Звездни компромати - Юли' 23

• 319 669
  • 2 866
  •   1
Отговори
# 1 710
Ама Джей Ло имаше концерт в България, в Арена Армеец през 2012-та.

несъстоялият се концерт трябваше да е на нац. стадион,
но тя го отмени без обяснения и фирмата загуби 200 хил. долара, които тогава бяха по-сериозна сума отколкото сега,
следващият- в зала ....

# 1 711
Божидара Бакалова честити рождения им ден ..::
Защо е включила гробище, обаче, не разбирам https://www.instagram.com/p/CuxGCE2MWoK/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
Божидара толкова не е на център и толкова птици крякат в главата й, че нищо не може да ме изненада.

# 1 712
  • Sofia
След като гледах документалния филм за Джей Ло по Нетфликс, доста ми се промени мнението за нея. Може да ви изглежда трътлеста, но тренира здраво. За супер боул бяха някакви зверски репетиции, много ясно се вижда защо е топ. Всичко прецизно, всичко до секунда планирано, има визия, мнение как да станат нещата. Много ме впечатли как обяснява на танцьорите как да усещат всеки до тях. Като цяло филмът, колкото и да е напудрен, показва един зверски труд за да е там, където е.

Раздяла за Ариана и София, обаче щастие за Рене Зелуегър - сгодила се е за приятеля си от две години. Той е бил женен два пъти преди това, но се твърди, че с Рене много се обичат и са много щастливи. Снимка с две от децата му (има и трето от втория си брак) и снимки на двамата, харесват ми, дано са дълго щастливи.
Скрит текст:

# 1 713
А Рене има ли деца? Нещо не се сещам за нея.

# 1 714
Големи деца има годеникът на Рене, но ми се струва по- малък от нея. Така ли е?

# 1 715
Рене ми е много неприятна, с тези очи и лице, което изглежда като всеки момент да ревне.

# 1 716
Големи деца има годеникът на Рене, но ми се струва по- малък от нея. Така ли е?
Тя е на 54, той на 44 години. Един от най-любимите ми романтични филми е "Дневникът на Бриджит Джоунс"1,2,3. Разтоварващ, любовен и комичен, с любими актьори.

# 1 717
Скрит текст:
След като гледах документалния филм за Джей Ло по Нетфликс, доста ми се промени мнението за нея. Може да ви изглежда трътлеста, но тренира здраво. За супер боул бяха някакви зверски репетиции, много ясно се вижда защо е топ. Всичко прецизно, всичко до секунда планирано, има визия, мнение как да станат нещата. Много ме впечатли как обяснява на танцьорите как да усещат всеки до тях. Като цяло филмът, колкото и да е напудрен, показва един зверски труд за да е там, където е.

Раздяла за Ариана и София, обаче щастие за Рене Зелуегър - сгодила се е за приятеля си от две години. Той е бил женен два пъти преди това, но се твърди, че с Рене много се обичат и са много щастливи. Снимка с две от децата му (има и трето от втория си брак) и снимки на двамата, харесват ми, дано са дълго щастливи.
Скрит текст:

Хубава новина. Ант Анстед не е безизвестен. Популярен водещ на предаване за "ремонт" на автомобили по Дискавъри и някакъв друг канал...Той има две големи деца от първи брак и след старта на шоуто в Лос Анджелис се запознава и жени бързичко за Кристина(за феновете на  HGTV Flip or Flop - Кристина пък е бивша на Тарек Ел Муса) и имат много сладко хлапенце. Тя набърза го заряза и мисля, че правата за момченцето са споделени.
Рене няма деца.

Последна редакция: ср, 19 юли 2023, 20:47 от Cafelate

# 1 718
Ант Анстед не го знаех, но е много, много симпатичен. И децата му също са много красиви. Рене З. извади късмет, въпреки че той май не е мъж за една жена.

# 1 719
Кой е фалирал? За кого да ни е жал Grinning

Бакалова.

Като споменахте Божидара и че са имали РД тези дни, се сетих, че навремето офисът ни беше много близко до една от пицариите Виктория и често обядвахме там. Явно точно около рождените им дни (Ивайла беше в "силните" си години по това време), с Божидара и други момичета седяха на съседна до нас маса. Та Ивайла извади кадифена кутийка и подари на сестра си ключ от кола. Върти ми се Мерцедес да е било, но не бих се заклела в съда. Grinning

Много се радвам за Рене З. Харесвам я!

Дженката като дойде в Бг мисля, че вече съвсем други бяха организаторите, а Бакалова по това време дали вече не беше НА ДЮбай?

# 1 720
  • София
Никол Ш.
Скрит текст:
Ким К.
Скрит текст:
Виктория Бекъм
Скрит текст:
Джон Траволта
Скрит текст:
Дженифър Лопес
Скрит текст:
Кайли Дженър
Скрит текст:
Хейли Бийбър
Скрит текст:
Джиджи Хадид
Скрит текст:
Дженифър Конъли
Скрит текст:
Ева Лонгория
Скрит текст:

# 1 721
Много ме кефи Ева Лонгория. Просто е супер чаровна, секси, макар с малък бюст, страхотна !
Няма корекции (поне не видими), като повечето еднотипни жени. Евала

# 1 722
+100 за Ева Лонгория.
Ивайла Бакалова я мернах по телевизията в събота/неделя, съвсем накрая на някакво предаване, много остаряла изглеждаше, като добре поддържана 50 годишна жена. Направи ми впечатление, понеже знам че сме наборки.

# 1 723
Много харесвам Рене Зелуегър. Нека да е щастлива.

# 1 724

Не знам от този филм ли даваха откъси в предаването за кино по бтв синема, но там Дженифър Лопез нямаше почти нищо общо със снимките,  които се пускат тук. Много силно гримирано лице, мазно, червенеещо  от фдт, пудра, ружа и с каквото там я бяха нахлепали, цвят далеч от нейния естествен, и с бръчки точно като за 50-годишна жена.

Общи условия

Активация на акаунт