Мартенските зайчета 2024

• 52 675
  • 779
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте. За тези, които вече са минали рутинните изследвания, колко Вие е СУЕ през първи триместър?

Моето е било 8 mm/h на последните изследвания.

# 631
Благодаря за съветите,момичета. Взех си дуфалак, дано да има ефект. 😊

# 632
# 633
Скорост на утаяване на еритроцитите. Има повишени стойности при наличие на възпалителен процес.

# 634
При бременност референтните стойности са различни, отколкото ги пишат лабораториите.

# 635
Изобщо не знам как ги разбирате тези неща. Толкова неща ми звучат на китайски тук. Нищо от тези неща не са ми казвали на мен…. Като индианец съм в тази сфера… 😕

# 636
За запека пробвайте масаж с въртеливи движения по посока на часовниковата стрелка (това се прави и при запек на бебета) на мен ми помага сега.

И един  непоискан съвет, ако нямате показания за проблеми, опитайте повече да се наслаждавате и по-малко да се притеснявате, това само вреди на вас и бебенцето ви. Вярвайте в най- доброто, следвайте интуицията си. Heart майките имат неочаквана сила не се подценявайте! Wink

# 637
Тези масажи да не предизвикат контракции при някой мами.
На мене ми казаха да не си пипам корема, но пък аз съм с усложнения...

# 638
Момичета, алергията ми към полени се обостри, някой използвал ли е лекарства повреме на бременност?

# 639
Въобще не си пипайте корема и не го галете. Наистина предизвиква контракции.
Изобщо не знам как ги разбирате тези неща. Толкова неща ми звучат на китайски тук. Нищо от тези неща не са ми казвали на мен…. Като индианец съм в тази сфера… 😕
Аз съм лекар и тея неща вече ги сънувам, за жалост 😂

# 640
Момичета, как се справяте с гаденето.От няколко дни се чувствам като парцал и това гадене от всичко, даже имам чувството, че ми се гади и от въздуха, който вдишвам с първата бременност изобщо съм нямала гадене, сега умирам 😔 ФМ в коя седмица ще я правите аз съм 9+5

# 641
  • София
Не е ли прекалено рано в 9та седмица? Мисля че няма да се вижда достатъчно. Тя се прави между 11 и 13+6 г.с
Момичета, как се справяте с гаденето.От няколко дни се чувствам като парцал и това гадене от всичко, даже имам чувството, че ми се гади и от въздуха, който вдишвам с първата бременност изобщо съм нямала гадене, сега умирам 😔 ФМ в коя седмица ще я правите аз съм 9+5

# 642
И аз съм така Sad Предишната бременност изобщо не знаех какво е това.... Общо взето трябва да изчакаме да мине. Но понякога ми помага газираната вода (въпреки ,че много мразя). За сега друго не знам , а медикаменти не искам да пия.

ФМ ще правим в 12г.с. , обсъди го пак с АГ и аз смятам че рано по това време .

# 643
9г.с. е рано за ФМ. То даже пренаталните тестове едва тогава започват. Последно ги гледах 10 г.с.

Моята ФМ е тази сряда. Ще съм е 12 г.с и 4 дни. 🙏 И вече с огромно нетърпение чакам резултатите от Vision...

# 644
Здравейте!
В 9 г.с съм и миналата седмица много рязко ми падна кръвното 90/60, бях седнала за щастие и веднага хапнах шоколад (макар изобщо да не ми се яде) и пих кола.
Бях на доктор на 18.8 и доктора ми обясни, че е нормално.
Е, днес със ставането - пуснах си краката от леглото и бам - брутален световъртеж, едва разходих кучето и до момента ми се вие свят🫤
Някое момиче с подобен “проблем”?

Общи условия

Активация на акаунт