Естетични процедури за лице и тяло – 51 тема

• 81 550
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
Аз започнах с ботокс на 36. Слагам 2 пъти в годината.
Филъри 3 пъти слагани и разграждани веднъж.
Един Радиес, една Хармоника и един път скин бустер.
Това ми е пипано по лицето за 4г:)
от Радиес не си доволна,а от Хармониката?

Хармониката ми хареса повече определено.
Но при мен се получават един задържания на продуктите и стават на бучки, затова за съжаление не мога да я повторя.
Не е проблем с продутка, а с мен и други продукти ми правят тия бучки.

Grosdanat, мога ли да те помоля за снимка на белези от долна блаферо без филтри на снимката. На лична, както искаш.

При мен беше трансконюнктивална понеже кожа не се наложи да се маха според доктора.

# 601
Здравейте, на 42 години съм и мисля, че е време за Ботокс на челото Grinning
Понеже нямам никаква идея към кой лекар в Бургас да се насоча, моля за препоръки за дерматолог.

# 602
  • София
Мацки, някоя слагала ли е Скулптра на шията? Впечатления?

Предстои ми в края на Октомври при д-р Лекова, предупреди ме, че стават много синки и да се подготвя една седмица да ходя с поло и шалове.

# 603
Може ли те зи от вас, които са слагали филър в слепоочие да ми кажат къде се слага точно - в самото слепоочие или над края на веждата? В клипчетата, които гледах, е над края на веждата.
Какъв е ефектът - издърпва ли леко падналите клепачи?

# 604
Може ли те зи от вас, които са слагали филър в слепоочие да ми кажат къде се слага точно - в самото слепоочие или над края на веждата? В клипчетата, които гледах, е над края на веждата.
Какъв е ефектът - издърпва ли леко падналите клепачи?

Cлага се в самосто слепоочие . Hямам наблюдения да е имало ппромяна  от към клепача въобще . просто подобрява формата на лицето ...

# 605

Но при мен се получават един задържания на продуктите и стават на бучки, затова за съжаление не мога да я повторя.
Не е проблем с продутка, а с мен и други продукти ми правят тия бучки.

Здравейте, тези бучки разнасят ли се с времето и правите ли нещо, за да ги премахнете?
Преди около месец сложих RRS HA long lasting и на няколко места ми останаха уплътнявания, които са видими на определена светлина. Тъй като са само от едната страна на лицето допускам, че причината може да е неправилно поставяне, но се надявам с времето да се разнесат.

# 606
Бучките от Хармониката се разнесова за 5-6месеца.
Имам филъри слагани в слепоочията, горната част на бузите и около устата ( назолабиални). Последните трябваше да бъдат разградени, въпреки, че беше с най-мекия филър, същия който се слага в устните. Устните не съм си пипала, не харесвах ефекта при никого.

# 607
Здравейте, попаднах на статия, че филър в брадичката може да доведе до стопяване на костта. Вярно ли е?

# 608
Отчитам се с мезо jalupro. Другият месец пак плюс ботокс малко.

# 609
Добро утро хубавелки, днес съм на леко попълване на устни + ретуш на ботокс в масетерите и мускула който дърпа ъгълчетата на устните на долу (не знам как се казва).
Тези дни ще ми е последния плаж и почвам с мезото Blush
Скоро се замислих, как месец и половина от годината работя за процедури. Тоест парите, който давам поетапно за 1 годината са над месец и отгоре труд (+/-)
Бихте ли споделили средно колко отделяте за такива процедури за да си сверя часовника?

# 610
  • Sunshine state
Мен ме е срам да кажа, понеже тук цените са други и няма дс ти помогне. 😆 Ботокс тук е между $10-13$ за 1 единица, тоест ако имаш нужда от 30-60, смятай. Микронийдлинг RF (радиочестотен) е солен, а сега в петък съм на такъв и правих един февруари... Да не изброявам колко съм дала за микропигментация на устни, вежди и очна линия тази година. Едно 5 бона в долари със сигурност.

# 611
Зависи какво искаш да си правиш Simple Smile

Аз за два пъти ботокс в годината и един Радиес или Хармоника или подобно.. два филъра..

Около 2500лв на година.
Ако не си ги правя в БГ, всичко е точно двойно. Ботокса е 450евро, и прочее.

До 2г максимум ще си направя и горна блаферо. 3000евро.

# 612
Около 2000 на година давам досега.За ботокс 1-2 пъти годишно, Радиес и някой филър в лицето, още един за брадичката, устни.Инцидентно правя нещо за шията или СО2.Така може и да е 2500лв.

# 613
Здравейте ! Бихте ли ми препоръчали къде в Бургас поставят добре филър в устните ? Досега не съм си правила такава процедура и ме е страх да не го сложат зле,не желая нещо фрапантно , просто устните да са симетрични и по-оформени. Благодаря предварително

# 614
Мисля, че при мен излиза около 2000-2500.
От коя мезотерапия сте доволни?До сега съм правила Рефреш на Плуриал.Сега ми се иска да освежа след лятото, но се чудя пак ли нея и PRP или да пробвам нещо ново.

Общи условия

Активация на акаунт