Лидл 177 - юлско-августовска лежерно лятна

• 129 016
  • 1 675
  •   1
Отговори
# 1 140
Мики, да, и при мен се отваря така.

# 1 141
  • София
Какви консумативи за робота?
Само хартиения филтър съм купувала нов. В книжката с указания имаше адрес за поръчки в Герм, и поръчах от там 10 бр. Но аз често пътувам до Герм. Иначе в ОЛХ съм виждала обяви за такива филтри, май по 4 лв. бяха тук.

# 1 142
Моите рецепти за кекс идват твърде гъсти и не мога да ги бъркам с телта на пасатора.
Телта си е само за течни неща като яйца и сметана. Ако я ползваш за кекс разбиваш само течните продукти, а брашното като добавиш и стане гъсто разбъркай там с вилица, лъжица, шпатула каквото ползваш.

# 1 143
За смес за палачинки и гофрети също е много удобно с телта на пасатора 3в1.🙂 За по-рядка смес за кекс също може да стане само с него (там вече зависи и от количеството- за по-голямо количество е добре да се използва друга купа).

# 1 144
За по-лека работа е тая тел, нищо че уредът е 600 вата. Малки количества и/или редки смеси. За белтъци или сметана си е супер иначе. За истински голям кекс или пандишпан дето иска дълго разбиване си трябва и "истински" миксер с две бъркалки, този ще прегрее твърде бързо.
Той затова и бутонът му си държи натиснат с пръста а не да се включи и да стои - просто не е направен за продължителна работа.

# 1 145
Хелпът в апп-а не работи, пиши им на мейла, hоtline  нещо си, отговарят след 2-3 дни.

# 1 146
Момичета, предлага ли се готово тирамису в българските магазини на Лидл?

# 1 147
  • Буркина Фасо
продава се.
в момента в К е на промоция.
момче съм Smiley

# 1 148
Днес се сетих, защо спрях да купувам сирене от Лидл. Това е купено преди няколко месеца.
Няколко месеца??? Освен ако не го съхраняваш при индустриални условия няма начин да оцелее. Open Mouth
На балкона в кофа имаме овче сирене което седи от месеци и не е развалено!!!
В хладилника пък съвсем няма как да се развали.

# 1 149
продава се.
в момента в К е на промоция.
момче съм Smiley

Благодаря.
К като Кауфланд ли?

# 1 150
На балкона в кофа имаме овче сирене което седи от месеци и не е развалено!!!
В хладилника пък съвсем няма как да се развали.
Разликата е в саламурата и солта в кофата.

# 1 151
Научих нещо ново за пореден път тук Smile Е, как така ви седи лидълско сирене с месеци? миналата седмица взех без промо от РС май, 400 гр,. изкара 3-4 дни и порозовя. Замразявате или не отваряте? Елена в кутия е единственото, което изкарва със седмици отворено, в неговата си саламура.

# 1 152
  • софия
Когато сиренето е читаво и опаковката не е нарушена стои месеци Smile
Когато има купувам ронено на ЕлБи за баници, салати, печива и да, стои с месеци в хладилника в производствената вакуумна опаковка без грам саламура.

# 1 153
Ясно, все си мислих, че щом се разваля, значи има нещо живо в него...

# 1 154
  • софия
Има нещо живо, което не е полезно за здравето.
Цитат
Опасни са зеленикаво-сивите гъбни гнезда или розово-белите, блестящи плесенни плесени. В този случай можете да сте сигурни, че вашето сирене е станало негодно за консумация и трябва да се изхвърли незабавно.
Вреден ефект
Тези плесенни култури са отровни. Докато растат, те образуват токсини, наречени микотоксини. Афлатоксинът например е такава гъбична отрова, която се счита за много увреждаща черния дроб. Обсъжда се и канцерогенен ефект. Други гъбични токсини могат да увредят бъбреците и да потиснат защитните сили на организма.
Правилно съхранените продукти стоят с месеци. Когато квасях домашно мляко, стоеше в бурканите с месеци и не се разваляше.

Общи условия

Активация на акаунт