Изпитани сайтове за парфюми - юли 2023

• 87 051
  • 624
  •   1
Отговори
# 540
Преди точно 2 седмици имах рожден ден и по този повод искам да ви се похваля с този прекрасен, а и дълго мечтан подарък. Blush Благодаря на Белодоре, че предлагат парфюма на редовна цена без аналог и че имат толкова хубава лоялна програма, с която ми подариха -30% отстъпка за празника. Специални благодарности на момичетата в магазина, ако четат тук - винаги са много мили, отзивчиви и позитивни! Единствената ми забележка е, че магазинът не пуска толкова често намаления, колкото на мен ми се иска. Sweat Smile
Скрит текст:

# 541
  • Stuck in a moment
Здравейте! Една любима ЕДТ ми свършва и гледам, че на много места не е налична, открих я в uhanie.bg. Някой поръчвал ли е от тях? Не видях да са на началната страница.

# 542
# 543
Писах на parfium.bg, ще видим дали ще получа отговор

# 544
Здравейте! Една любима ЕДТ ми свършва и гледам, че на много места не е налична, открих я в uhanie.bg. Някой поръчвал ли е от тях? Не видях да са на началната страница.
Веднъж съм пазарувала от сайта, всичко беше наред.

# 545
# 546
# 547

Milen, сърдечно благодаря за всички страхотни оферти, които поднасяш тук. 🙏 За тази конкретно съм супер благодарна. Този парфюм от една година го дебна и вече си мислех на редовна цена да го поръчам от сайта им.
Но благодарение на теб и Parfium.bg ще сбъдна една мечта😉 Като сложих и -10% отстъпка, стана още по- изгодно.

# 548
За мен е чест!  Flowers Hibiscus

https://elinor.bg/search/Roja

код: july i STELLAOFF хващат

https://elinor.bg/product/parfums-de-marly-delina-exclusif

https://elinor.bg/product/stphane-humbert-lucas-777-taklamakan

Последна редакция: чт, 27 юли 2023, 21:48 от Milen™

# 549
Milen™,  при теб цените излизат по- ниски , а сметките грешни Joy При мен ситуацията е такава съответно без и със loyal.

Последна редакция: чт, 27 юли 2023, 21:42 от •mimoza•

# 550
Влез в профила с лоялната програма и ще станат още по -ниски!

INITIO  също хваща код july  

Последна редакция: чт, 27 юли 2023, 21:45 от Milen™

# 551
Супер е цената и все пак срещал ли си по-добра с някой друг код и период? Дали 22% от black биха го хванали това?

Влез в профила с лоялната програма и ще станат още по -ниски!

INITIO  също хваща код july  

# 552
Аз си го взех от beautywelt.de преди близо 2 месеца. За толкова време никъде не го срещнах на по-добра цена, а бях решила да го чакам евентуално в Spray Parfums. Да благодаря пак на chilko, че сподели сайта с нас. Имайте предвид, че през уикендите свалят редовната цена на парфюмите и с код за -10%/-15% пазаруването става още по-изгодно.
Скрит текст:

# 553
Mas7erRalf, цената е относителна величина.

Ако нещо ти трябва и го желаеш, то цената е тази която може да платиш на момента.

Ако можеш да чакаш и не е спешно, тогава е друго.

В България този бранд го има отдавна, но нямаше достатъчно асортимент. Следователно сега има предлагане и се очаква цените да падат по различни наични.

Аз съм го виждал този бранд и на - 30 %

Ако не го познаваш, горещо те съветвам да тестваш и да останеш с тези аромати насаме възможно по - дълго време.

После пак ще говорим за цени и кодове. Simple Smile

# 554
  • София
Знаех си, че не трябва да следя тази тема, но пак се изкуших.
chilko, благодаря за споделеното мнение и оферта за QAED AL FURSAN-белия. Сдобих се с него от eMAG с безплатна доставка и ми харесва. Много приятен на моята кожа. Усещам ванилия, иланг и накрая кокос,но всичко е много добре балансирано. Ще се носи с удоволствие.
  И  благодарност към Deetron, за новото зареждане на ZARA BOHEMIAN OUD. Поръчката беше незабавна от линка, който ми пуснахте. Бързо я получих и съм невероятно доволна.
 И последни балагодарности към Нотино. В кошницата си бях забравила един Rochas Byzance Gold-60ml.-48лв. и като видях как са скочили цените реших да го поръчам. Мислех, че или ще ми откажат поръчката, или ще е на новите цени...обаче днес си го получих. Неочаквана, приятна изненада.

Общи условия

Активация на акаунт