Звездни компромати - Юли' 23

• 319 644
  • 2 866
  •   1
Отговори
# 1 515
  • Бургас
До Летния театър отиват колите,които превозват техника и изпълнителите.Не е нещо необичайно през летния сезон.

# 1 516
Джейн Бъркин е починала на 76 години - https://www.bbc.com/news/entertainment-arts-66216417

# 1 517
  • София
Деница Гергова
Скрит текст:
близначките от Игри на волята Елена и Стефания Иванови
финалистки в арт-конкурса
Скрит текст:
и победителката Константина Живова
Скрит текст:

Малък разказ всяка прилика с действителни лица и събития е случайна
Скрит текст:

# 1 518
  • София
Супер гнусна история с Бело-whatever. Писалите с подкрепа звездючки отдолу трябва да бъдат канселирани до един. Чуден тест за малоумието и високомерието им.

# 1 519
Деница Гергова изглежда добре пак с руса коса. Никак ама никак не й отиваше това кестеняво. Някои жени почти всякакъв цвят им отива, обаче при някои - както при нея - с една коса са уау, с друг цвят - нищо особено, даже супер невзрачни. Добре е така.

# 1 520
Неочаквано за мнозина, Деница Гергова се задържа в този брак и се развива добре.

# 1 521
  • Glasgow
Точно пък за Цветана Манева какви неща съм чувала..."Не може да си стои на краката затова се качва на колата и се прибира".

Това за "Моцарт" от по горния пост и в наши дни се случва. Бойко и Мата Хари.
Бъркин е една от най красивите жени за мен❤

Последна редакция: нд, 16 юли 2023, 17:39 от Jokerr

# 1 522
https://-spam082-/article/2023071410573777801?fbclid=IwAR0DbnvUh … VFHHCidnya2bNrtbM

Ето още една статия кое откъде и как е получено в семейството на белослава.
Нали знаете и как е станала певица - казала е на родителите си, че иска да стане певица. Пуснах си две нейни песни - мога на пея колкото нея.

# 1 523
Общото е, че и тогава,  и сега са близки до властта и с привилегии.
Да го кажем така най -големите борци срещу комунизма ,дето се бореха срещу превилегии ,като дойдоха на власт станаха комунисти😀

Победителката от конкурса на Деница не е случайна

# 1 524
Любов във въздуха...Харесва ми тази Мадалена.
Скрит текст:

# 1 525
На Гришо май челото му става все по-високо.

# 1 526
Атрактивна двойка са Мадалина и Григор. Да видим колко ще се задържат заедно.Тя е ми тип плеймейтка, но е секси.
Той преди не се показваше така с бившите с гаджета по социалните мрежи.

# 1 527
Официално е потвърдил, че е обвързан с нея.
То до такъв огън как да се сдържиш да не демонстрираш чувства и тестостерон.
Това е най-красивата му и гореща мацка според мен. Шерцингер, колкото и да изглеждаше секси, и да се напъваше да докара общуването много интимно, личеше, че е някак насила. Може би и разликата във възрастта си казваше думата.
А Мадале/и/на си е трофейна мацка отвсякъде, веднага някой би му я издърпал да се дуе с нея.
Дано се задържат. Много си отиват.

# 1 528
Любо Киров ми е голямо разочарование...иначе по БГ радио през 5 минути звучи рефренът "... ако не бързаш много", кампания...дъра-бъра. Ама иначе и той публично се изтропа да  съчувства на пияната си колежка. Какво пречи да си звъннат или на лично, но те държат и ние простолюдието да видим колко за безочливи.

# 1 529
С колко по-млад беше Анелиния от нея?
5 години е по-малък на 36 е.Има 2 деца на 5 и 11 год.
Нещо бях чела за него преди време във връзка с бизнеса му, мислех го за по-умен мъж Sad.  …

Общи условия

Активация на акаунт