Отговори
# 540
Честита рожба! Да расте здрава и щастлива, и да има прекрасно детство!

# 541
Честита принцеса, Sladkishi! Нека бъде здрава, щастлива и добра! На теб бързо възстановяване 🌹

# 542
Днес с планово секцио се роди втората ми принцеса - Станислава. 3110гр, 50см 💗💗💗 Гръмогласна и с много коса 💗💗💗
Честита принцеса!❤Нека бъде здрава,обичана и много щастлива🍀

# 543
Честита принцеса, Sladkishi! Бъдете здрави и бързо възстановяване за теб!

# 544
Честита рожба! 💕🎀 Да бъде жива и здрава и много да ви радва! 🌸🌸🌸
Днес с планово секцио се роди втората ми принцеса - Станислава. 3110гр, 50см 💗💗💗 Гръмогласна и с много коса 💗💗💗

# 545
Честити рожбички на новите мами! Бъдете много здрави и щастливи!

# 546
Sladkishi, честито момиченце! Да бъде жива и здрава и много да ви радва! Бързо възстановяване и да си се гушкате 🤱

# 547
Ние клоним към Селена Селс, но още не сме взели решение. Виждам коментари, че в чужбина не приемат клетки от България. Тоест, ако се налижи операция в чужбина, тези клетки няма да свършат работа ли?

# 548
Ехааа голям бебо бум днес 🥰 Честита малка госпожица SladkishiЖиви и здрави !!! Бързо възстановяване 🩷😘👩🍼

# 549
Georgieva9, Sladkishi, честити рожби, живи и здрави да сте!🥰

# 550
Georgieva9, Sladkishi  честита радост и на двете! Да бъдат здрави и щастливи! ❤️

# 551
Здравейте, днес цял ден имам средно силни менструални болки. Не мисля, че са контракции, защото не ми се стяга корема.. просто ме боли ниско долу.. Доста. Какво ще ме посъветвате? Часа ми при АГ е утре за 15 и 30, но да тичам ли за всеки случай до спешното.. като там вероятно ще ме приемат..

# 552
Има ли от вас родители които са решили да съхранят стволови клетки и ако да, в коя компания?
Здравейте, с баткото съхранихме през 2019г в Биохеленика.
https://biohellenika.bg/ceni/

Последна редакция: ср, 19 юли 2023, 20:54 от fire lady

# 553
Здравейте, днес цял ден имам средно силни менструални болки. Не мисля, че са контракции, защото не ми се стяга корема.. просто ме боли ниско долу.. Доста. Какво ще ме посъветвате? Часа ми при АГ е утре за 15 и 30, но да тичам ли за всеки случай до спешното.. като там вероятно ще ме приемат..
Пий но шпа и виж дали няма да отшуми.
Аз преди няколко вечери имах такива болки доста силни, но издържах без хапче. Моите бяха от натоварване-5ч.шофиране и после 3ч.разходка.

# 554
Аз знам, че но шпа на този етап не следва да се пие, тъй като действа на шийката, не съм сигурна точно как, но ме предупредиха, че не се препоръчва.

Общи условия

Активация на акаунт