Звездни компромати - Юли' 23

• 319 516
  • 2 866
  •   1
Отговори
# 1 800
Чела съм, че се разделят за кратко, тогава майката на Кейт я съветва тя да не му се обажда, той да направи първата стъпка. И той наистина се обажда да се сдобрят.

Уилям е имал други гаджета преди Кейт, всички ми се струват доста хубави и класни, не са някакви феноменални красавици, но напълно приятни и ок.

# 1 801
  • София
Дженифър Лопес
Скрит текст:
Джесика Алба
Скрит текст:
Сам Смит
Скрит текст:
Марго Роби
Скрит текст:
Рийз
Скрит текст:
Селена Гомез със сестра си
Скрит текст:
Бийбърови
Скрит текст:

Тази, за която не може да се пише във форума и сина на Нели са на корицата на сп. Ева.
https://eva.bg/article/44764-V-noviya-broi-na-EVA

# 1 802
  • Варна
Сам Смит нарочно ли го прави или така го напира отвътре 😂

# 1 803
Точно пък Пипа според мен се е уредила по- добре от Кейт.
От една страна живее като принцеса и се движи в отбрани кръгове на обществото, от друга не е нон- стоп пред обективите, по събития, в центъра на вниманието. Екстра си е.

# 1 804
Но името й няма да бъде записано за бъдещите поколения в кралските хроники 😁.

# 1 805
“Тази”, не прилича на себе си!
Заглавието е нелепо!

# 1 806
Грахич не е учила в българско училище, и е израснала в Босна. Не е учила български правопис. Тона че е написала нещо с грешки,  не го прави невярно
Коментира се правопис, а не достоверност.

# 1 807
  • София
.

Последна редакция: чт, 20 юли 2023, 16:54 от Reunion

# 1 808
"Тази" така са я оформили за фотосесията, че ми заприлича на майка му. Абе това момче да няма Едипов комплекс, вместо да си намери някоя млада мацка, той се занимава с по-възрастна жена с 3! деца.

# 1 809
Заглавието на корицата на ЕВА е един път. Много искам да разбера как е възможно да се одобри това на фона на абсолютно всичко, което се случва по пътищата в България и не на послендо място, каквото се е случило със сина на Нели. Не е забавна игра на думи, уви. Sad Създателката на списанието никога нямаше да одобри това, без да спекулирам.

# 1 810
Заглавието на корицата на ЕВА е един път. Много искам да разбера как е възможно да се одобри това на фона на абсолютно всичко, което се случва по пътищата в България и не на послендо място, каквото се е случило със сина на Нели. Не е забавна игра на думи, уви. Sad Създателката на списанието никога нямаше да одобри това, без да спекулирам.
Какво е? Не намирам.

# 1 811
Госпожата на корицата няма почти никакъв бюст, защо е облякла тази рокля без сутиен ?

# 1 812
Какво е? Не намирам.

Любов и други катастрофи.

# 1 813
  • София
"Тази" така са я оформили за фотосесията, че ми заприлича на майка му. Абе това момче да няма Едипов комплекс, вместо да си намери някоя млада мацка, той се занимава с по-възрастна жена с 3! деца.
Безименната не се откроява с нищо на живо. Средностатистическата българка повече се забелязва на улицата от нея,няма излъчване,няма нещо открояващо се и забелязващо се. Ако не беше гаджето й изобщо нямаше да схвана,коя се нота пред мен. В момента в,който се появи той се светнах коя е. Той си е влюбен човека,но за мен е поредната й жертва.

# 1 814
„С каквото се похвалиш, без него ще останеш. Щастието обича тишината.“ Това момиче не разбра ли, че не трябва да прибързва с тези "постоянни влюбвания и вечни любови". Не одобрявам подобни демонстрации. Кой ли ме пита, но да си кажа! Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт