Кралски работи и клюки - юли 2023

• 76 742
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
  • Някъде там

Роклята на Матилде е носена скоро.
Яката е махната.

Шарлийн и Алберт на традиционна вечеря на свещи  организирана от кметството. Много е хубавка на тази снимка.

Много събития имаха Алберт и Шарлийн последните дни.
И още една от тези дни. Роклята е странна с тези  късите кожени ленти на тюла. Ако ги  нямаше щеше да е доста по-добре за мен.

# 631
  • Майничка
Според мен, Ингрид е с поизтрита времента татуировка на орел или подобна птица с разперени криле.

# 632
  • София
Много ми хареса тази рокля на Матилде и първия път, макар че перата ми развалиха впечатлението. Сега като ги гледам не ме дразнят толкова, но по-добре без тях. Така си представям облеклото за лятото - свежи цветове, леки материи, красиви сандали.

# 633
  • Някъде там
И на следваща част от концерта е била в жълто. Да видим днес дали ще е в другите цветове от знамето.😀

Ако перцата бяха по "истински" щеше да е красиво. Без тях е по добре, за мен. И аз харесвам последните ѝ феерични летни рокли.

Обувките са жестоки.

# 634
Хубава Матилде! Елегантна, изчистена, свежа рокля и топ сандали. Не може да се сбърка Laughing Но и аз не харесвам перата, без тях е по- модерно и елегантно.

# 635
  • Някъде там
Тоалетите днес много хубави. Шапките твърдо не. Особено на Елизабет. Роклята на Матилде ми харесва,на Елизабет още повече. Много кокетна и подходяща за събитието. Малката за пореден път е в такъв модел рокля.

# 636
Елизабет е много шик.

# 637
Много добър избор на Елизабет, браво Heart

# 638
  • Някъде там

# 639
  • София
Наистина е мнго хубава роклята на Елизабет, страхотен цвят, с Матилде са готина комбинация на флага.
На мен и шапката ми харесва, единствено смятам че периферията отпред трябва да е някак повдигната.
Роклята на Леонор ми харесва като цвят, но асиметричната пола някак разваля силуета.

# 640
  • Някъде там
Една подобна на тази на майка ѝ щеше да е трепач. Не че тази е лоша, просто ми е твърде в очите, а Елизабет няма какво да крие.

От "Натан" са се справили великолепно и този път.

И на Матилде стои хубаво роклята, но по често виждаме подобни модели.

# 641
Британската монархия става все по-независима от финансова гледна точка.
Скрит текст:
Държавната безвъзмездна помощ – използвана за финансиране на официалните задължения на монархията – ще бъде 12% от нетните печалби на Crown Estate през следващата година, досега е била 25%, обяви Министерството на финансите.

Милионите лири, които крал Чарлз получава от данъкоплатците, ще бъдат намалени наполовина следващата година, стана ясно днес.
Министерството на финансите каза, че бюджетът на Кралското домакинство ще бъде с 24 милиона паунда по-нисък през следващата година.

Промяната е въведена след значително увеличение на печалбите на Crown Estate от сделки за вятърна енергия. Кралят поиска през януари печалбата от вятърния парк да се използва вместо това за по-широкото обществено благо.
Бъркаш нещо.
Точно обратното, планира се голямо увеличение на държавната субсидия. За 1-2 години се запазват сегашните пари, а от 2025 скок с 45%!
Точните цифри са дадени по-долу, както и коментарите на хора, вътре в нещата:
https://www.theguardian.com/uk-news/2023/jul/20/king-charles-to- … from-uk-taxpayers
Не бъди толкова доверчива. И крал Чарлз, и никой от останалите няма да си оставят магарето в калта. И доходи се крият, и с информация се жонглира! Демагогия 🙂

# 642
  • Разпиляна във въображението
За мен шапката на Елизабет е по-голяма от необходимото и тя постоянно трябва да си вдига главата, за да й се вижда лицето, и тя да вижда Simple Smile

# 643
Не бъркам, тези пари ще са за ремонта на Бъкингам. А не за кралските особи. Дори и да няма монархия, то тези разходи винаги ще ги има, защото дворците се нуждаят от постоянна поддръжка и ремонти.

Натан пак са копирали от друг дизайнер. Но това им е вече нормалност. На Елизабет шапката е като за плаж.

# 644
  • София
Много ми харесват и трите белгийски дами, а Елизабет е просто прекрасна.
Елеонор много е пораснала и е невероятно нежна девойка.

Общи условия

Активация на акаунт