщерите ти (от други теми знам, че имаш 2 и едната май си е големичка).
Ако не е много нахално, моля да дадеш (може и на ЛС) линкове към йогите за лице Simple Smile
Благодаря ти! Heart

Сигурна съм, че и в тяло си перфектна.

Общи условия

Активация на акаунт