Мартенските зайчета 2024

• 52 737
  • 779
  •   1
Отговори
# 525
Момичета,кажете си мнението за видеозоните. В почти 11 седмица съм а вече имах 7 , даже вчера ходих на частно, уж всичко наред днес пак кръвотечение. Сега се опитвам да се свържа с някого от болницата и отивам пак на видеозон . Как пък така никой не намери причина за това кръвотечение. Expressionless

# 526
И аз съм с доста видеозони досега. Доколкото знам не вредят.

# 527
Честите ехографски прегледи не представляват проблем/риск за здравето на бебето. Това съм чела и тук, в другите теми.
Дано всичко се нареди, 2309!

# 528
Момичета, какъв интимен гел използвате и душ гел също? От няколко дни получавам сърбежи по тялото. За интимен гел моята АГ ми препоръча Идрозоил, а за душ гел просто да пишело на опаковката “за чувствителна кожа”.

# 529
Интимен гел Uriage. Любим ми е! Много нежен и с много лек, почти не се усеща, аромат.
Душ гел - най различни, но най често Dove. Щом има сърбеж, то непременно бих взела Eucerin.

# 530
Момичета, какъв интимен гел използвате и душ гел също? От няколко дни получавам сърбежи по тялото. За интимен гел моята АГ ми препоръча Идрозоил, а за душ гел просто да пишело на опаковката “за чувствителна кожа”.

Аз след дълги проблеми съм с пяна гинексид, гинекологът я препоръча и на дъщеря ми на почти 9 годинки след успешно излекувана е colli и течение при нея. И аз я ползвам близо година, че имах чести гъбични възпаления. Много съм доволна и ме облекчава, понеже и в момента съм с течение и се лекувам с Глобули.

# 531

Аз след дълги проблеми съм с пяна гинексид, гинекологът я препоръча и на дъщеря ми на почти 9 годинки след успешно излекувана е colli и течение при нея. И аз я ползвам близо година, че имах чести гъбични възпаления. Много съм доволна и ме облекчава, понеже и в момента съм с течение и се лекувам с Глобули.

И аз ползвам Гинексид и съм страшно доволна, но редувам и миене само с вода, тъй като след хиляди обиколки по различни доктори, някои са ми казвали , че трябва само с вода.. на кой да вярваш не се знае 🤔

# 532
Момичета, здравейте. 8с+2д съм и се включвам при вас с малко притеснение. Втора бременност ин витро и да ви кажа на 2-3 пъти ми се случва стягане на корема ама точно като подготвителните контракции. Въобще не знам дали е нормално толкова рано да се случва 😔 В петък съм на преглед и ще попитам, но на някоя от вас случвало ли се е ?

# 533
Нямам представа какво са подготвителни контракции, защото съм бременна за първи път и не съм раждала. Но когато аз имах боцкания, придърпвания в областта на корема, моята АГ ми каза, ще щом не са менструални болки и то ниско долу, значи не е притеснително и нараства матката или пък червата негодуват заради запек, повръщането..

Вчера бях и пак си видяхме бебето. ❤️ То вече си прилича на истинско човече.. 3 дни върви напред. Утре съм на Vision test, a другата седмица - Фетална морфология. Нямам търпение да видим пак бебето, да разберем пола...
Но АГ много ме успокои. Каза, че след тази седмица, в която съм, рискът от загуби е под 1% вече и да съм спокойна.. бебето се развива много добре и няма никакви рискове. 🙏🙏🙏

Скрит текст:

Като си гледам стари ехографски снимки.. беше точица, бобче му казваше, после беше петно, а сега си виждаме глава, тяло и две ръчички. 🥺❤️🙏 Това е най-хубавото нещо, което ми се е случвало!

# 534
Нямам представа какво са подготвителни контракции, защото съм бременна за първи път и не съм раждала. Но когато аз имах боцкания, придърпвания в областта на корема, моята АГ ми каза, ще щом не са менструални болки и то ниско долу, значи не е притеснително и нараства матката или пък червата негодуват заради запек, повръщането..

