Лидл 177 - юлско-августовска лежерно лятна

• 128 282
  • 1 675
  •   1
Отговори
# 1 275
Момичета, как седи въпроса с връщане на хранителни продукти, които са в срок на годност, но са развалени при отваряне?

Отговарям си сама, за да сте информирани - върнах с дигиталната касова бележка без проблем току що.
Имам абсолютно същия проблем, но не ми се занимава да ходя до магазина.
За втори път ми се случва за 1 месец и вече съвсем ми писна този магазин.
Предния път купих кренвирши, защото моя мъж ги яде. С отварянето на опаковката лепнеха. Айде в кофата.
Днес наденица- срок на годност 23.08. лепне. Еми, аман вече. Аз да не бера парите от дърветата? Не стига, че асортимента им е беден, а и развален.
А бях такъв фен на Лидл и толкова много ме е яд за този магазин.

# 1 276
  • София
Момичета, как седи въпроса с връщане на хранителни продукти, които са в срок на годност, но са развалени при отваряне?

Отговарям си сама, за да сте информирани - върнах с дигиталната касова бележка без проблем току що.
Имам абсолютно същия проблем, но не ми се занимава да ходя до магазина.
За втори път ми се случва за 1 месец и вече съвсем ми писна този магазин.
Предния път купих кренвирши, защото моя мъж ги яде. С отварянето на опаковката лепнеха. Айде в кофата.
Днес наденица- срок на годност 23.08. лепне. Еми, аман вече. Аз да не бера парите от дърветата? Не стига, че асортимента им е беден, а и развален.
А бях такъв фен на Лидл и толкова много ме е яд за този магазин.
Пиши им в контактната форма. Кажи им, че не можеш да се занимаваш с връщане, защото магазинът е далече, но си много разочарована и т.н. Мен са ме компенсирали с ваучер в профила.

# 1 277
И аз мислех първоначално да не се занимавам, но се ядосах и реших да пробвам. 3 кофички протеинов пудинг по 4 лева бройката. Защо да хвърлям 12 лева, след като срокът им на годност е до 9 септември и са съхранявани абсолютно правилно. Айде, де!

# 1 278
Аз явно съм късметлия, след като за над две десетилетия пазаруване в Л. не съм попадала на развален продукт ¯\_(ツ)_/¯

# 1 279
  • Буркина Фасо
Днес наденица- срок на годност 23.08. лепне.
предполагам са били в тарелка и в защитена среда. целофанчето беше ли издуто ?
вероятно не си забелязала , но ...

# 1 280
Толкова често ми се случваше в един период от време да купувам сьомга, която явно е стояла някъде зарязана и след това е прибрана в хладилника. Нямам друго обяснение, защото опаковката категорично е била непокътната, а вътре рибата вмирисана, лепне, отврат. Риба не бях купувала с години. Веднъж по принуда взех и от тогава  не съм имала проблеми.

# 1 281
  • In transit
Аз явно съм късметлия, след като за над две десетилетия пазаруване в Л. не съм попадала на развален продукт ¯\_(ツ)_/¯

Но не живееш в България, нали?

# 1 282
  • shumen
Риба и аз съм вземала вмирисана и дори им я върнах.

# 1 283
# 1 284
Какъв е този десерт с рикота на 25 страница долу? Не съм го виждала май.

# 1 285
Пратиха ми!Благодаря 🤗Търся купон за моцарела 125гр. с 1лв. отстъпка. Видях в началото на седмицата такъв и ако има някой останал бих се зарадвала да го получа и употребя🙏 🫶
Също подарявам този купон. До събота е валиден
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 17 авг 2023, 10:50 от Betty23

# 1 286
Изпратих ти Simple Smile

# 1 287
  • In transit
Какъв е този десерт с рикота на 25 страница долу? Не съм го виждала май.
Това е печена подсладена рикота с аромат на лимон.

Доволна съм от новата брошура. Харесах си сирената Монтазио и Робиола. Радвам се, че взеха да ги предлагат. Също примосале-то, но нещо са объркали снимката...изглежда, като да е с лют пипер, не с шамфъстък. От саламите - любимото ми Качаторе и паста Мафалде ще взема. Удобна е вместо листи за лазаня.

Остава да върнат в ПА рикотата...

# 1 288
Шоколадът изтича днес, майонезата утре.
Подарявам и всички седмични купони

# 1 289
Мики, можеш ли да споделиш горе долу вкуса и миризмата на тези две сирена силни ли са(монтазио и робиола)? Тип пармезан или нещо по-различно? Обичам сирена, всякакви, но все пак са нови за мен, а и не обичам несполучливи покупки.

Общи условия

Активация на акаунт