Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 136 - юли 2023)

• 107 218
  • 1 241
  •   1
Отговори
# 195
MiroslavT - прочети правилата на играта . Винаги съм се отнасял добре с хората и винаги съм им отговарял нормално на въпросите ,но някой път наистина ми писва. Не знам как 70% от хората участват в игри като дори не си правят труда да влезнат да прочетат правилата (да не говорим че тези хора директно влизат в сайта на играта, участват и на квадратчето в което пише СЪГЛАСЯВАМ СЕ С ОФИЦИАЛНИТЕ ПРАВИЛА НА ИГРАТА "просто го натискат" ) В играта пише точно и ясно - "Купи БИСКВИТИ -Милка , Орео, Белвита и/или Барни .... Бонбони , шоколади и други изделия на гореизброените брандове НЕ УЧАСТВАТ в тази Промоция!"

*В сайта има картинка на кексчета Барни ,може и от там да си се объркал, но съм на 99,99% че те не участват в играта .

Ако някой има да потвърждава награда или му се занимава да звъни - да попита дали  участват -ще се радвам да напише в темата какво са му отговорили

# 196
  • Велико Търново
Аз смятам, че кексчетата Барни участват, още повече че са на илюстративната снимка. В тези игри на  Милка, които са за бисквити винаги съм участвала с кексчета Барни и брауни Милка. На касовите бонове в много магазини ги изписват бисквити.

# 197

Накарахте ме да се разровя, купувам Барни и ако спИчеля ще споря ако трябва 😂🍀

# 198
  • Под Слънцето
Боби, Барни имат и бисквити. Не са само кексчета.

# 199
Разглеждам в момента продуктов каталог на един от доставчиците. Там всичко на Барни е класифицирано като бисквити. Аз даже някои продукти никога не съм ги виждала. Явно са по малките магазинчета. В Кауфланд само кексчетата съм виждала.
Някой ако иска може да пише имейл до организатора.

# 200
  • София
В Кауфланд само кексчетата съм виждала.
В Била има от "бисквитите". Сложих ги в кавички, защото не са хрупкави като бисквити, а са меки като кексчета. Стоят при сухите пасти, а не при бисквитите.

# 201
Според мен участват кексчетата. Не само, защото ги има на снимката, а и заради "... и/или Барни, без значение от вида и грамажа".

# 202
Излезна ми реклама.Не знам даже,че има такава бензиностанция 😂

# 203
Не бих рискувала с кексчетата аз.
Някой има ли ненужен код за Емаг?

# 204
  • Там...
Даже в магазините флайерите за играта са накичени до кексчетата Барни. Винаги са участвали и те.

# 205
Gamy уж въведоха нови правила, а сега на този шампионат се изложиха. Въпросите се повтарят както на първия куиз за Великден дето беше и могат да се наизустят.
А и са сборище от всички предходни игри - въпросите са същите от играта за 24 май, от козметичния куиз, за гергьовден също.
А тези въпроси за глаголицата направо ми втръсна от тях. На всяка игра едно и също.
Бях им писала за няколко въпроса, че така както са зададени, има няколко верни отговора.
 За лавандулата един въпрос се пада почти на всяка игра - ами всички отговори са верни там.

# 206
Gamy уж въведоха нови правила, а сега на този шампионат се изложиха. Въпросите се повтарят както на първия куиз за Великден дето беше и могат да се наизустят.
Няма как да са уникални за всеки куиз, но поне отговорите на различни позиции ли са?

Аз не играя. Наградите не ме грабват.

# 207
  • Сф
Няма как да са уникални за всеки куиз, но поне отговорите на различни позиции ли са?

Аз не играя. Наградите не ме грабват.
Не.Simple Smile

# 208

Maggi & ТВ Фантастико -
от днес 
https://www.nestle.bg/bg/maggiinfantastiko

# 209
От Хайникен как ще се свържат с печелившите? Някой дали е получил съобщение или мейл? Аз мисля, че съм с хамак.

Общи условия

Активация на акаунт