Сполучливи имитации на маркови парфюми - 51

• 67 698
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
  • BG-DE
Да, точно така в черните бутилки. Имитира този Вютон https://www.fragrantica.com/perfume/Louis-Vuitton/Les-Sables-Roses-55040.html не знам дали се доближава до оригинала но е прекрасна роза с чудесна трайност 😊

# 511
Роза и ванилия...май ще ми стане любимата комбинация Grinning
Втора седмица всеки ден разнасям Armaf Tres Nuit Valentina

Страхотен аромат Heart Спрягат го като имитация на Delina Exclusif Parfums de Marly
Имам имитацията на Дивайн и тя е много красива,но тази на Армаф е тооолкова трайна...коса,дрехи,даже спалното ми бельо мирише на него.
Започва с медена роза,но розата не е от тези тежките като в Интенз кафе.След половин час се превръща в кехлибарено-медена вкусна роза.Не накъртва,а се носи като воал около мен.
Не съм очаквала че ще харесам парфюм с роза,но имитациите на тази Делина Ексклузив ми доставят страхотно удоволствие.Като усетя полъха на парфюма около себе си ми се оправя настроението.
Не смея да пробвам оригинала,че да не вземе още повече да ми хареса Grinning
Между другото,благодаря на мацката, която беше споделила за армафската имитация Flowers Hibiscus

# 512
  • Sofia
Тези Armaf има ли къде да се тестват повече аромати?

# 513
Аз май се влюбих в Zara Rose Gourmand, въпреки че не е никак евтин. Мисля го още. Той прилича на Intense Cafe, от който имах мостра, но не ме грабна толкова. Явно има нещо различно в този на Зара.

# 514
  • Пловдив
Vanilla Diorama на Заг ми е от любимите парфюми. Страхотна ванилия за мен, много траен и присъствен, рядко подновявам аромати, но този е от тях. За есента задължително ще си заредя отново. Аз си поръчах иначе от намалените на Мартинез The Only One, имах на Айфел, но нещо не ми допадна и го продадох. Този на Мартинез ми се струва доста по-добър. На Айфел имаше някаква евтина нотка, според мен. 

# 515
  • София
Здравейте, понеже повечето парфюми, които са ми пръскали по моловете на Arabian's Secret, наподобяват известни такива, някой сеща ли се за този? Много ми хареса и ми е познат, но не мога да се сетя. Другите ги наместих - имаше от всички сладки - от Интенс кафе през Бърбъри Хър до Олимпеята.

https://www.arabianssecret.com/bg/produkt/california-touch/?v=461b1990fe86

# 516
Щом си ги наместила Arabian's secret ,я сподели кой кой е😁...Аз много ги харесвам-те са си арабски парфюми,от рода на Armaf,Taleef,Taif al Emarat и тн...

# 517
  • София
Ооо ами не им запомних имената, като ми ги пръскаха и мирисах, си казваг ахаа, ок

Един, който имаше ориентал в името, беше много подобен на Тобако Вани'л. Хабиби или нещо подобно - на Интенс кафе. Пръснаха ми на листче още 3, приличащи на Олимпея, Бърбъри хър  и Либре, съответно. Но изобщо не запомних имената.

Според мен са си тип имитации, но собствена марка, а като трайност и мощ не откривам арабското в тях. Simple Smile

# 518
  • BG-DE
Ако не се лъжа в парфюмната тема преди години се коментираше, че се произвеждат в Емиратите по поръчка на българска фирма и наистина са по-скоро имитации, а не самостоятелни композиции обаче никъде няма инфо кое кое имитира, а качествотото им, за мен, не отговаря на цената 😊

# 519
Има любители химици, хаха !
Не си понасях Италиката, докато не и праснах едно ароматно масло Чисто Кафе на  Милка. Стана разкош !
Между другото, много са добри тези моно  масълца на Гиза!
Да взема и аз така да направя😁 с моята Италика. Колко кафе сложи на 30 мл спрей
Сложих цялото шише (5мл.) към остатъка от Италиката (около 20/25 мл.)
Взех чистото Кафе, но има и Кафе и Шоколад, което също е опция според вкуса.

# 520
  • София
Нещо свежо, кремаво е този Калифорния, но и по нотки не успях да го намеря във Фрагрантика.
Според мен също не си струват стоте лева за 50мл... Че то Диорите са по 200 за 100 на някоя промоция.

Доволни ли сте от имитациите на Nour Pour Femme (май беше на Заг) и Noir Extreme?

Кътам си две бутилчици от първия и много ми липсва миризмата, вторият изобщо не намирам за траен върху мен и според мен не си струва парите.

# 521
И аз много се изкушавам да си купя нещо на Arabian's secret, но също като вас мисля, че са със завишени цени за качеството. Бях харесала на блотер Constantine, който е много свеж и май белоцветен. Момичето каза, че почти не го купуват, а и май беше на по-ниска цена от останалите.
Също така пробвах парфюмите Akbari, защото много ми харесваше този арабски аромат, който се носи около щанда им, обаче най-известният им Ruby Rouge изобщо не мирише така, беше някакъв плодов. Изненадах се, защото точно в него очаквах да усетя въпросното "ДНК", но уви.

# 522
Ех, тази Vanilla Diorama, все забравям да я включа в списъка за проба, когато навестявам магазина на Заг. Записвам си я!
Аз също си поръчах The Only One от намалението на Мартинез и след това видях, че е пуснат в размените, но вече беше късно. Харесах го много, но не знам доколко е близък до оригинала, защото не го познавам. Мнението ми е, че е нетраен, но е възможно жегата и убийствената влажност в Бургас да му разказват играта твърде бързо. Така че ще го оставя до есента, въпреки, че ми харесва да го усещам около себе си.

# 523
The Catcher in the Rye, имала съм на Заг Noir pour femme, но не ми допадна изобщо. Тежък ретро аромат.
Виж, Noir Extreme е друга бира,
ичмам го в изпълнение на Рефан и е прекрасен!
Обсъжданата  Delicate Magnolia в момента ми е най-вървежният парфюм.
Освежаващ за жегите, супер нежен  аромат. Усещам току-що нарязана краставица в началото, след което тя бързичко изчезва и се установяват фини  бели цветя.

Последна редакция: пт, 25 авг 2023, 13:16 от Briliant

# 524
  • обл. Шумен
Купували ли сте парфюми от D&P Perfumum? Разфасовка от 50 мл. е 27 лв. Харесала съм си няколко имитации, но как да поръчам, след като нямат тестери, а тези разфасовки не ме устройват !!! Явно не знаят как да привлекат клиенти и човек трябва да ходи само на място. Много тъпо!!! 😡🤮🤮

Общи условия

Активация на акаунт