Звездни компромати - Юли' 23

• 317 615
  • 2 866
  •   1
Отговори
# 2 430
Между другото Ина е по-голяма и от Гала и Джудже,около 60 годишна е.

Спомням си появята на Ина и сие тогава в "На Кафе"- бяха общо 5 дружки с Галя. Ако не се лъжа, тогава се появи сефте и Джуджа.
Та за въпросната Ина- тогава казаха, че има фирма за коли под наем, по спомен беше преживяла голяма трагедия (синът ѝ беше починал). Много я харесвах по това време. Тя все една такава тъжна стоеше сред клявките.

# 2 431
  • Rock & Roll feeling ...
Каква седма братовчедка... То направо от доведените сестри на Пепеляшка, малката.

Много е противна, дори самата идея да мериш визията на жена си колко е (не) секси, докато бременее.
Особено когато си в позицията на бащата, който цап-царап и върху чуждите плещи пада тежестта на цялото чудо наречено "живот".

# 2 432
Люси Иларионов пак е загубил битката с килограмите - след като се подложи на операция в Турция преди години, сега пак е огромен. Не знам здравословен проблем ли има, или просто яде много.

# 2 433
  • гр.Пловдив
Не е хубаво човек така откровено да се подиграва, обаче Кремена направо е приемлива (въпреки пълнената си уста, изкривена в странна усмивка), сравнена с някои от гостенките си! Мадамите от двете й страни просто къртят! Едната с пандела, другата с джука, е то бива, бива...Laughing
Скрит текст:
Laughing

Страхотна е Кремена и чудесен живот живее и винаги си живяла жената..Нееднократно е казвала,че си е кореняк софиянка и то не от къде да е ,ами от центъра на ,София с богат,образован и находчив род,който още 80-те се е ориентирал за благото на фамилията .. Дай   Боже всекиму !

# 2 434
Иларионов в Турция не си ли прави от прословутата операция за намаляване на стомаха? При тази операция колкото и да е лаком човек, не може да хапне нищо, след като запълни стомаха. Буквално шепа храна за закуска, за обяд и за вечеря запълват стомаха. Ако пък е ендокринологичен проблемът, нали вече има много модерни медикаменти. Странен е случаят с Люси Иларионов наистина.

# 2 435
Да, бариатрична операция или нещо такова. Той изглеждаше много добре след това. Сега е огромен и изглежда запуснат.

# 2 436
Не съм специалист, но мисля, че Люси си беше слагал само пръстен, което е обратимо. Не е като изрязване на част от стомаха, при което нещата са завинаги вече със стеснен стомах. Каквото и да е, дано отслабне пак!

Снимката с Кремена и другите жени е покъртителна. Не се ли оглеждат в огледалото, преди да идат на събитие...? Жената в бяло единствена изглежда добре.

# 2 437
Деси Тенекеджиева и Гергова в Сен Тропе -
Скрит текст:

# 2 438
На мен пък ми хареса как се е "пременила" Кремена за партито- арт, бохо, вижда се, че е щастлива, не крие годиинте си, празнува ги с приятели и близки. Не коментирам на какво се е направила в лице, но се вижда, че е доволна от живота, който води.
Мисля, че мненията тук са доста по- критични заради медийния образ, който си е изградило семейството. Ако беше някой друг, подозирам, че доста постове щяха да са положителни.

Радвам се за развоя на събитията при Кевин Спейси. Но наистина- кой ще му върне изгубеното?

# 2 439
На мен семейството на Кремена не ми е познато особено, в смисъл не ги следя хората. Относно снимката визирам само гримове и рокли.

# 2 440
  • София
Това снахата ли е? Мачнали са се, както казват децата 😂 Като на вещерско сборище са.
Скрит текст:

# 2 441
  • Rock & Roll feeling ...
Днес на  магистрала " Тракия" посока Бургас-София е пръснал гума тир, в следствие на което къса двете мантинели, удря колите около него и се преобръща. Движението е преустановено и в двете посоки.
Тирът е превозвал скрап и се е оказал на Динко ловеца на бежанци. Той отрича да го е претоварвал.

# 2 442
Тирът не е имал валиден технически преглед и гумите са били износени видимо. Слава Богу, че няма жертви, но реално той се е обърнал в насрещното.....!  Две коли са ударени и само Господ е опазил хората вътре, както и шофьора на Тира. Динко се правеше, че няма нищо...

# 2 443
Тук направо ме застреля. Ако наистина е вярно това за нехаресването .. ужас.
АтанасИЯ ще го уреди в живота. Емилия поне е искрена и си личи, всичко си казва /Гледах я в подкаст на една влогърка NJ/, не лъже и маже, като Атанаска.
Бачорски без да иска все я дъни и й изскачат леките лъжи, които вкарва в сторитата си.
Скрит текст:
Атанаска още от 13-14 годишна била в приятелската листа във Фейсбук на Бачорски.  И все му пишела за рождени дни и изведнъж един ден му се обадила по телефона. Откъде му има телефона обаче е странно. И той благодарил и казал когато е в София да се обади да пият кафе и тя веднага се отзовала в София. И така Бачорски започнал връзка с Атанаска, докато жена му е бременна. Коментарът на Бачорски за ситуацията е "живот, какво да правиш"...
Не му се е обадила по телефона, а му е звъннала във Фейсбук.
В същия този подкаст Бачорски се опита да завърти идеята как появата на Атанаска няма нищо общо с раздялата с първата жена и че едва ли не нещата при тях не са вървели и да, не са вървели, ама не по взаимно съгласие и причината за "невървенето" е толкова повърхностна, че чак ми е неудобно да я напиша директно. Но да кажем, че той не е бил доволен от начина, по който се е променила визията на бременната му жена. Щото той е Ален Делон, нали.

# 2 444

Общи условия

Активация на акаунт