Мартенските зайчета 2024

• 52 627
  • 779
  •   1
Отговори
# 675
Аз пък трябва да чакам две седмици за резултатите от ФМ и скрининга….

Raditoy много съжалявам… бързо възстановяване и бъди силна.
Само един въпрос, усети ли промяна в симптомите преди да отидеш на лекар? Спря ли да те боли или да ти се гади?

Последна редакция: вт, 22 авг 2023, 09:35 от Ellariya

# 676
Понякога имате ли тежест в стомаха след хранене. Все едно от много преяждане, а реално не е така.

Леле ако знаеш аз как се подувам, предимно вечер забелязвам и усещам как ще ми се пръсне корема и ми тежи😁
Сутрин е по- добре.

# 677
Raditoy много съжалявам… бързо възстановяване и бъди силна.
Само един въпрос, усети ли промяна в симптомите преди да отидеш на лекар? Спря ли да те боли или да ти се гади?
[/quote]

Не. Симптоми си имам, нямам болки. Просто матката все още не получава достатъчно силен сигнал, че трябва да изхвърли плода, но казаха, че до 10 дни ако не ми направят аборт ще започне кървене.
Единственото, което се сещам е, че миналата седмица много ме боля стомаха един ден, но лично аз не виждам връзка. Каквото такова. Моля се аборта да мине леко и да се приключва вече… Ще се гледаме с голямото ми момиче и за мое съжаление няма да има възможността да стане кака.

# 678
Здравейте, дами! Много съжалявам за загубата на всички мами до момента! Кураж и сили в този така труден за вас момент Sad
Аз днес също направих пренаталният тест и чакам резултати до 31.08. Иначе преди да го пуснем видяхме бебето и всичко е наред за момента. Другата седмица съм на първа фетална в 12+ 1 при лекарката, която ще ме следи и след 2 дни ще отида за още една фетална и при доктора, който живот и здраве ще ме изражда!

# 679
  • Хасково
За жалост и аз ви напускам🥹🥹🥹🥹
Няма сърдечна дейност,останало си е на 7ма седмица а уж трябва да е 10та,от вчера съм с болки днес вече и цикъл тругна,изписаха ми хапчета вместо кюртаж,по добрия вариант е,ще поработим пак здраво след два месеца дано да не се налага пак да чакаме 7г. Успех на всички и дано на финал да хушкате малки пухкави бебоци

# 680
Много съжалявам за всички момичета, претърпели загуба! 💔😔

# 681
Леле... Момичета, много съжалявам! Бъдете силни! ❤

# 682
Дано повече да не прочитам такива неща.. много съжалявам за загубата ви, бъдете силни и съм сигурна, че другия път всичко ще бъде наред.

# 683
Aumi много съжалявам 😞
Бързо възстановяване и скорошен положителен тест 🍀

# 684
Отварям си днес двете теми и какво да прочета 💔 Съжалявам за всички загуби, бъдете силни и бързо възстановяване. Надявам се да не се откажете и скоро да гушкате пухкави бебета !

# 685
Мами и аз утре съм на фетална и съм много притеснена, има ли някоя от вас още с гадене и повръщане, ужасно е!

# 686
Мами и аз утре съм на фетална и съм много притеснена, има ли някоя от вас още с гадене и повръщане, ужасно е!
Аз и за двете неща
Утре съм на ФМ и аз, но късно вечерта. Пак цял ден ще съм развълнувана и притеснена. А за гаденето... има си го, но вече то е примесено и с падане на кръвното и световъртеж. Не знам от жегата ли е, от бременността ли е, но вече няколко пъти ми се случва.

Отделно чакам Vision резултати и ще се побъркам!!! Сънувах ужасни кошмари за този резултат и съм на тръни, изнервена, припряна. На косъм съм да звънкам да питам какво се случва..

# 687

Няма да си мислите и да си представяте лоши неща. Представяйте си само хубави неща, защото подсъзнанието има голяма сила. Знам, че е трудно. Като чета тези тъжни постове и аз започвам да си мисля всякакви неща, но гледам бързо да ги отблъсквам като си представям бебчо, и като си гледам снимките му и т.н. Трябва да сме спокойни и да не се филмираме, защото това носи само негативна енергия на бебчето.
А от тук да има някой с домашни любимци? Лежат ли ви по коремчето? По-любвеобилни ли са? Моето три месечно коте само на коремчето ми иска да лъга или на гърдите ми и не спира да ми мърка. Имам чувството че го усеща. Надявам се да си станат приятели като се роди. ☺

# 688
Ние имаме едно куче на двора, което според мен вече усеща. Много по-внимателен е към мен, сякаш ме пази.
А котарака вътре според мен още идея си няма или не му пука.🤣🤣

# 689
Здравейте. На някоя от Вас изписван ли е Валтрекс 500 мг във връзка с вирусна инфекция? Имате ли отклонения в кръвната картина? Изписан ми е от лекар и не знам дали да го пия?

Общи условия

Активация на акаунт