Перилни препарати и омекотители - 73

• 47 925
  • 730
  •   1
Отговори
# 555
Затова не държа никакви прахове в оригиналните опаковки, а прехвърлям в кутии с капак.
Живяхме доста време в жилище, в което банята нямаше аспирация и влагата беше ужасна. Прахът за пране ставаше на буци, които трябваше да разбивам. Оттогава - задължително прехвърлим в кутия с капак.

# 556
Здравейте, гледам, че масово ползвате чуждестранни прахове, а от нашенските кои бихте препоръчали? (т.е. нещо, което не е от турски/италиански магазин и тн.) Трябва ми хубав прах за цветно/ черно, а може и за бяло, ако имате предложения ще съм благодарна Simple Smile
Имах и аз едни турски ABC, но ги свърших. Не бяха лоши, за черно пране течният ми хареса повече, имаше хубав аромат.

# 557
Аз ползвам немски прахообразен Ариел за цветно и бяло пране, но казват, че и официалният внос на тези прахове е добър.
Тъмните дрехи пера, включително и черни, пера с праха за цветно пране на 60С и двучасова програма - не избеляват, което не налага купуването отделно на препарат за тъмни дрехи.
Редуцирала съм максимално перилните и почистващи препарати, че аман от търговски трикове. Ползвам от специализираните само препарат за вълна. Такива, за тъмно, за червено, за бимбено…. не!

# 558
Аз ползвам немски прахообразен Ариел за цветно и бяло пране, но казват, че и официалният внос на тези прахове е добър.
Тъмните дрехи пера, включително и черни, пера с праха за цветно пране на 60С и двучасова програма - не избеляват, което не налага купуването отделно на препарат за тъмни дрехи.
Редуцирала съм максимално перилните и почистващи препарати, че аман от търговски трикове. Ползвам от специализираните само препарат за вълна. Такива, за тъмно, за червено, за бимбено…. не!

Благодаря! Simple Smile За бели споменах, не че ми е спешно - имам две, три бели тениски и бяло бельо, тук-там ги пускам с прах за цветно - не съм видяла да има проблем, но да Grinning

# 559
Нужно е в едно домакинство да има препарат с кислородни избелители. Така наречения прах за бяло.
С който не се пере само бяло Wink

# 560
За бели споменах, не че ми е спешно - имам две, три бели тениски и бяло бельо, тук-там ги пускам с прах за цветно - не съм видяла да има проблем, но да Grinning
Нужно е в едно домакинство да има препарат с кислородни избелители. Така наречения прах за бяло.
С който не се пере само бяло Wink
Така е, защото ако продължи бяло/светло пране да не се пере със специализирания препарат, то то ще се захаби, бялото ще загуби яркостта си, ще посивее.
Ако не е станало ясно от предходния пост, то бялото го пера с прахообразен Ариел за бяло пране.

# 561
  • Русе
Момичета,някоя да е виждала да се е появил някъде по магазините сръбския омекотител Дуел, моля да пише.

# 562
  • Somewhere far away
Този нов ленор е ужасен т.е. мирише ужасно- само това минавам да каажа!

# 563
На мен пък много си ми харесва и изобщо не мирише ужасно .

# 564
  • Pazardjik
  Днес в магазина, който пазарувам отскоро видях това. Абсолютно непознати за мен, освен таблетки за съдомиялна и веро  не знаех,че има перилни. Моля за мнение, ако някой го е ползвал.

Последна редакция: нд, 10 сеп 2023, 21:16 от Reni Angelova

# 565
  • Somewhere far away
не знам може като се сипе в отделението и на самите дрехи да е по -добре, но помирисан в магазина от капачката... просто  буквално ми стана лошо.

# 566
  Днес в магазина, който пазарувам отскоро видях това. Абсолютно непознати за мен, освен таблетки за съдомиялна и веро  не знаех,че има перилни. Моля за мнение, ако някой го е ползвал.
Прахообразеният е добър.

# 567
  • София

Това как да го разбирам, два бр за 17
99 лв? Взимал ли някои от била на промо преди?

# 568
  • На изток от Ада
Да 2за 17.99 лв

# 569

Някой може ли да се включи с отзиви ?

Общи условия

Активация на акаунт