Лидл 177 - юлско-августовска лежерно лятна

• 128 242
  • 1 675
  •   1
Отговори
# 1 305
  • София
Да сте виждали в София зрял чедър 1кг от брошурата?

# 1 306
Ето тази купих, но е от старата брошура - 250 грама (без да е обявено, че има шамфъстък в нея, но има)

Сега имам купон за тази, но нея не съм я пробвала

Аз съм взимала от тази:
А другата седмица ще има с маслини и пеперони:

# 1 307
Чедър имаше в Борово, доволно количество и нулев интерес.

Гроздето без семки ... и оцетът е по-сладък. Добре, че взех малко

# 1 308
  • shumen
Гроздето е кисело.Друг път се харесва вкъщи,но този не.

# 1 309
Гроздето е кисело.Друг път се харесва вкъщи,но този не.

Да и аз предишни пъти много съм го харесвала и за това го взех на доверие.

# 1 310
Дано не подведа, но сините сливи, които купих в понеделник бяха ужасни-стипчиви и кисели и никаква сочност.

Относно толерантността по опашки- винаги поглеждам до колко натоварен е човекът след мен (когато не използвам касите за самотаксуване). Харесва ми да бъда мила с хората, но се улавям, че когато някой прави жест към мен се чувствам неудобно...

# 1 311
И аз пускам винаги, ако видя човек с малко покупки зад мен. Възрастни хора също.

# 1 312
Отзиви за покритието на купата от хлебопекарната? Нещо ми “прещрака” в полунощ и реших вместо да давам едни пари за “маркова” хлебопекарна да пробвам тази на Silvecrest за разнообразие.
Скрит текст:
Имала съм хлебопекарни на Мулинекс и Тефал и определено не бях впечатлена. Двубоя беше между Панасониците с тавички за мая/добавки - обаче те са с една бъркалка все, и специализираната за безглутенови печива Иметек Зероглу Про - с допълнителни тавички за багети и две бъркалки, обаче гаранцията ще е или в италианския Амазон или немския…). И хоп…отварям брошурата на Лидл и какво да видя?! 😅 Че тя тяхната ми покрива изискванията за доста по-ниска сума спрямо заделения бюджет!
Устройва ме това, че има две бъркалки, програмата за безглутенови печива е достатъчно дълга и с достатъчно стъпки по втасване и тн. (поне по характеристики), има и някаква програма за собствени настройки. Обаче как е покритието? Ако някой я има поне от година ще ми е полезно да сподели опит. Имам време до утре вечер да размишлявам, докато стигна до магазина.

# 1 313
Имам я от няколко години. Смених вече веднъж казанчето, защото от наше невнимание при ваденето на хляб го надрахме постепенно. Новото си го пазим и внимаваме. Казанчето го взех от сервиза, заедно с бъркалките за 30 и нещо, сега може и малко повече да е.
Аз съм доволна от машината, хляб, теста всякакви правя в нея. Мързелив козунак си правя, че само аз го ям така или иначе.

# 1 314
Казанчето го взех от сервиза, заедно с бъркалките за 30 и нещо, сега може и малко повече да е.

О, това е супер - щом може и като консуматив да се вземе от сервиза! Благодаря за мнението, vaychka Hug

# 1 315
Тези опитвали ли сте ги ?
Вкусни ли са, усеща ли се вкуса на лимончето ?

# 1 316
  • София
Аз да се повторя, но сигурно съм единствената нехаресваща хлебопекарната. С голямо желание я купих през януари. Пробвахме хляб с различни брашна и видове мая и нищо не харесахме с ММ.
Предварителното затопляне даваше някакъв различен вкус на хляба. А не намерих начин да го изключа. Може би и защото не ядем много хляб и правех минималната доза - не се изпичаше добре. Върнах я на 55тия ден, беше купена с приложението. Приеха я без проблеми. Даже касиерката заяви, че доста хора връщали машинките, не били доволни.

# 1 317
Казанчетата и бъркалките са си консуматив, на всички марки хлебопекарни. Не само покритието се поврежда, подменят си се периодично и по други причини. На тези от Лидл предимство е че са евтини, покритието им иначе май не е от най-впечатляващите, освен ако не са го подобрили при последните си модели.
От това което съм видяла у сестра ми и у майка ми, най-големият размер хляб е мираж в тези хлебопекарни, той дори средният запълва казанчето. Е, ако е ръжен или друг дето не бухва много става, но бял с максималния грамаж не мисля. Не познавам много семейства дето пекат такъв голям хляб но е хубаво да се знае и това.
Предварителното затопляне си е част от програмите, няма как да се изключи само то. Може да си направите ваша си, която не включва затопляне.

# 1 318
Е, айде сега да си направим наша си...
Предишната ми, преди Лидълската не загряване при при месене.
Явно най - старите са без тази опция.
Беше малка и с една бъркалка.
Сега и аз съм с лидълска.
Голям хляб не ми се е налагало скоро да правя. Само тесто за голямата питка и то по празници.
Аз предимно меся в нея.
Доволна съм. Трудно ми беше в началото с пропорциите, но свикнах.

Последна редакция: пт, 18 авг 2023, 08:55 от *Биле омайно

# 1 319
Аз много рядко пека в тази машинка, защото формата на казанчето и съответно на хляба, който излиза, не ми е удобна, но ѝ вземам душата с месене - хлябове, питки, тесто за пица, за крекери, за "пръстчета" със сирене, за каквото се сетите.

Общи условия

Активация на акаунт