Лидл 177 - юлско-августовска лежерно лятна

• 129 034
  • 1 675
  •   1
Отговори
# 1 110
Киселото мляко с купона само аз ли не го намерих в два филиала?

# 1 111
Little Pearl , имам пасатора. Всъщност основно ползвам него. Правя домашна майонеза, крем супи, като варят  мармалад, пасирам плодовете.
Много съм доволна. Имам го от есента.
Имам друг блендер и затова този още не съм го ползвала.

# 1 112
  • Буркина Фасо
Аз ако е домашно произведен бих сушила, но да суша купешки лук ми е излишно. Точно този зеленчук го има пресен през цялата година.
българският лук е много по-хубав от вносните. и аромат и лютивина има.

# 1 113
И аз го имам пасатора, доволна съм. Правя кекс от 2 яйца с него.

# 1 114
Fortuna, Трещерица, благодаря ви. Трябваше ми да знам, че става за работа 🙂

# 1 115
Киселото мляко с купона само аз ли не го намерих в два филиала?

Имаше в Ст.град, Младост 2 и Черни връх, но е смесено с другото - опаковките са еднакви просто едното има жълта лента ХХЛ отгоре, а другото си е това от купона.

# 1 116
Супер си е пасаторът 3в1. Затварянето на капака на чопъра беше малко по-добре измислено на по-старите модели, сега имам такъв и пак си ми върши работа. Старият още си работи но счупих купата на чопъра и го подарих на моя близка без чопър, а аз си взех пак цял комплект с трите. Ползва се активно и там, а е на повече от 10 години.
600 вата не е малка мощност, никак даже. За мен е удобство и че може да се регулира скоростта.
От трите му части и аз най-много пасатора използвам, но и другите са ми много полезни. То това последното си е вече въпрос на кой какво приготвя повече.

# 1 117
Отзиви за прахосмукачката робот? Преди пускана ли е и имате ли спомен за мнения?🤗

# 1 118
За колко време и на колко градуса сушите лука в дехидратира?
Благодаря

# 1 119
Аз миналата година сложих да суша лук и се разнесе такава смрад, че го извадих и изхвърлих. Ако не е на открито миризмата е като лук , който се запържва при готвене.

# 1 120
  • Буркина Фасо
За колко време и на колко градуса сушите лука в дехидратира?
Благодаря
колкото е по-ниска температурата, толкова времето е повече. Smiley
можеш и на 40 градуса, а може и на 70 градуса. личен избор.
първоначално аз слагам всичко на около 65 градуса за около час. после намалявам до готовност на продукта.
времето не ме интересува.

# 1 121
Днес сутринта бяхме 5-6 клиента в Лидл. Тихо, спокойно за пазаруване. Стана ми интересно няколко души купиха по 2 чувала с жълт лук. Вярно цената ниска, но и качеството не беше добро - по-малки глави от средните, без люспи и лука беше влажен. Какво ще правят толкова много лук?! Та той ще мухляса....
Имам приятели, които държат ресторант и купуват по 2 чувала лук дори.

# 1 122
  • In transit
Днес се сетих, защо спрях да купувам сирене от Лидл. Това е купено преди няколко месеца. Три броя, двата са ок, третия е розов отвътре при отваряне. Не беше надута или компрометирана опаковката. Хелпа в приложението им не работи, но този път няма да оставя нещата така. Не им е за първи път с това сирене.

# 1 123
Днес се сетих, защо спрях да купувам сирене от Лидл. Това е купено преди няколко месеца.
Няколко месеца??? Освен ако не го съхраняваш при индустриални условия няма начин да оцелее. Open Mouth

# 1 124
  • софия
Срокът на годност е за съхранение "при индустриални условия"?
Шегувате се. Това е несериозно.

Мики, пиши им, но подозирам, че ще кажат, че е съхраняванo неправилно 🤨

Последна редакция: пт, 11 авг 2023, 15:07 от zvаnchе

Общи условия

Активация на акаунт