Кралски работи и клюки - юли 2023

• 76 972
  • 742
  •   1
Отговори
# 390
  • Пловдив
Немного популярни снимки на кралица Елизабет II:

https://adme.media/svoboda-kultura/20-redkih-snimkov-elizavety-i … ya-semya-2396965/

# 391
Кейт утре ще присъства на женският финал на Уимбълдън. 😊 Да се надяваме да има и интересна компания с нея.

# 392
  • Някъде там
Испанците приемат в Palacio de la Zarzuela борда на @UWCEspana, спонсорите на стипендии и студентите, завършили през 2023 г., както и тези, избрани за курсовете 2023/25.

София с част от бъдещите си съученици в Уелс.

Лана искаше къса рокличка 😉
Много хубави Летисия и София. Мнгого стилна и елегантна Летисия. София  със свежа и младежка визия. Роклята на Леонор ми харесва, но не и за нея. Обаче като гледам половината деца как са облечени ми става ясно, че там просто така си се обличат.

# 393
На обикновените деца това може да са им единствените по-"официални" дрехи извън дънки и потници, но също мисля, че Леонор можеше и тя в по-къса рокля. Роклята на сестра й София е чудесна според мен.

# 394
Летисия и София са много хубави, роклята и еспадрилите на Леонор са приятни, но не са за нея,  тоалета я прави да изглежда по-едра. На мен съвременната тийн мода не ми допада като цяло, та другите деца може да са много модерни, но не ми харесват.

# 395
  • София
И за мен Леонор е за пореден път разочарование като облекло. Един, два пъти да не уцелиш- добре, ама при нея е рядкост да е с нещо подходящо. Не разбирам защо насила я правят на лелка. Струва ми се невероятно изборът на дрехи да е само в нейните ръце, виждали сме я тук там на неофициални, лични събития- нормален тийн. А е хубава и нежна, грехота е. Напомня ми на лейди Луиз на Единбургците, все облечена като стара мома. Доядя ме Simple Smile
Летисия и София са хубави.
От предните страници Зара много ми хареса на Уимбълдън, много премерен ежедневен шик беше постигнала.

# 396
Кралят реши, че Kралицата няма да получава полагащата й се годишна рента от парламента, за да изпълнява официалните си задължения като съпруга на Монарха.

Вместо това Кралят лично ще финансира официалните задължения на Кралицата.
Нейният предшественик принц Филип получаваше £359 000 всяка година до смъртта си.

Така Кралица Камила става първата в света кралица консорт, която не получава официално финансиране от парламента.

И сега британската монархия е една от най-евтините на глава на населението и разчита на минимална подкрепа от парламента, но явно Чарлз иска да намали и малкото разходи. Интересно дали другите монархии ще вземат пример, например скандинавските монархии, които се издържат почти на 100% от данъкоплатците.

https://www.instagram.com/p/CurNBoMsV_8/

# 397
Принцът и принцесата на Уелс заведоха Джордж, Шарлот и Луи на International Air Tattoo в RAF Феърфорд днес!✈️

# 398
  • София
Прекрасни Уелс днес! Чудесно семейство, хубави деца.

Луи е с кецове като на Шарлот, а Джордж е с обувки като на татко си.

# 399
Кейт утре ще присъства на женският финал на Уимбълдън. 😊 Да се надяваме да има и интересна компания с нея.

Тоалетът от миналата година

# 400
Ооо страхотно е да видим цялото семейство заедно преди лятната почивка.
Кейт е с много хубаво ленено сако на марката Blazè Milano.
Джордж вече е посещавал летището като по-малък.

Сладък Луи. 😊

# 401
# 402
Прекрасни Уелс днес! Чудесно семейство, хубави деца.

Луи е с кецове като на Шарлот, а Джордж е с обувки като на татко си.

Страхотно семейство, сплотени, спокойни и много земни!  Джордж изглежда много пораснал, а Луи си му личи, че е палав, очичките му светят, много будно и дейно момче, Шарлот носи някаква мъдрост и зрялост, въпреки крехката възразст, приликата с Елизабет е много голяма. Кейт както винаги изглежда прекрасно, лека спортна ежедневна визия.

# 403

Камила е заснета как влиза в клуб Albemarle Street в понеделник вечерта и след това си тръгва няколко часа по-късно в компанията на сестра си Анабел Елиът, сина Том и 16-годишната дъщеря на Том, Лола.

Днес на Уимбълдън е пълно с рояли.
Беа ми харесва с тази рокля и чанта.

Последна редакция: пт, 14 юли 2023, 17:18 от Анонимен

# 404
  • Някъде там
Прекрасна рожденичка и семейство. Много романтично и лятно облечени в тон за празника. Красиво момиченце расте Естел. Оскар е симпатяга. Взели са най-доброто от родителите си. А след клипчето от вчера Даниел все повече го харесвам.

Леонор е в Зара

Общи условия

Активация на акаунт