Лидл 177 - юлско-августовска лежерно лятна

• 129 028
  • 1 675
  •   1
Отговори
# 1 125
На някои артикули от декоративната козметика са намалили цената с -30 %, червилата са направо като подарък за 2.79 лв.

# 1 126
  • София
Здравейте,дами! От много време чета темата, но чак сега реших да си направя профил. Знаете ли дали все още пускат тези ексклузивни купони ?

# 1 127
  • In transit
Звънче, ще им пиша. Да кажат каквото искат, не ми пука... след като на другите опаковки им няма нищо, тази не е специална. Много съм им набрала.

# 1 128
Защо с млечните продукти в този магазин има такива проблеми се чудя. От други вериги не съм имала такъв проблем. Последно от моцарелата се оплаквах аз, че ми беше мухлясала. Сега като показа твоето сирене се сетих, че преди и на мен ми се беше случвало. Била нарушена опаковката при транспортиране, да ходя да го връщам. Гаранция, че и на теб това ще ти кажат. С касоват бележка естествено Grinning

# 1 129
Aз съм имала такива проблеми с други вериги, с Лидл не съм. Развалено месо в T-маркет и пак там - редовно се продават намалени стоки с "изтичащ" срок на годност, който всъщност е до днес или до вчера.

А още по-гадно ми е от витрините на Кауфланд и Фантастико, където опват едни сурови меса, сирене, маслили, колбаси, и често няма разделение, а служителите пипат с едни и същи ръкавици.
П.п. Бяло сирене, кисело мляко и обикновен кашкавал от Лидл купувам много рядко, защото ми се струват като със заместители, макар да твърдят обратното.

# 1 130
  • софия
Срокът на годност на сиренето от снимката на Мики е 23.10.2023 г., т.е. има още време, не е изтичащ. Напълно е възможно в някой магазин и в момента да се продава, защото няма причина да не се прави.

# 1 131
  • София
Отзиви за прахосмукачката робот? Преди пускана ли е и имате ли спомен за мнения?🤗

Доволна съм, имам я от 3 г, през ден чисти около 50 кв.м.

# 1 132
  • София
И аз го имам пасатора, доволна съм. Правя кекс от 2 яйца с него.
Моля за рецептата Simple Smile
С какво го бъркате?
Моите рецепти за кекс идват твърде гъсти и не мога да ги бъркам с телта на пасатора.

# 1 133
Аз саламурено сирене и кисело мляко купувам само по БДС. Всичко останало е неизвестен състав и технология.

# 1 134
С какво го бъркате?
Моите рецепти за кекс идват твърде гъсти и не мога да ги бъркам с телта на пасатора.
Ако има значение - солен кекс правя.Яйца, кисело мляко, брашно. А сиренето слагам после и го бъркам с лъжица.

# 1 135
  • Буркина Фасо
Днес се сетих, защо спрях да купувам сирене от Лидл. Това е купено преди няколко месеца.
Няколко месеца??? Освен ако не го съхраняваш при индустриални условия няма начин да оцелее. Open Mouth
така и не прочетох някъде да пише, че се съхранява така.

Днес се сетих, защо спрях да купувам сирене от Лидл. Това е купено преди няколко месеца. Три броя, двата са ок, третия е розов отвътре при отваряне. Не беше надута или компрометирана опаковката. Хелпа в приложението им не работи, но този път няма да оставя нещата така. Не им е за първи път с това сирене.

сега погледнах моето - до 11.11 му е срока на годност.
с това сухо в-во от минимум 42 % какво искаш да се получи ? моето сирене жълтее и не иска да мухляса отворено от 2 месеца. по-точно от когато беше на промоция 2 на цената на 1.

# 1 136
  • In transit
Бонго, като са отворени си мухлясват, ама това цялото беше розово вътре, а не беше надуто, че да разбера, че нещо не му е ОК. Вчера свърших предната опаковка, от същата партида и си беше съвсем добре вътре...това беше започнало да мирише на френско сирене. Grinning

При вас така ли се отваря Помощ (Обслужване и контакти) в приложението?

# 1 137
  • София
Довечера ще проверя сирене, закупено от Лидл преди няколко месеца /2 опаковки имам, неотваряни /, в какво състояние са.

# 1 138
С какво го бъркате?
Ако има значение - солен кекс правя.Яйца, кисело мляко, брашно. А сиренето слагам после и го бъркам с лъжица.
Аз с тела от уреда също правя солен кекс, но в по-малка доза - за 1 алуминиева форма във фрайера фурничка. Имам мерителна лъжица 125 ml... Дозата 1 яйце, 1 л  кисело мляко, 2 л брашно, 1/2 л олио. В купата на уреда - кисело мляко с малко сода, яйцето, олиото и бавно брашното. Накрая с лъжица сухите съставки - сирене, колбас и каквото решите.

За сирената - вакуумираните на Родна стряха траят над 2-3 месеца в хладилника.

# 1 139
Отзиви за прахосмукачката робот? Преди пускана ли е и имате ли спомен за мнения?🤗

Доволна съм, имам я от 3 г, през ден чисти около 50 кв.м.
A консумативи как се закупуват?

Общи условия

Активация на акаунт