Звездни компромати - Юли' 23

• 319 664
  • 2 866
  •   1
Отговори
# 1 470
Венци венц при Мондьо. Изключително разочарование е това момче. Много приказва, нищо не казва и всички са в  лайна, а само той в бяло.

# 1 471
Онова бяло ли?

# 1 472
Супер ме издразни този Венци - като беше квартално рапърче драпа да стане известен, а сега колко е тежко да си публична личност, хейта, народа искал хляб и зрелища.Абе льольо, ако не беше тоя народ, да ти идва на участията..

# 1 473
Със сигурност онова бяло е.

# 1 474
Супер ме издразни този Венци - като беше квартално рапърче драпа да стане известен, а сега колко е тежко да си публична личност, хейта, народа искал хляб и зрелища.Абе льольо, ако не беше тоя народ, да ти идва на участията..
Винаги може да преквалифицира в складовете на Лидъл или Практикер. Open possibilities.

# 1 475
За бабанкото на Гло не мога да преценя грозен ли е или хубав, главата му е като топлийка, боцната на купчина глина. Не знам от снимката ли е така несъразмерен, но съм виждала такива мъже по улицата, природата не ги е създала да стават гардероби и на малка глава не отива такова изкуствено телище, мъжка силиконка.

# 1 476
Въпрос на вкус, няма какво да коментирам, фокусът ми беше, че не е задължително отношенията им да са поза. Хубав, грозен, тъп - виждала съм лудо влюбени жени в далеч по-семпли, дебели, ниски и пр. екземпляри. Химия, какво да се прави.

# 1 477
Никой не е коментирал годежа на Анелия ?!

# 1 478
  • Великобритания
Странно ми е да го кажа, ама от всичките горни снимки , Мегзъ изглежда най нормално..
С една дума за всички други - СРАМ !

# 1 479
Коментирано е.

# 1 480
И мен ме дразни позицията на защитниците на Жената в бяло...те са популярни, духовно извисени, носещи бремето на омразата на ганьовците. Я марш, бе! Пияници, лекета и наркомани са поне половината, а по-лошото е, че духът на комунизма още витае сред тях - на недосегаемите.
Какъв дух на комунизма?Сегашните галеници на съдбата да по-нагли и безобразни от когато и да е било.Какво общо има комунизма с пиянските изцепки на нашия провъзгласил се “елит” с комунизма?И тогава и сега имаме едно и също-Някой са по-хора от другите

Последна редакция: нд, 16 юли 2023, 19:07 от MG18

# 1 481
  • Sofia
Общото е, че и тогава,  и сега са близки до властта и с привилегии.

# 1 482
Помогнете на подкрепящата Белослава - Ромина Тасевска да си намери закуска в Сен Тропе, моля :
Скрит текст:

# 1 483
Репортаж по БТВ за Рожен и полицейските патрули. Съвет на репортерката "На всеки 100 метра има патрул, не си позволявайте да употребявате алкохол, защото проверките са чести.'' Не защото е противозаконно, не защото е рисково, не защото е опасно, а просто защото могат да те хванат.

# 1 484
Ето и интервю след годежа и  https://nova.bg/news/view/2023/07/15/419033/%D1%81%D0%BF%D0%B5%D … 0%B4%D0%B5%D0%BE/
Готова е за дете вече .

Общи условия

Активация на акаунт