Вчера бях и пак си видяхме бебето. ❤ То вече си прилича на истинско човече.. 3 дни върви напред. Утре съм на Vision test, a другата седмица - Фетална морфология. Нямам търпение да видим пак бебето, да разберем пола...
Но АГ много ме успокои. Каза, че след тази седмица, в която съм, рискът от загуби е под 1% вече и да съм спокойна.. бебето се развива много добре и няма никакви рискове. 🙏🙏🙏

Скрит текст:

Като си гледам стари ехографски снимки.. беше точица, бобче му казваше, после беше петно, а сега си виждаме глава, тяло и две ръчички. 🥺❤🙏 Това е най-хубавото нещо, което ми се е случвало!
Кой пакет на Vision теста избра? Утре да кажеш как е минало, какво са ти казали. Една приятелка , миналата година зимата прави теста и първото взимане на кръв се оказа, че нещо не е наред и трябваше да се повтори. Сега си има малко здраво момченце. А относно болките в матката аз също ги имам , доста ми приличат на тези преди цикъл, само дето са по-слаби и някакси неприятни. И аз бях в петък на преглед и бебчо си върви добре, малко по-назад съм от вас, тъй като ще раждам в края на март месец.

# 535
Моят термин е 2 март, но и двете АГ, при които се следя, смятат, че ще е февруарско бебе. Средата на 11 г.с. съм в момента.

А за Vision - може би е било твърде рано за тест и не е имало достатъчно наситеност в кръвта на майката на тези показатели. Така си мисля аз поне.. едва ли е плащала за 2 теста, нали? 😀

Ще правим базовия пакет, който е от 8 показатели за мутации + пол. В Афродита взимат кръв, 1150лв.

# 536
Моят термин е 2 март, но и двете АГ, при които се следя, смятат, че ще е февруарско бебе. Средата на 11 г.с. съм в момента.

А за Vision - може би е било твърде рано за тест и не е имало достатъчно наситеност в кръвта на майката на тези показатели. Така си мисля аз поне.. едва ли е плащала за 2 теста, нали? 😀

Ще правим базовия пакет, който е от 8 показатели за мутации + пол. В Афродита взимат кръв, 1150лв.
Само веднъж плати, навреме си беше взет. При транспортирането е станало нещо, поне така и бяха казали и я извикаха за ново вземани на кръв. Дори при това , че се транспортира в подходяща среда понякога клетките умират. За момента Vision тест е най-доброто, което се предлага. Мнение на няколко доктори, независими един от друг. Аз обмислям да направя разширения пакет от 2000 лв , но АГ ми каза да изберем този от 1600 лв, вече и аз не знам кой ще бъде. Анастасия, а ти къде каза че ще правиш ранната морфология? Пропускаш само бхс нали?

# 537
Точно така, пропускам БХС.
Феталната ще я направим в МЦ "Фемина". Четох много за лекари, болници.. и прецених (надявам се правилно), че предпочитам в клиника, която е специализирана за фетални морфологии, а не в голяма болница като Надежда, Токуда при лекар, който ще ме прегледа между другите жени за ЖК..

Спряла съм се на Светлана Врагалева. Четох изключително добри отзиви за нея, че е внимателна, детайлна и обяснява всичко на разбираем език.

# 538
С Анастасия вървим заедно. И аз имам същия термин, не са ми казали, че може да е по-рано, но казаха последно че бебчо е леко по-голям. Още не знаем пол де, има си големее. 😅

# 539
Попадна ми едно видео в Ютуб на една влогърка, която тук се запознава с друго момиче и вървят заедно така и накрая супер случайно раждат в един и същ ден с 1ч разлика в една и съща болница и ги настаняват в една и съща стая. 😀😀😀

Но ти май си морско мами? 😀

Общи условия

Активация на акаунт