Лидл 177 - юлско-августовска лежерно лятна

• 128 248
  • 1 675
  •   1
Отговори
# 1 320
Снощи отидох след работа, че ми трябваше вода. От 5 та на 17 август , това ми е ходенето в Лидл. Та покрай водата взех розови домати на 2,69лв, последната опаковка прясно пуешко филе на 50% отстъпка. излезе ми 8,45лв , и разни дребни нещица. После видях касовата си бележка , една торбичка станала 0,35лв. Почти винаги имам в чантата, този път нямах. От мен толкова за тази седмица в Лидл.

# 1 321
Аз също съм много доволна от хлебопекарната. Миналия септември я взех с купон подарен ми от съфорумка
 Pppqqq, отново ти благодаря!
Натка е права и най големия грамаж, ако е бял хляб ,не може да се изпече в машината. Може да се замеси обаче. Странен вкус и мирис според мен не се получава от подгряването на водата. А има и програми които започват веднага месенето

# 1 322
  • Буркина Фасо
подгряването е за всички продукти в машината. не вярвам някой първо да подгрява само водата и след това да добави останалите съставки.
все пак подгряване има и при втасването. един реотан е. не ми се вярва той да е причината за лош вкус само защото подгрявал, и не е причина за това когато изпича тестото.

# 1 323
  • София
Покрай хлебопекарната да питам, с Лидл продаваше ли се безглутеново брашно / микс за хляб?

# 1 324
Аз тук прочетох Морена, че меси в пекарната и пече отделно. Почнах и аз така и се спукват да ядат хляб у дома, а изпечен в пекарната не ни харесва и се рони.

# 1 325
Гледам си купоните. Кога един буркан майонеза е станал 10лв?! Аз купувам 2 пъти в годината и направо се чудя на цената.

# 1 326
Покрай хлебопекарната да питам, с Лидл продаваше ли се безглутеново брашно / микс за хляб?

Да, продава се. В началото го пускаха само в тематични седмици, но вече е в ПА. Но не пише да е специално за хляб.

# 1 327
  • София
Предполагам около брашната трябва да е?

# 1 328
  • София

Там е да.

# 1 329
Снощи отидох след работа, че ми трябваше вода. От 5 та на 17 август , това ми е ходенето в Лидл. Та покрай водата взех розови домати на 2,69лв, последната опаковка прясно пуешко филе на 50% отстъпка. излезе ми 8,45лв , и разни дребни нещица. После видях касовата си бележка , една торбичка станала 0,35лв. Почти винаги имам в чантата, този път нямах. От мен толкова за тази седмица в Лидл.

В Била торбата е 0.65 ст.
Ние от години пазаруваме с платнени торби. Найлонови не съм взимала от не знам кога…

# 1 330
  • София
Скрит текст:
Там е да.
Супер, мерси много!

# 1 331
Предполагам около брашната трябва да е?

Да. Встрани от брашната е, на стелажа с канела, ванилии, подправки за сладкиши. За хляб не съм го ползвала, доста фино е.

# 1 332
Момичета, купих се излязлата наскоро кухненска везна, но не знам, аз ли нещо бъркам или везната не е наред. Разопаковах я, махнах от батерията найлоновия разделител, затворих, но не се включва да мери продукти. Копче за включване и изключване, няма. Та въпросът ми е, има ли някаква друга врътка да проработи, аз ли съм неандерталец или е дефектен?

# 1 333
Бонго,не си особено оригиналЕН.
Тъй като водата се слага първа и реотан има само един отдолу,и той загрява супер слабо в началото,и няма общо с втасването ,печенето после ,успява да се загрее само водата леко , въпреки че всички продукти са сложени заедно в началото.
Надявам се да ти е станало по-ясно сега

# 1 334
А на мен подгряването преди месене не ми пречи.
Преди трябваше да вадя яйца, мляко да са със стайна  темп. за тесто за питки и погачи, козунаци и пр.

Общи условия

Активация на акаунт