Перилни препарати и омекотители - 73

• 47 915
  • 730
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Значи ще се заредя. В Билла това?

# 586
  • На изток от Ада
Аз не мога да разбера дали един брой е 18лв или и двата са 18 лв.
Защото ако един е 18 лв не е изгодно , ама ако двата са 18 лв си е оферта .
Ако някой ходи на 14.09 /когато започва промоцията/ и разбере как е промоцията моля да напише.
Ако са двете според мен е 1 течен за 50 пранета + 29 капсули .

. Пише 1+1 гел или капсули. Цена без отстъпка 35.99 лв.

# 587
  • София
Да, след нея 17,99.
Тоест - две за тия пари.

# 588
Оферта си е да,колкото и да не се ползват течни и аз ще отида,но ме съмнява,че сутринта ще има чакащи пред магазина и после нищо няма да остане...
По отношение на акцията мисля,че са 1+1 за два еднакви артикула,защото пише "или" на снимката,а не "и"

Последна редакция: ср, 13 сеп 2023, 09:43 от believe_

# 589

Това как да го разбирам, два бр за 17
99 лв? Взимал ли някои от била на промо преди?
А по принцип кой от двата е по-добър? Имам предвид с капсули или с гел препоръчвате да се пере? (Няма значение дали е за цветно или бяло, питането ми е за самия вид на перилния препарат:))
Иначе и аз ще пробвам да взема от офертата, ако остане де😀.

# 590
За самият вид..най-добре с прахообразен...

# 591
Това е ясно:)), имах предвид между тези двата на промоцията, за да зная кое да взема:)), но благодаря все пак:)).

# 592
  • София
За бебета - най-доволна съм от Тео Бебе, прах. Не съм съгласна, че трябва да се пере на дълги програми. Напълно ненужно и доста скапващо дрехите. Температура 60 градуса и програма до час и половина е ок. Бебетата са с памперси, не се цапат изобщо, къпят се всеки ден, особено като новородени. Най-важното е да се изплакват добре дрехите (да се включва допълнително изплакване) и да не се ползва омекотител. Тоест, да се предотврати химически контакт с кожата.
Що се отнася до другите членове на семейството - ползвах един и същи прах за всички нас, защото бебето има контакт с нас, гушкаме го, носим го.... Но това всеки сам го преценява, не е задължително.
Течните препарати според мен не са подходящи. По правило по трудно се изплакват от прахообразните, заради сгъстителите. И нямат кислородни избелители. (То и в праховете доста ги намалиха, но в течните няма въобще.)

# 593
  • На изток от Ада
Това е ясно:)), имах предвид между тези двата на промоцията, за да зная кое да взема:)), но благодаря все пак:)).
Течен, капсулите са сгъстен течен и се отмиват по трудно ,това помня.
за тази оферта аз нямам.... 2 за 17.99

Последна редакция: ср, 13 сеп 2023, 12:58 от nasito8988

# 594

Това как да го разбирам, два бр за 17
99 лв? Взимал ли някои от била на промо преди?
От коя дата е тази промоция? Сега бях в Била в Пловдив, нямат такова нещо, то и в брошурата не го видях…
от 14 четвъртък с новия каталог, ще ида да взема и аз, ако се доредя
Изкушаваща цена, но като се замисля той е правен за пазара в България и качеството е по-ниско

# 595
  • На изток от Ада
При мен го няма това промо от утре и това е .

# 596
nasito8988 , страници 8-9 от сайта на Билла , предстояща брошура 14.09. - 20.09

# 597
  • На изток от Ада
Гледах, гледах и не видях... Явно ми се искаше да няма. Мерси , blueberry, там е . Ще мисля дали вземя, на село съм...

# 598
  • София
Момичета,
Ариела в Била е 35,99 за 2 бр.
17,99 лв излиза брой.
Скрит текст:

# 599
Аз така и не я разбрах тази промоция както е написана в брошурата - без извинение, с г@за си са я написали....

Общи условия

Активация на акаунт