Лидл 177 - юлско-августовска лежерно лятна

• 126 501
  • 1 675
  •   1
Отговори
# 1 545
  • Буркина Фасо
и аз се отказах Smiley

# 1 546
Anyyyone, когато се сетиш коя е четката от  Емаг, моля, сподели.
Моят уред за гладене е от Емаг и съм доволна, дори надхвърли очакванията ми, защото бях чела преди това, че не се справят добре с гладенето. Но трябва да отбележа, че аз мразя да гладя и гледам да си купувам дрехи, които не се мачкат много, така че го ползвам основно през лятото за тениски или сравнително тънки материи, с които за моите критерии си се справя отлично. Купих го декември за 40 лв., сега гледам, че доста са вдигнали цените...
Скрит текст:

# 1 547
Подарявам
Скрит текст:

# 1 548
Подарявам:

# 1 549
И потърсих от този шоколад, който се замразява, но не намерих.
Все пак взех друг от същата марка Schogetten, за да го опитам.
Вкусен е, но защо за бога не е цяло блокче, а са отделни бонбонки, ужасно е това, половината от удоволствието на шоколада е да го чупиш парче по парче.

# 1 550
Момичета, виждали ли сте някъде в Пловдив сока от плодове с витамин Д, който е наградата за достигната сума от 300 лв.?
При нас в Балчик три дни го търсих и нямаше, както и този с вишни. От всички останали беше заредено. Само двата от купона липсваха. Срокът му изтече без да мога да го използвам. (:

# 1 551
Шоколадите, които се замразяват в два клона в Пловдив ги видях до касите точно. И пак повлияна от темата взех, че купих-с три вида шоколад. Никак не съм впечатлена, нито като го замразих, нито натюр. Няма да повторя.

Момичета от Пловдив, да сте виждали някъде изостанали водни боички? Нямаше ме тези дни и в нашият клон на България са свършили.

# 1 552
Днес и аз ходих на пазар. Нямаше нито един от четирите вида сок за 1ст, а аз имам два купона, които утре или другиден изтичат. Предвид, че за това отидох, се подразних. За пореден път. Купих биволски кюфтета. Една жена пред фризера купуваше две опаковки и ги похвали, заради това ги купих.
Шоколадите от тази марка ги харесваме. Специалните селекции обикновено са им много добри, но този път нито един от "фризерните" видове не ми хареса. Изядох ги, но няма да повторя.

# 1 553
Момичета, виждали ли сте някъде в Пловдив сока от плодове с витамин Д, който е наградата за достигната сума от 300 лв.?
При нас в Балчик три дни го търсих и нямаше, както и този с вишни. От всички останали беше заредено. Само двата от купона липсваха. Срокът му изтече без да мога да го използвам. (:

Това вече им стана практика!
Последният път с получаване на купона с наградата получих и съобщение от тип
 " Извинявайте, възможно е
да липсва"
Остава въпросът, защо ми го изпращате, каква работа ми върши?

Последна редакция: пн, 28 авг 2023, 16:15 от Tony Maria 22

# 1 554
Да, на мен съобщението ми го има в единия купон. Редно е, след като имат проблем да си компенсират клиентите или с друг продукт, или да махнат срока на купона.

# 1 555
Ако купонът беше за марката сокове, нямаше да има проблем - примерно от тези с витамините има всички останали в изобилие. Само този от купона липсва.

# 1 556
Някой сдоби ли се с уреда за пара (сауна за лице) от новата кампания? https://www.lidl.bg/p/svej-start-za-denia/sauna-za-litse-s-nanoi … tehnologia/p87448

Имам подобен, но си е прост уред, няма йонни и подобни технологии. Интересесува ме дали пуска хубаво пара, защото го ползвам при хрема, когато детето е болно, вместо инхалатор.

# 1 557
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Тази седмица в Лидл има интересни неща. Любимите ни изварени десертни блокчета с вкус
на малина 0.99лв., уникални, много харесвани от нас. Всеки път купуваме промишлени количества от тях.
Фъдж-а с масло от 3.99лв. /синята, картонена опаковка/, също е много вкусен.
Едно време лактените бонбони имаха такъв вкус, досега само този фъдж се доближава до тях.
Фъдж-а отново от 3.99лв. с белгийски шоколад/портокал не е лош, но този с маслото, обикновения
е много по-добър. Тези два фъдж-а да не бъркат с другите по-скъпи от 4,79лв., ако не се лъжа, те пък са много
гадни и не си струват парите.  Говеждото месо в кутия за 6.99лв, също си струва. За себе си купих и
дамски терлик, 5бр. - 5.95лв, не е никак лоша цена, харесват ми като качество.
Подчертавам, че описаните от мен неща се харесват на мен и семейството ми, всеки има различен вкус
и няма как тези неща да допаднат на всички. Да няма после сърдити и разочаровани, че някой е препоръчал нещо.

# 1 558
При нас имаше от тях преди около две седмици - взех няколко.

# 1 559
  • Пловдив
Някъде в Пловдив да сте виждали останали от сгъваемите раници, дето се прибират в собствения си джоб?

Общи условия

Активация на акаунт