Перилни препарати и омекотители - 73

• 47 893
  • 730
  •   1
Отговори
# 135
Ей това беше добро по спомен (с доста силна миризма) :
Скрит текст:

# 136
Аз си взех концентрата на Лидл за цветно. Отдавна го бях загледала, но понеже от около 2г преустанових посещенията в лидл, и само инцидентно се озовавам там, та в неделя го взех. 6-7 лв май беше,  за 28 пранета...

Както се вижда, за мерител се ползва капачката. Това го пиша по повод питането назад за отделна мерителна чашка - може и без нея, няма нужда според мен.

# 137
  • На изток от Ада
Е  няма нужда,  но трябва да знаеш колко събира дадена капачка. Н
До къде, да теглиш

# 138
То си пише. Винаги. Колко съдържа дадена капачка. Снимах, нарисувано е дори..за тези, които не им се чете Nerd

# 139
Специално на този Формил капачката е разграфена през 5 мл.

# 140
  • На изток от Ада
Пише до тази резка 35 мл до еди къде си 50 цялата страна 60 мл прим. Това за др течни.Формил е лесен.

# 141
Не разбирам за какво е цялата дискусия. Сякаш говорим на различни езици.

Пише до тази резка 35 мл до еди къде си 50 цялата страна 60 мл прим. Това за др течни.Формил е лесен.

# 142
  • На изток от Ада
За капачка на др течен. И  Чашката . Маже с капачката,  но е по --трудно. Дпуе с мерителна чашка.
А и течният оставаа без капачка. Или изцсепваш в/у дрехите дозата?

# 143
Ох стига с тези таблетки за съдомиялна.
Някой да Ви е карал да ги използвате?
В интерес на истината, пералнята премахна един такъв дъх на застояло след пране, дрехите също са по- ароматни.
Предвид мазнотиите, които разтварят в съдомиялната, има логика да действат и на отлаганията в пералнята.
Аз лично капачка от твърда пластмаса не бих пуснала в прането. Не само дрънченето, но и при центрофуга може да повреди някоя дреха.

Последна редакция: пн, 10 юли 2023, 18:42 от Mateah

# 144
Изсипвам върху дрехите. Simple Smile

# 145
Аз имам такава. От Скип.

Скрит текст:

# 146
  • На изток от Ада
Ох стига с тези таблетки за съдомиялна.
Някой да Ви е карал да ги използвате?
В интерес на истината, пералнята премахна един такъв дъх на застояло след пране, дрехите също са по- ароматни.
Предвид мазнотии те, които разтварят в съдомиялната, има логика да действат и на отлаганията в пералнята.
Аз лично капачка от твърда пластмаса не бих пуснала в прането. Не само дрънченето, но и при центрофуга може да повреди някоя дреха.
не но са зза миялна , не за петна . Ама пробайте ! Не говоря на вас . Редовно се пита за почистване с таблетка . Сегй и за петна

# 147
Ми на кого говорите, като в последните страници моят пост е единствен за таблетките, преди е писано, но чак сега пробвах и споделих.
Ако пишете малко по- грамотно, няма да е зле!
Относно Ариела, приключвам една кутия за 18 пранета и отварям немски.
Предната кутия беше страхотен, тази- влажен и някак по- различен, с по- лошо качество.Всяка партида е различна, убедих се след години ползване.
Приключи ми турското бебешко Бинго омекотител и днес взех свеж син Силан и Бинго зюмбюл. Бях забравила какво е да харчиш пари за омекотител с тия големи туби, ама всяко нещо си има край.

# 148
За цветно пране този в дясно, нали?

# 149
  • София
Минах през Лидл днес. Има 2 вида прах Формил, за 40 пранета. Знам, че се дискутираше, че е орязан, но поне с добавка сол за петна става ли? Цената е  добра - 10 лв за 40 пранета. Ароматът наподобява Скип, но в доста по-лек вариант.
Погледнах от любопитство течния Формил за цветно. Ами не, не е моето. Мирише ужасно.

Общи условия

Активация на акаунт