Звездни компромати - Юли' 23

• 319 832
  • 2 866
  •   1
Отговори
# 990
Накрая ще я изкарат мъченица тая Белослава - толкова несправедлив хейт да понася и то за няма нищо!
Да вземем да ѝ се извиним за причиненото неудобство и това е!

# 991
Такива клетви като да срещне дърво не са ми много ок. Но вие си знаете. Думи, мисли.. карма всичко има значение.

Преди няколко дни Том е имал рожден ден. Много мило и сладко пожелание от Рита.
Скрит текст:
,

# 992
Очаквам с нетърпение сериите по Нетфликс тоя септември (The Supermodels, с Линда, Синди и други). Днес видях трейлъра

# 993
Ами, Амбър, и на мен не са ми много ОК. Особено като гледам във Фейсбук що за профили стоят зад такива думи, да се хванеш за главата...Обаче ми прекипя след всички коментари под поста й във ФБ. И както знаем добре, всяко чудо за три дена и гарантирано всичко ще й се размине... Как да не те хване яд?! И по-добре дърво, отколкото съвсем невинни хора, пък току-виж й дойде акълът в главата...

# 994
Тези хора как не ги е страх от кармата?

# 995
Барбалена, пак казвам, ти си знаеш. И аз им се дразня, но съзнателно не използвам такива изрази.Както и да е.

Най ме впечатли от Рита пояснението, че я разсмива всеки ден и така 38 г. Това смятам, че е едно от най-страхотните качества в един мъж. Явно е забавен човек Том и.. можел да подремне винаги и навсякъде. 😁

# 996

1973, снимки " Плашилото", най.младата снимка ,която съм виждала. Все едни ,сякаш се е родил  голям. Ще ми се и  по малък да е , но ...
 От всичко прочетено, Белослава  има тежест като дете на баща си, не знам какво и е звездното ,но компроматното е ясно.

# 997
Така харесваният тук Любо Киров също е реагирал със сърчице! Четирима мои познати също с палец и сърце! Пълен потрес! Следващия път й пожелавам близка среща с дърво! Макар че то, горкото, каква вина има... И не, не ме е срам да го кажа! Ще си го е заслужила напълно!

Еее, много ме разочарова Любо. Толкова го харесвам и аз.

Надявам се, въпреки звездната подкрепа, реакциите на обикновените хора да са крайно отрицателни. За такива случаи много одобрявам кенсъл културата.

# 998
Колкото при Савинито имаше отлив след каруцарската постъпка,толкова ще има и при Белослава в заведението или хотела. Там си ходят едни и същи,които споделят възгледите си.

# 999
Е, сега... Белослава е разпознаваем бг изпълнител, има характерен глас и на мен лично творчеството й ми харесва, та в тази връзка не мога да кажа, че единствено заради баща си е в редиците на известните. Благодарение на родителите си е в редиците на подсигурените до живот, но за това не е виновна тя.

# 1 000
В Инстаграм и Гала и Вергов я подкрепят със сърца и Аз обичам Белослава. Срам са и те

# 1 001
Принудени са. Да не мислите,че Кирчо Маричков по собствено желание защити Елена Поптодорова,когато тя открадна парфюм от фрий-шопа...?

# 1 002
Просто са един дол дренки и нямат “топки” да си кажат истинското мнение.
Като гледам колко известни слагат сърчица и я подкрепят под поста й в Инстаграм, имам чувството, че тя е станала жертва на пиян шофьор, а не че тя самата е била пияният шофьор.

Последна редакция: ср, 12 юли 2023, 17:32 от Adaline

# 1 003
Ех ! Да му е светло на душата !
Голям творец ! 💔

# 1 004
А пък тази защита на Елена Поптодорова преди години ми беше супер комична. Не е застрашила живот разбира се, но е голямо падение да крадеш.

Общи условия

Активация на акаунт