Звездни компромати - Юли' 23

• 317 472
  • 2 866
  •   1
Отговори
# 2 730
По морето слушат повече гръцко, така е, не са го предвидили. Сръбското се цени от София нагоре.
Да, за задните части също ми споменаха, забравих. Всички са забелязали.

# 2 731
Първата снимка на Селена е ужасна.

# 2 732
Добре, де, Андреа наистина няма ли близки хора, приятели, доверено някакво лице, което да и’ помогне.
Толкова е жалко, грозно, мъчно за гледане и възприемане.
Едит: Започва да прилича на Ейми Уайнхаус…а всички знаем как приключи тя.
Има, но явно не ги слуша. Наскоро ютубърът Хикен Щикен, който беше много близък с нея, каза, че приятелството им е приключило, че го е третирала като кошче за душевни отпадъци и само му се оплаквала, това не била същата Андреа, с която са се сприятелили.

# 2 733
Цеца Величкович беше жена на оня психопат и военен престъпник Аркан,така че не ми я хвалете...

# 2 734
  • София
Андреа поне изглежда в добра физическа форма, имам предвид като килограми.

# 2 735
  • При семейството си
Добре, де, Андреа наистина няма ли близки хора, приятели, доверено някакво лице, което да и’ помогне.
Има, но явно не ги слуша. Наскоро ютубърът Хикен Щикен, който беше много близък с нея, каза, че приятелството им е приключило, че го е третирала като кошче за душевни отпадъци и само му се оплаквала, това не била същата Андреа, с която са се сприятелили.
Човек, когато е във вид депресия, сериозна зависимост и подобни, да, не е същият…остават малко близки, загрижени, но остават, опитват.

# 2 736
Стана ми интересно кой е този ютубър и намерих това интервю. Изгледах го, че тя говори съвсем различно, движенията й са различни, просто друг човек - позитивен, ведър и жизнен. Жалко, че това хубаво и жизнено момиче се е превърнало в днешната неадекватна жена. Наистина жалко!

https://m.youtube.com/watch?v=budUCWQb4Zk

# 2 737
Цеца Величкович беше жена на оня психопат и военен

Мисля си, че и да не го е искала, не е имала избор.

# 2 738
Тя всъщност много скърби за загубата на Аркан и толкова години след смъртта му винаги като пее една песен "пиле" и плаче. Властите бяха открили много бойно снаражение в подземията на едно нейно имение, говори се че умело управлява пипалата на мафиотската структура и е безскрупулна.

# 2 739
Тя всъщност много скърби за загубата на Аркан и толкова години след смъртта му винаги като пее една песен "пиле" и плаче. Властите бяха открили много бойно снаражение в подземията на едно нейно имение, говори се че умело управлява пипалата на мафиотската структура и е безскрупулна.
Тя и в ареста беше много време и после направи един концерт с огромна публика

# 2 740
Коремът на Риана е по-малко неприятен от гърдите на Селена.

Последна редакция: нд, 30 юли 2023, 21:35 от anastasiar

# 2 741
Цеца е "достойна" наследница на мъжа си. Мафиотка отвсякъде. И в затвора лежа и под домашен арест беше доста време. Това оръжия, криминален контигент, убийства на високо ниво, пране на пари и т.н. са част от ежедневието ѝ и обкръжението ѝ.

Концерта да го беше направила в Северозапада. Щеше да "избие рибата". Wink

# 2 742
Цеца Величкович беше жена на оня психопат и военен

Мисля си, че и да не го е искала, не е имала избор.
Хич не е имала избор, даже май е била открадната.
За нея говорих, когато се разду за случая в Стара Загора и мутренското деяние с бръсненето на главата. Точно 1993-1994-та е обръсната от Аркан и е била цяла година с перука и в клиповете си и в предавания, после я маха и е с къса зализана коса.
Само че и тя не е стока, беше забъркана в много неща и лежа в затвора. Или е прихванала, или й е харесал този живот. Скоро излезе и филм за нея в Сърбия с всичките мизерии, които той и тя са правили, включително на конкуренцията й в музиката. Много певици там са си изпатили, най-вече Драгана Миркович, която й основна и голяма конкуренция по това време. И пак въпреки това Драгана й прощава, излъчва я по телевизията си, правят общо интервю и т.н. Там е често срещано да те забранят по някоя телевизия - нито клипове, нито интервюта.
Малко да се спрат сърбите да идват, че ни дотегнаха едни и същи имена. А от световните звезди - никой...

# 2 743
Гледала съм Цеца на 16г когато пътуваше с един цирк. Тогава беше едно хилаво къдрокосо момиченце, което пееше сръбски кавъри. После стана известна с Кукавица. Излъчва една студенина и резервираност. Някой ден Холивуд ще заснемат филм за нея по подобие на този за империята Гучи.
Драгана Миркович сега живее в Австрия и ако не е наконтена като за сцена е буквално неразпознаваема в ежедневието.

# 2 744
Между другото,"Кукавица" на сръбски означава страхливец,а не кукувица,както може би някои си мислят. Yum

Общи условия

Активация на акаунт