Сполучливи имитации на маркови парфюми - 51

• 67 706
  • 736
  •   2
Отговори
# 495
  • Deutschland
Завчера видях шефката на Заг и се досетих, че трябва да се запася с парфюми. Не се познаваме лично, да не помислите, че им правя реклама.
Но.... сериозно ли 50 мл пълнител вече е 18 лева? Беше 6. 50 🤔. Нося си три шишета и ми трябва наистина някой, който си заслужава. Колебая се между Ванила Диорама и Coconut passion за единият. Искам да взема няколко, но с тези цени ще ме извиняват.

# 496
  • Истанбул
С какво мислиш да го смесиш за да добавиш кафе?
В Тр.цените на алкохолните напитки е много много висока.Затова хората си произвеждат алкохол у дома.За целта в търговската мрежа се предлагат ароматни концентрати под формата на сетове.Има и с аромат на кафе,водноразтворимо.
Очаквам да ми пристигне Muscent Bottega Veneta perfume .Как е като качество и аналогия с оригинала?

# 497
Има любители химици, хаха !
Не си понасях Италиката, докато не и праснах едно ароматно масло Чисто Кафе на  Милка. Стана разкош !
Между другото, много са добри тези моно  масълца на Гиза!

# 498
  • BG-DE
Ама как химици 😊 парфюмери сме 😊

# 499
  • Варна
Завчера видях шефката на Заг и се досетих, че трябва да се запася с парфюми. Не се познаваме лично, да не помислите, че им правя реклама.
Но.... сериозно ли 50 мл пълнител вече е 18 лева? Беше 6. 50 🤔. Нося си три шишета и ми трябва наистина някой, който си заслужава. Колебая се между Ванила Диорама и Coconut passion за единият. Искам да взема няколко, но с тези цени ще ме извиняват.

Това са на Иво цените. Преди бяха 50мл пълнител 12.50лв, 100мл беше 24лв.

# 500
С какво мислиш да го смесиш за да добавиш кафе?
Мисля да си взена от Гиза масло с аромат на кафе. Ще видим как ще се получи, ако не стане здраве да е 😁😁😁

# 501
  • София
Вместо да търсите Джени Глоу, си забъркайте едно масло тонка и мирха, разкошотия е! Sunglasses
А за любителите на магнолията, като мен,  delicate Magnolia от Милка също е бижу, много ми харесва 🙂

# 502
Кокоса е уникален,няма да сбъркаш ако си го вземеш. Всеобщ любимец е тука.
Не знам иначе къде гледаш и откъде купуваш Заг,но 50 мл никога не са били 6,50 лв.
Най-евтино са били 9 лв, преди няколко години.
Може би ако си имаш шишенце,знам ли.
Ако това имаш предвид,там вече не знам.

# 503
Някой беше търсиш парфюм с тамян и случайно попаднах на това в нотино, нямам идея дали е хубав, но изглежда интересен, а цената е.. без коментар.

# 504
Има любители химици, хаха !
Не си понасях Италиката, докато не и праснах едно ароматно масло Чисто Кафе на  Милка. Стана разкош !
Между другото, много са добри тези моно  масълца на Гиза!
Да взема и аз така да направя😁 с моята Италика. Колко кафе сложи на 30 мл спрей

# 505
  • Deutschland
Мис Каролин, преди години ще да е било. Пластмасов пълнител беше.
Кокоса го знам, имах 25 мл. Уникален. Харесах обаче и Ванила Диорама. Ще помисля.

# 506
  • BG-DE
Фрау, не знам как миришат тези но аз бих взела нещо по есенно-зимно, то другата седмица вече идва септември 😊

# 507
  • Deutschland
Ще видя и есенно-зимно 😊. Носи ми се роза, ванилия.

# 508
  • BG-DE
Първосигнално се сещам за Интенз кафе на Мартинез и Пясъчната роза на Рефан 😊

# 509
  • Deutschland
Имам Интенз кафе, пясъчната роза май беше от онези в черни бутилки. Ще тествам. Благодаря ти.

Общи условия

Активация на акаунт