Звездни компромати - Юли' 23

• 319 653
  • 2 866
  •   1
Отговори
# 1 530
Райна Караянева бързо, бързо сменила Башар
Скрит текст:

# 1 531
Кога се разделиха Райна и Башар?

# 1 532
Май сравнително скоро. Бяха ми една от най-неотиващите си двойки.

# 1 533
Срещала съм Башар и Райна в пловдивско заведение, по време на снимките на Завръщане 2. Бяха поръчали всичко от менюто и правиха някакъв вид дегустация. Тя го играеше голяма фръцла и през 5мин излизаше пред заведението, а Башар ходеше по нея като паленце. На масата си стояха дъщеря му с нейна приятелка и имаха доста по-нормално и възпитано държание.
Статия с детайли за РД на Бубето. Била на две бутилки вино. Наздраве.
https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Beloslava-s-izklyuchen … edi-da-se-1755089

# 1 534
  • София
Деса-поетеса е изригнала. Във фейса си е затворила коментарите:

# 1 535
Вулгарна разглезена женица, която се смята за нещо повече от другите по неизвестни причини.

# 1 536
Ариана Гранде, Джонатан Бейли, Андрю Гарфийлд и Том Хидълстън на Уимбълдън
Скрит текст:

Ариана е без халка, жълтите медии веднага се разписаха за развод.

# 1 537
  • In The Middle Of Nowhere
Отне ми няколко минути да търся Ариана Гранде на снимката. Не съм й фенка, но все пак в паметта ми се е запечатала с друг образ, а сега виждам тотално различна жена. 🧠

# 1 538
  • При семейството си
Само си представям колко подръжници на 10 юли са шофирали САМО на 2 бутилки вино … или еквивалента им твърд алкохол.

# 1 539
  • Viena
В Австрия, ако те хванат с тези "само две бутилки бяло вино" ...няма кой да помогне!!!!

Последна редакция: пн, 17 юли 2023, 13:41 от Emma99

# 1 540
Анелия нещо не ми изглеждаше и звучеше много убедена, че ще остареят заедно с този нейния годеник. Не ми изглежда влюбена жена, просто брак по сметка с приемлив за нея млад бизнесмен.

На Гришо най-хубавото гадже според мен беше Лолита. Ама прекалено висока топка се оказа това момиче за наш Гришо.

# 1 541
  • Rock & Roll feeling ...
Не знам, не знам, на мен ми изглеждаше влюбена Анелия. На моменти се страхуваше да говори смело за бъдещето, но с основание. Човек предполага, Б-г разполага.
Дано са щастливи.

# 1 542
Марго Роби
Скрит текст:

Дуа Липа
Скрит текст:

Джесика Алба
Скрит текст:

Никол Кидман
Скрит текст:

Зоуи Салдана
Скрит текст:

Ирина Шейк
Скрит текст:

Сидни Суини на корицата на Harper's Bazaar Australia
Скрит текст:

Александра Дадарио
Скрит текст:

Патрик Демпси
Скрит текст:

Брендън Фрейзър и София Карсън
Скрит текст:

Килиън Мърфи
Скрит текст:

Флорънс Пю
Скрит текст:

Робърт Дауни Джуниър
Скрит текст:

Емили Блънт
Скрит текст:

Аня Тейлър-Джой
Скрит текст:

Силвестър Сталоун и съпруга
Скрит текст:

Дженифър Лорънс
Скрит текст:

Лили Джеймс
Скрит текст:

Ема Уотсън
Скрит текст:
Блейк и Раян
Скрит текст:

# 1 543
Килиън Мърфи ми е много красив, с тези дълбоки сини очи, макар и с нежни черти като за мъж. Тамън ми е 😍 Направи ми силно впечатление още във филма In Time.

Жал ми е за Мария фолк-певицата, има нещо изначално счупено в тази жена според мен. Има вид на обикновена златотърсачка, обаче не се задържа на никой златен клон. Ако това й беше топ мечта, все щеше да намери начин. Имам чувството, че си търси състоятелни мъже, за да им види сметката. Буквално и преносно. 🕸️🕷️

# 1 544
Килиън Мърфи ми е много красив, с тези дълбоки сини очи, макар и с нежни черти като за мъж. Тамън ми е 😍 Направи ми силно впечатление още във филма In Time.

Жал ми е за Мария фолк-певицата, има нещо изначално счупено в тази жена според мен. Има вид на обикновена златотърсачка, обаче не се задържа на никой златен клон. Ако това й беше топ мечта, все щеше да намери начин. Имам чувството, че си търси състоятелни мъже, за да им види сметката. Буквално и преносно. 🕸️🕷️
С Хрриси не й се получи, защото не успя да роди. След него вече и годинките й са такива, че трудно ще намери сгоден мъж. Осен тора около богатите кръжат рояци като нея, а мъжете както знаем поделят ума между две глави....

Общи условия

Активация на акаунт