Звездни компромати - Юли' 23

• 317 694
  • 2 866
  •   1
Отговори
# 2 175
  • Sofia
От супермоделите и Ева Херцигова е естествена на 50 г.
Скрит текст:

Кристи Бринкли е много подпухнала и не ми харесва.
С тези филъри запълват бръчки,  но губят овала на лицето.

# 2 176
  • Glasgow
Много готина Деси Тенекеджиева.
Ирина Шейк за първи път ми изглежда като да е щастлива в мъжка компания, а не като на работа.

# 2 177
Да, никога не ми е изглеждала щастлива. Дори в компанията на Брадли Купър... Луда жена.

# 2 178
  • София
Жената чудо 🙄😳

# 2 179
  • Rock & Roll feeling ...
Като сме на тема манекенки - Том Брейди, бивш на Жизел Бюндхен, има връзка с Ирина Шайк. Уловени от папараците:
В колата
Видео
Прекарали са нощта заедно
Скрит текст:
Гледай ти, имаме новина ...
Мислех, че с Брадли пак са се събрали, жалко.

# 2 180
Коя е на снимката жената с черното яке?

# 2 181
Коя е на снимката жената с черното яке?

Гал Гадот.

# 2 182
Том Брейди не бил много потентен, нали Жизел това рече в едно интервю - как системно я пренебрегвал като жена, защото се "пазел" за мачовете си. Ще видим дали Ирина ще е Ок със същото.

Относно Деси Тенекеджиева, ако има човек, на когото корекцията на носа беше от жизненоважно значение, то това е тя. И няма общо с ефекта "Преслава".

# 2 183
  • Glasgow
Да..нейният и на Ангелкова.

# 2 184
Приятелка ходила на концерт на Папи Ханс в Бургас ..излизайки на сцената шумно започнал да вика Как сте Варна публиката хубаво го освиркала ..ей така ми се разминават нравоученията които бълват от социалките и действителността ..

# 2 185
Най-тъпото при Преслава, е че тя си намалява носа един път - ясно се вижда това на сватбата на Софи Маринова. Но много лекичко е направена промяната, хем е  променен, хем разликата не е фрапираща - и се чудиш има ли, няма ли промяна.
И след това е отишла, и се е направила на Майкъл

Ха, ха, той Папи май даже в инстагарм вчера сподели, че ще ходиш до Варна да пее

# 2 186
  • София
Кара Делевин
Скрит текст:
Джесика Бийл
Скрит текст:
Ванеса Уилямс
Скрит текст:
Lil Nas X
Скрит текст:
Мишел Родригес
Скрит текст:
Ирина Шейк
Скрит текст:
Хилари Дъф
Скрит текст:
Рийз с дъщеря си
Скрит текст:
Камила Кабейо
Скрит текст:
Парис Хилтън със съпруга си
Скрит текст:
Алесандра Амброзио
Скрит текст:

# 2 187

Относно Деси Тенекеджиева, ако има човек, на когото корекцията на носа беше от жизненоважно значение, то това е тя. И няма общо с ефекта "Преслава".
Засега...
Аз я харесвах с каквото господ й е отредил.

# 2 188
За първи път виждам Парис Хилтън неглиже.

# 2 189
Като сме на тема манекенки - Том Брейди, бивш на Жизел Бюндхен, има връзка с Ирина Шайк. Уловени от папараците:
В колата
Видео
Прекарали са нощта заедно
Скрит текст:
Ех, тази Ирина много шавлива. По едно време с Лео я спрягаха, бяха уж се събрали с Брадли, а сега с нов мъж. Този Том пък само моделки ги избира… много неудобно така да взема мъжа на колежка. Въпреки че може би става дума за авантюра за една нощ.

Общи условия

Активация на акаунт