Лидл 177 - юлско-августовска лежерно лятна

• 131 231
  • 1 675
  •   1
Отговори
# 180
Да, сигурно се е обадил предварително да поръча.
А в Метро наистина е нормално - виждала съм човек с 10 претоварени колички, наредени като влакче. Но там обикновено има много отворени каси и не става навалица, освен покрай Нова година.

# 181
В нашия филиал имаше само от пушената Скаморца. Досега никога не бях яла затова взех да опитам. В интерес на истината не е лоша, но има вкус на обикновено, топено, пушено сирене, и беше доста плътна - почти като кашкавал.

# 182
  • София
Пушената скаморца много ми харесва. Режа на тънки парчета и си хапвам без нищо друго.

# 183
  • Буркина Фасо
Взех си плоски прасковки и са перфектни, харесват ми повече от обикновените защото няма сок да ти се разтече до лактите.
Вчера сутринта е Бургас един гражданин купи 50 пакета мариновани ребра, 50 тарелки пилешко филе и др. Мислех, че ще му направят забележка, а те затвориха касата, за да си ги преброят на спокойствие. Разбирам в Метро такова пазарене, но в останалите магазини не би трябвало да се допуска - според мен.
Учудвам се само, че е имало токлова бройки на щанда Sweat Smile Вероятно е имал договорка и са му ги изнесли от склад, не виждам как иначе. Сигурно има ресторантче човекът, предполагам е изключение, иначе ако много такива се появят няма начин да не го забранят да им се опразват рафтовете. Мен повече ме дразни ако има едно нещо и някой се пресегне да го вземе преди мен.
човекът отива на почивка. в Гърция Smiley

# 184
И аз харесвам пушената скаморца, по-деликатен вкус има от обикновеното пушено сирене, малко е гумена, но точно на тънки резенчета много върви. Не знам какво друго да я правя освен на мезе, то и ще иде зян ако се омеша с друго.

# 185
  • In transit
Ефи, пушената скаморца е чудна на пица, сандвичи и подобни.

# 186
Здравейте, не успявам да се справя с търсачката и малко специфичното ми търсене на конкретен вид протеинов сладолед - вкус фъстъчено масло. Ще се радвам ако някой знае филиал в София с наличност на този конкретно.

# 187
Вчера в Лидл видях, че бульоните Кания са отново налични и разбира се с надпис Ново

# 188
Моля за купон за шоколади. Благодаря Simple Smile

# 189
Вчера в Лидл видях, че бульоните Кания са отново налични и разбира се с надпис Ново
С нова цена ли?😛 Най-вероятно е така...🤔

# 190
Здравейте, някой пробвал ли е протеиновите сладоледи? От доста време съм им хвърлила око и се чудя дали са хубави.

# 191
  • София
До днес са. Има ли смисъл да пращам?

# 192
Те са до днес.
Мога да ви пратя, ако още ги искате?

# 193
Те са до днес.
Мога да ви пратя, ако още ги искате?
До днес са. Има ли смисъл да пращам?

Пратиха ми, успях да взема. Благодаря Ви Simple Smile

# 194
За пореден път ц#гански номера от Лидл. Ходих днес за скаморца. За пръв път водих и малката с нас и бързах много. Погледнах срока на годност едва вкъщи - 23.07.2023. Никой не ми е виновен, че не съм видяла в магазина, но ако бях обърнала внимание нямаше да я купя, а взех 3 бр. Дразнещо е да пробутват стока с изтичащ срок на годност. Поредната черна точка.

Общи условия

Активация на акаунт