Звездни компромати - Юли' 23

• 319 685
  • 2 866
  •   1
Отговори
# 1 665
Миналата седмица Кевин Бейкън станал на 65. Ето ги щастливи с жена му, с която са заедно вече 34 години. Страхотно изглеждат:

https://www.tiktok.com/@kevinbacon/video/7253497456325922091
Жена му -Кира Седжуик,толкова я харесвах в сериала Разобличаване.Много са готини и двамата

# 1 666
Кой е най-дъртия тука Joy Кира Седжуик я помня от един филм за духове, пътуващи с автобус, като гледам в имбд е от 1993 г.

# 1 667
  • София
От дъртите и аз, от Singles я помня Heart Eyes

# 1 668
  • Glasgow
Джиджи Хадид била арестувана пристигайки на остров за ваканция заради притежание на марихуана, легално закупена в щатите "по медицински причини". Освободена е под гаранция

# 1 669
Беше до болка откровена, разкривайки пътя, който е изминала, за да реши проблемите си, но и как различни хора са се опитвали да я мачкат в процеса.

При нея са се появили някакви ужасяващи болки в коленете, които са я карали да плаче отново и отново. Никога до сега не е плакала толкова през живота си. Наложило се е да оперират коляното ѝ, а за капак после не успява да се възстанови добре. Това натоварва другото ѝ коляно, което я слага на легло.

още потемата

За Венета Райкова

# 1 670
Игнатова. Секси е, макар да не я харесвам!
Скрит текст:

# 1 671
  • Sofia

Джулиана Гани
Това дали е нормално очертаниe на лице, как мислите?
Скрит текст:

За Maleficent (А. Джоли) е нормално.

Скрит текст:

# 1 672
  • In The Middle Of Nowhere
Точно на нея е тръгнала да го докарва. Толкова е нелепа от зор да се "подобрява", че няма накъде.👽

# 1 673
Килиан Мърфи аз много го харесвам. В началото като по-млад вярно си беше с нежно излъчване, особено с тези очи. Сега става като с хубавото вино, с годините все по-мъжествен и забележителен. Да не говорим колко е талантлив, стискам палци Опенхаймер да се окаже филмът, който да го изстреля в А листата защото заслужава заради таланта и труда си. Искам Оскар за главна мъжка роля за него.

Същото мисля и аз. Бих добавила и че има страхотен мъжки глас. Ин и ян енергиите са се преплели много добре в случая.

# 1 674

Джо е хубав мъж, почти идеален, освен това е умен.
Бяха ми идеална двойка. Той изглеждаше доста влюбен и отдаден.
Изглеждаха стабилна двойка.
Но бях решила, че той не иска деца. Може би наистина заради това е раздялата. Може би се е надявал тя да си промени решението (ако не е искала деца), или просто не им се е получило с опитите. Ако е второто и я е заряза- тъпа постъпка. Ако е първото - дано намери това, щоето търси.

# 1 675
Миналата седмица Кевин Бейкън станал на 65. Ето ги щастливи с жена му, с която са заедно вече 34 години. Страхотно изглеждат:

https://www.tiktok.com/@kevinbacon/video/7253497456325922091

Много е готин! Невероятна харизма, може и да пее, освен че е талантлив актьор. Мисля имаше група с братята си, ако не бъркам.

# 1 676
  • Пловдив
Кира Седжуик и Джулия Робъртс и според мен си приличат. Има и филм, в който играят сестри - "Тема за разговор". А мъжът на Джулия ми прилича по външен вид на Кевин Бейкън.

Скрит текст:

# 1 677
Джорджина. Много пръстен, много нокът, много чанта, много лъскаво 😝
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 1 678
  • София
За Джорджина - нали на запад не харесвали този лъскавия и кичозен стил, но ето че има изключения. Но й отива някак на нея.

# 1 679
Уф, изгледах едва 1 епизод от филма "Аз съм Джорджина" по Нетфликс. Беше достатъчно, че дори и в повече ми дойде. Много ограничено момиче, получило бърза слава и пари, но останала си елементарна и простовата. Да беше инвестирала  поне в това да научи английски език.

Общи условия

Активация на акаунт