Мартенските зайчета 2024

• 52 675
  • 779
  •   1
Отговори
# 615
Момичета, срам не срам ще питам, защото вече не се издържа така. Какво мога да приемам против запек? Не говоря за храна,защото всички такива храни нещо не ми действат. Вече 4ти ден... Чувствам се като балон,изнервена съм и явно си го изкарвам и на околните.. Та тези от вас с такива проблеми как се справяте?

# 616
Няма от какво да те е срам. Мисля, че рано или късно всички бременни се сблъскват с този проблем.
Аз от както се помня все имам трудности в тази област и приемах това - https://galen.bg/nature-s-way-naturalax-3-s-aloe-pri-zapek-h100- … HSI0aArCyEALw_wcB
Сега не знам до колко е подходящо за бременни.. трябва да питаш АГ или да прочетеш някъде в листовката.
В момента не го приемам, но установих, че всякакви комбинации от топло и студено ми действат добре. Кисело мляко и чай, например.. 😀

# 617
Аз също и преди имах проблеми,но успявах да се справя без добавки. Ще питам в аптеката дали е подходящо,че днес надали ще успея да се свъжа с АГ. Предполагам ще са наясно в аптеката. Иначе това топло/студено също ще взема да го пробвам.
Явно съм толкова кисела,че ММ вече ми се скара,че не взимам мерки. 😀

# 618
Питай направо в някоя аптека.
Аз ползвах Дуфалак, а има и свещички подходящи.

# 619
Здравейте, момичета🌸 Записвам се и аз, термин 16 март, първа бременност. От Бургас.
Понеделник съм на преглед и записване за ЖК. Искам да ви попитам кога ще приключи сагата с вагиналния ехограф, защото досега имам 7-8 прегледа с него и ми е нереално дискомфортно. Също така съм на антибиотик, заради урологична бактерия.. Клексан в корема всеки ден, заради тромбофилия, метилирана фолиева и алеракт.
На въпроса за ФМ на момичето за Бургас…. Аз ще ходя на 3… не знам как стана, просто записвах, после ми казваха лоши неща за лекаря, записвах при друг и сега реших, че ако понеделник всичко е ОК на прегледа, ще ида и на трите хахахха

# 620
На мен доктора от Турция ми изписа Дуфалак, подходящ е за бремени и не се привиква към него.
Но все пак не прекалявай с ежедневна употреба

# 621
Аз съм с корем на бременна 5-6 месец… сууупер подут ми е корема, а съм още 9+3. Нямам запек, нито газове кой знае колко много, но всички разбират, че има нещо, то на км ми личи. 😩 Дали да не пия някакъв пробиотик нещо, имам чувството, че това подуване е от червата. Някоя от вас да е така?

# 622
Всички май минаваме през това. И аз бях така даже качвахме снимки с другите момичета.
Сега (12 г.с.) не съм подута, но вече определено имам коремче, което трудно се крие. Щом във фитнеса всеки ден някои ми честити Simple Smile)

# 623
Вярвате ли в суеверията по време на бременност. Като например да не се подстригвате и т.н.

# 624
Не.
Даже е по добре за косата да е по къса, понеже в по напреднала бременност ембриончето дърпа много витамини и минерали и често се влошава качеството на косата от това.

# 625
Вярвате ли в суеверията по време на бременност. Като например да не се подстригвате и т.н.
Абсолютно не! Дори се боядисвам Simple Smile и началото на септември имам час за фризьор.
Единственото суеверие, което спазих, е да не казваме преди 12-13 г.с., но то не от суеверие, а да се убедим, че всичко е наред с бебчето! 🍀

А за дължината на косата... не знам. Моята е до кръста и доста гъста. Усещам обаче, че имам лек косопад, който боря с ампули в момента. Вероятно после с бебето ще ми е по-удобно с къса коса, но за кокчето тип гнездо няма значение колко ми е дълга косата. 😂😂 А едва ли ще съм full glam на детската площадка. 😉

# 626
Най-добре питай АГ за медикаменти за запек.  Но ако ти понася яж киви Simple Smile Ще се изненадаш колко помага.

Относно суеверията, грам не смятам че са верни ....дори мисля ,че само излишно с стресират хората.

Отделно от това да ви питам за прегледите ..... Гледам ,че доста често ходите, а на мен следващият ми е чак на 20.09 и то директно на ФМ. Дали е нормално според вас? Има ли други като мен?
А за вагиналните прегледи си зависи от АГ и апаратурата ,която има . Сега в 7г.с. вече ме гледа през коремчето Simple Smile

# 627
Моите прегледи също са по на рядко. Бях на 2ри август и следващият ми преглед е на 28ми август. За сега само с вагинален ехограф са ме гледали. В 9 г.с съм

Най-добре питай АГ за медикаменти за запек.  Но ако ти понася яж киви Simple Smile Ще се изненадаш колко помага.

Относно суеверията, грам не смятам че са верни ....дори мисля ,че само излишно с стресират хората.

Отделно от това да ви питам за прегледите ..... Гледам ,че доста често ходите, а на мен следващият ми е чак на 20.09 и то директно на ФМ. Дали е нормално според вас? Има ли други като мен?
А за вагиналните прегледи си зависи от АГ и апаратурата ,която има . Сега в 7г.с. вече ме гледа през коремчето Simple Smile

# 628
Здравейте. За тези, които вече са минали рутинните изследвания, колко Вие е СУЕ през първи триместър?

# 629

Общи условия

Активация на акаунт