Сполучливи имитации на маркови парфюми - 51

• 67 708
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
Аз имам ето този на Miss Kay и е невероятно траен.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/miss-kay-parfyumna-voda-boho-vib … 034041622763.html

# 481
Защо да не съществуват? Вчера им гледах сайта. 🤔

Защото направих поръчка преди седмица и все още нямам нищо изпратено, опитах се да се свържа с тях, но не успешно.

ъпдейт : свързах се с тях... Всичко е наред.

Последна редакция: пн, 21 авг 2023, 19:24 от Freya_01

# 482
  • София
Някой да си е взимал наскоро тестери от Камея? Днес дойдоха моите и явно капачките са по - широки, защото изобщо не се затварят плътно. Всъщност са само за украса... Само при мен ли има дефект?

# 483
И моята доставка от Парфен отне 7 дни даже ги бях отписала, но все пак дойдоха.. нещо много бавно действат.

# 484
Преди време бях писал, че се интересувам от имитация Ксерджоф Наксос и дори се сдобих с такава от Айфел-парфюми. Сега открих, че Мартинез също са почнали да предлагат такава вариация и я поръчах. Еми, доволен съм. Понеже имам мостра на оригинала, то мога да твърдя, че Мартинез са се справили добре в клонирането.

# 485
  • Deutschland
Някой да е тествал този парфюм, копие на Amor Amor?

# 486
Фрау С., преди време го бях купила даже. Приятен е, но много нетраен и се усеща, че не е вложено много в този парфюм.

# 487
Преди време бях писал, че се интересувам от имитация Ксерджоф Наксос и дори се сдобих с такава от Айфел-парфюми. Сега открих, че Мартинез също са почнали да предлагат такава вариация и я поръчах. Еми, доволен съм. Понеже имам мостра на оригинала, то мога да твърдя, че Мартинез са се справили добре в клонирането.
Мартинез имат добри аромати и аз съм доволна много от Vert malahit и Santal cardamon.

# 488
  • Варна
Някой да си е взимал наскоро тестери от Камея? Днес дойдоха моите и явно капачките са по - широки, защото изобщо не се затварят плътно. Всъщност са само за украса... Само при мен ли има дефект?
Не съм купувал от тях нищо в последно време, но поне да го имам предвид това обстоятелство. А преди им бяха адски плътни капачките при затваряне на мострените писалки.

# 489
  • София
Има ли луди учени като мен, които експериментират с масла, готови парфюми и вещерски добавки от Милка, за направата на личен бранд? Joy
Това за личния бранд е в рамките на шегата, но наистина си правя експерименти и смея да твърдя, че имам много добри резултати Blush
Има ли други?

# 490
Днес взех на ММ от Рефан 061 - H24 Hermes, струва ми се, че на хартийка ми хареса повече как седи отколкото на кожа. Иначе на мен ми мирише малко повече отколкото трябва на прах за пране и усещам някакви зелени нотки. Не съм сигурна дали ще го изтърпя като аромат и дали няма да отида да му налея и друг. 😂

Последна редакция: ср, 23 авг 2023, 20:34 от Анонимен

# 491
  • Истанбул
Има ли луди учени като мен, които експериментират с масла, готови парфюми и вещерски добавки от Милка, за направата на личен бранд? Joy
Това за личния бранд е в рамките на шегата, но наистина си правя експерименти и смея да твърдя, че имам много добри резултати Blush
Има ли други?
Мен като ми доскучае и почвам да си правя разни парфюми или комбинации.Минаата година бях направила на дъщеря си едно мини 20 мл.малко от това,5 мл.от онова,8 капки масло от пачули,5 мл.смокинов одеколон и се получи нелош аромат.Приятелката й си го присвоила и пак бях помолена да забъркам същата смес.Да,ама съставките помня ,но пропорциите ми се губят.Пак се получи,за ежедневна употреба.Hug

# 492
Аз като нещо не ми харесва си го поправям или понее се опитвам. Ето ма мъжа ми бях взела Сosta Azzurra na TF понеже  не ми хареса му бутнах една молекула 01 😁😁😁.
Имам от Гиза Иненз кафе и понеже не усещам кафе в него, а само рози мисля да му сложа кафе 😁😁😁.

# 493
  • BG-DE
С какво мислиш да го смесиш за да добавиш кафе?

# 494
  • Варна
Днес взех на ММ от Рефан 061 - H24 Hermes, струва ми се, че на хартийка ми хареса повече как седи отколкото на кожа. Иначе на мен ми мирише малко повече отколкото трябва на прах за пране и усещам някакви зелени нотки. Не съм сигурна дали ще го изтърпя като аромат и дали няма да отида да му налея и друг. 😂
Аз пък страшно го харесвам точно от Рефан. Много добро копие са спретнали, много сполучливо.
Обаче и приятелката ми се изказа, че бивал, но нещо остро имало в повече.
И аз го усещам като студен и зелен аромат с леки сладникаво-флорални нотки, малко метален. Перфектен за топло и горещо време, за офис среда също.

Общи условия

Активация на акаунт