Лидл 177 - юлско-августовска лежерно лятна

• 128 261
  • 1 675
  •   1
Отговори
# 1 215
Взех си прахосмукачката, но не съм доволна и искам да я върна. До колко време мога да направя това?

# 1 216
  • София
30 дни  ако е купена без приложението и 60 - ако е с него.

# 1 217
Мортаделата с шамфъстък от миналата седмица е жестока. За първи път взимам.
В събота купих и боровинки на лев и нещо, вчера гледам същите боровинки на промо на 2 и нещо.. Отдавна не гледам май подробно брошурата. Исках да купя червен салатен лук - ами то една глава - половин кило, отвратителен.
Още страдам за спрените отдавна дебели кренвирши в естествена обвивка /кнакер пишеше на тях/ и търся заместител и посегнах вчера към промоционалните в ХХЛ опаковка боквурст, ама цената ме спря. Около 10 лева килограма. Питам се какво има в тях за тази цена. Някой опитвал ли ги е?

# 1 218
  • София
Мортаделата с шам фъстък колко грама е една опаковка?
Много отдавна не съм купувала мортадела.

# 1 219
Купувам една мортадела със шамфъстък на Италиамо , цяло парче 700гр. Много я харесвам. Не знам дали нея коментирате.

# 1 220
  • In transit
Мортаделата с шам фъстък колко грама е една опаковка?
Много отдавна не съм купувала мортадела.
Ако говориш за нарязаната, 120 или 150г са опаковките.

# 1 221
Ето тази купих, но е от старата брошура - 250 грама (без да е обявено, че има шамфъстък в нея, но има)

Сега имам купон за тази, но нея не съм я пробвала

# 1 222
Бива, вземала съм такава.

Има ли в Лидл чипс от ябълки?

Последна редакция: вт, 15 авг 2023, 13:39 от fenyx

# 1 223
Мортаделата е хубава, макар че на мен ми е тлъстичка и не вземам често.
посегнах вчера към промоционалните в ХХЛ опаковка боквурст
Класически кренвирши, доста добри са. Харесваха ми, но напоследък не знам моят вкус ли се е променил или тяхната рецепта, но ми се струват по-безвкусни и по-солени от преди. За кренвирши имам друга любима марка по принцип, разликата не е голяма.

# 1 224
Скрит текст:
Ето тази купих, но е от старата брошура - 250 грама (без да е обявено, че има шамфъстък в нея, но има)
Сега имам купон за тази, но нея не съм я пробвала

Няколко пъти съм вземала, вкусна е. Мисля, че няма да сгрешите да я опитате.

# 1 225
..и по-солени от преди. За кренвирши имам друга любима марка по принцип, разликата не е голяма.
Всичко ми е много солено на мен, ама много!
*Каква е марката, която харесвате?

# 1 226
  • София
Бива, вземала съм такава.

Има ли в Лидл чипс от ябълки?
Има вчера го видях при другите чипове, но не взех.

# 1 227
  • In transit
Ско, предния път, като пускаха ХХЛ мортадела, бяха на един и същ производител с тази от купона. Вземам от време на време от нея, но в Кауфланд има същата и е по-евтина.

# 1 228
Аз обмислям дали да върна парната четка за гладене. Пробвах я, не съм впечатлена. Май нямам нужда от нея. Сега четох отново условията за връщане, само се опасявам, че тук, където живея сега може и да се заядат и да не искат да направят връщане...

# 1 229
Аз обмислям дали да върна парната четка за гладене. Пробвах я, не съм впечатлена. Май нямам нужда от нея. Сега четох отново условията за връщане, само се опасявам, че тук, където живея сега може и да се заядат и да не искат да направят връщане...

https://obsluzhvane-i-kontakti.lidl.bg/SelfServiceBG/s/article/% … D1%83%D0%BA%D1%82

Нямат основание да се заяждат, на сайта ясно са посочени правилата им за връщане

Общи условия

Активация на акаунт