Пазаруване от Aliexpress.com 66

• 72 198
  • 1 154
  •   2
Отговори
# 525
  • BG-DE
По тракинг номера.

# 526
Не ми се случвало подобно нещо.
Какво става ако изберете само продуктите, които искате да поръчате? След избор излизат ли само те преди приключване на поръчката?

# 527
  • Бургас
Какво става ако изберете само продуктите, които искате да поръчате? След избор излизат ли само те преди приключване на поръчката?

за въпроса ти незнам, но този показания продавач го махни от количката ти - бот е

# 528
Аз нали питах коя пратка от двете еднакви ми е дошла... И по транз.номер не мога да разбера, защото за нито една не пише да е тук, а реално едната я взех. Някой ориентира ли се?
UL741215858BE
UL759616423BE

# 529

за въпроса ти незнам, но този показания продавач го махни от количката ти - бот е
Отговарях на преден пост за проблем с поръчка без да цитирам, но сега е изтрит. Simple Smile

# 530
  • Бургас
на плика кой номер пише - напоследък идват и тези през Унгария без последен статус

# 531
Аз нали питах коя пратка от двете еднакви ми е дошла... И по транз.номер не мога да разбера, защото за нито една не пише да е тук, а реално едната я взех. Някой ориентира ли се?
UL741215858BE
UL759616423BE
UL741215858BE e е БГ. Виж статусите.

# 532
  • София

Как се маха този бот? Излезе автоматично в количката, без да съм го слагала и не мога да го махна

# 533
  • Бургас
тръгнала си да плащаш, на касата няма премахване в количката от там / просто се върни на количката

# 534
  • София
Благодаря, видях откъде трябва да го махна!

# 535
Много ви моля за съдействие. Приятел е поръчал някакви скъпи части за колата си, обаче е начинаещ в онлайн пазаруването и в същото време зле с английския. Пратката не е получена, обаче той в нетърпението си е ровил в поръчката и е маркирал пратката като получена.   Това е проследяващия номер: CP505844183CN.
Какво може да се направи в случая?

# 536
  • BG-DE
Нищо не може да се направи след като я е маркирал като получена, остава да се надява, че все пак ще пристигне.

# 537
  • Бургас
Много ви моля за съдействие. Приятел е поръчал някакви скъпи части за колата си, обаче е начинаещ в онлайн пазаруването и в същото време зле с английския. Пратката не е получена, обаче той в нетърпението си е ровил в поръчката и е маркирал пратката като получена.   Това е проследяващия номер: CP505844183CN.
Какво може да се направи в случая?
Само да не пише на продавача,защото ще си я върне обратно.Чакайте и се молете да дойде.

# 538
Благодаря, видях откъде трябва да го махна!

Как се маха? и на мен от известно време сайта на АЕ стана с черна заглавна лента.

# 539
Приятел е поръчал някакви скъпи части за колата си, обаче е начинаещ в онлайн пазаруването и в същото време зле с английския. Пратката не е получена, обаче той в нетърпението си е ровил в поръчката и е маркирал пратката като получена.   

Приятелят ви е постъпил много глупаво. Дано да има късмет и да си получи нещата. За следващия път нека започне с нещо дребно, което дори и да загуби, да не го е яд. Когато вече навлезе в нещата, може да се отпусне да купува скъпотии.

Общи условия

Активация на акаунт