Звездни компромати - Юли' 23

• 319 878
  • 2 866
  •   1
Отговори
# 780
и на нея парите и славата са й дошли в повечко

# 781
  • У Диспансера ...♥♥♥
Джен само се била консултирала с адвокат при евентуален развод, да се презастраховала един вид.
И една разголена Риана, която ми идва в повече
Скрит текст:

# 782
# 783
  • София
Задържели са Белослава да шофира в нетрезво състояние. Не го очаквах.

1,2 промила. Не е пила една чаша вино само. И утре ще се появи в някоя кампания, "Не карай пил".

# 784
  • Rock & Roll feeling ...
Намирам за изключително компрометиращо и засрамващо да се качиш зад волана пил.
Не трябва да се правят компромиси към пили и друсани хора, решили, че могат да се качат зад волана.

# 785
Точно, утре ще стане на лице против шофирането пиян.

# 786
И от екрана ще ни учи колко добри и одухотворени трябва да сме ..
Най интересното е че е една от новините по телевизията  ..

# 787
Реших, че е след чаша вино - масово виждам по ресторанти хора, които пият включително концентрати, след което стават, качват се в автомобилите и шофират.
Но 1,25 промила не е хич малко. Ясно, че е лято и хората ходят на партита, пият, но защо шофират след това и кога най-накрая ще има ефективни присъди, а не глоби?

# 788
Александър Младенов - бизнесмен ще е новият Ерген.

# 789
Имам ужасен страх да шофирам и една от причините за това е, че не смятам, че имам достатъчно бърза преценка да компенсирам тъпотиите на всички друсани, пияни и малоумни хора, каращи със 100 в населено място.

Да си понесе наказателната отговорност.

# 790
  • Варна
И една разголена Риана, която ми идва в повече
Скрит текст:

Преди да се зареди цялата снимка, помислих, че около Риана има чорапЯ, както казваше баба ми.

# 791
Време е наистина да се реагира истински сериозно на шофирането след употреба на алкохол. Аз вече пия много рядко и виждам, че дори от 1 чаша вино буквално ми се завърта главата. Дори човек да се чувства супер адекватен, след като е пийнал, това усещане е измамно. Добре, че не е станала друга беля, а са хванали жената навреме. За съжалание много други шофьори си продължават тия безумия Sad

# 792
От новината излиза, че пияна в 4,30ч сутринта се е качила на колата и е отишла до денонощният магазин. Сигурно за да си купи още алкохол, след което се е качила пак и чак тогава са я спрели. Какви партита, каква чаша вино. Това си е пропаднал битов алкохолик с мания за величие и безнаказаност!
Явно точно тази патрулка не е приела подкуп и не са били впечатлени от известността на Белослава!

# 793
Може да са купонясвали до сутринта

# 794
  • София
Белослава от години употребява забранени вещества. Не е само алкохол.

Общи условия

Активация на акаунт