Лидл 177 - юлско-августовска лежерно лятна

• 128 272
  • 1 675
  •   1
Отговори
# 1 350
Здравейте, какво е мнението ви за уреда за вакуумиране на храна? Не знам дали скоро ще го пускат, но искам да си вземем такъв уред. Намирам торбички за многократна употреба, може ли да се ползва с всякакви или само с тези на Лидл?
Много съм доволна. Ползвам за домашни колбаси, кашкавал, подправки.
В нашия Лидл(Провадия) тези дни мярнах от уреда.
А дали може да се ползва с това фолио или е само с това на Лидл?
https://www.emag.bg/vakuumna-rolka-za-zapechatvane-beper-90-030r … 296/pd/DZV03GBBM/

# 1 351
Не, не може! Тази е за друг тип машини. За тези малките трябва пликовете и ролките да са гофрирани, а не гладки.
Пликове има в Метро, аз съм поръчвала онлайн.

# 1 352
Моята везна се пуска автоматично като сложа нещо отгоре. Вижте в упътването и ако не тръгне, я върнете.

# 1 353
  • София
Чедър имаше в Борово, доволно количество и нулев интерес.

Гроздето без семки ... и оцетът е по-сладък. Добре, че взех малко
странно, вчера е минал брат ми..до пазарчето Борово.

# 1 354
И моята везна няма бутонче за вклюване. Слагам нещо отгоре и тя автоматично се включва. За кой модел везна питаш? Покажи я и може да се окаже, че някой от нас има същата и да ти даде съвет.

# 1 355
  • In transit
Минавам да похваля Лидл по казуса ми със сиренето. Свързаха се с мен, извиниха се и ме компенсираха за причиненото неудобство(върнаха ми парите за продукта).

# 1 356
  • Бургас
Аз днес пак хвърлях техни продукти, ама вече дори не ми се снима, да им пиша и да обяснявам... Кисело мляко Родна стряха 4%, със срок до 10 септември, надуто до пръсване, вкиснало колкото си иска. Таман 2 броя Sad

# 1 357
В постоянния асортимент на Лидл има ли патешко?

# 1 358
Не мога да се логна в приложението и не можах да напазарувам. Някой друг?

# 1 359
Не мога да се логна в приложението и не можах да напазарувам. Някой друг?
Винаги имам в себе си ксерокопие на карата ми

# 1 360
Картата никаква работа няма да ми свърши, трябва ми най вече касова бележка да върна нещо.
Въпросът си остава, всички ли сме изплюти от приложението и не дава да се логнем?

# 1 361
  • СОФИЯ
Влизам в приложението.

# 1 362
Ех, нямам късмет с хлебопекарните - по някаква неведома причина абсолютно всички останали бройки и в двата магазина изглеждаха така сякаш са ги ритали и блъскали кашоните…честно, все едно, който ги е извозвал е набил рязко спирачки и всичко се е обърнало и помляло. Нямам друго обяснение защо стоката изглеждаше така. Скъсаните части стърчащи от кашона и изцяло облепените с тиксо след това също не помогнаха да се престраша. Отначало даже си помислих, че са изкарали някакви върнати бройки…Ще търся утре и вдругиден някъде в съседство като ходим на плаж или разходка 😅

Аня, ако искаш наистина да изолираш глутена като причина за обрива, няма как да печеш безглутенов хляб в купата на хлебопекарната, в която е бил правен досега такъв с глутен. Остават следи от глутена, дори когато е измита тавичката. Затова и хора с такъв проблем (не просто желание да спазват безглутенов режим, а по здравословни причини) се налага да сменят хлебопекарна, тостер и гофретник, защото няма как да се изчистят изцяло от замърсяването.

Най-лесно ще ти е, ако вземеш някоя от готовите смеси за хляб от К (имат два вида на тяхната марка) и следваш рецептата върху опаковката, а после го изпечеш в нормална фурна.

# 1 363
  • Бургас
  Поредният идиотски въпрос, Бонго! Нали не  мислиш, че е било така, като съм го взела? Иначе за изложба го взех - обичам да си слагам различни храни в рамки на стената за украса...

# 1 364
  • София
В Ст. град - София кашоните на хлебопекарните изглеждаха добре, не бяха разкъсвани, олепени  и мърляви. Днес имаше няколко бройки, ако някой търси.

Общи условия

Активация на акаунт