Лидл 177 - юлско-августовска лежерно лятна

• 126 547
  • 1 675
  •   1
Отговори
# 1 530
Връщам, вземам си парите.
Плащам отново това, което ми трябва и започва да тече нов срок за връщане по последната касова бележка.

П.п. При връщане влизам по пътеката зад касите т.е изхода, показвам на касиера, че връщам и се нареждам на опашката, минавайки покрай чакащите на касата.

Последна редакция: нд, 27 авг 2023, 17:15 от Tony Maria 22

# 1 531
Благодаря Ви! Simple Smile

# 1 532
Бяхме коментирали такъв вариант - влизаш с продукта, който искаш да замениш или върнеш, без да се обадиш си правиш замяната, обаче, би могъл да си само с бележката, да вземеш от рафта и да отидеш на касата да ти върнат парите, а то твоето си е вкъщи.

# 1 533
В Лидл специално за връщането нямат еднакъв ред за всички филиали, така че най-добре още с влизането да се пита някой от персонала, ако и това да не е винаги лесно...

# 1 534
Момичета, виждали ли сте някъде в Пловдив сока от плодове с витамин Д, който е наградата за достигната сума от 300 лв.?

# 1 535
  • София
Отдавна надхвърлих 300 лв. Защо нямам такава награда?!

# 1 536
  • Асеновград
В Лидл специално за връщането нямат еднакъв ред за всички филиали, така че най-добре още с влизането да се пита някой от персонала, ако и това да не е винаги лесно...
Те дори за колички и кошници нямат единен ред и правила. Вчера в Смолян, търсим детска количка, всичките след касите, пуснах малкия да си вземе влизайки от входа през касата. при на в такъв случай охраната го кара да излезе и влезе с количката през изход-вход. Те също така ги превозват до входа. А в случая охраната като взе да вика на детето, къде отивал, накара го да мине през касите през плащащите. Относно политиката за връщане, отдавна не е читава, фасони, мрънкане и опити да минат клиента. Отказаха ме да пазарувам уреди, и дрехи, още повече, че качеството вече е много лошо. Затова и по складовете и магазини за стоки от Европа е пълно с уреди тяхна марка  на една трета от цените в Лидл. Преди две седмици перящата прахосмукачка която се коментираше в такъв магазин я имаше в два варианта : Силвар крест 90 лв. Парксайд 110лв.

# 1 537
  • София
Мръщят се, защото трябва да връщат пари.

# 1 538
Момичета, виждали ли сте някъде в Пловдив сока от плодове с витамин Д, който е наградата за достигната сума от 300 лв.?
Вчера го взех, не е много вкусен. Предишния, пак за 1 ст.,Мултивитамин, е по-хубав. Иначе си е при всички други сокове, но и аз се замотах да го намеря.
Много съм мераклийка за тази парна четка, но все като я пуснат, не съм готова да прежаля 40 лв. 😂 Аз си имам друга ютия, хубава си е, просто ми се иска и такава. Хвалеха и една от Емаг, но май загубих точно кой модел беше. Пак за около 40 лв.

# 1 539
Аз отидох специално за този сок и нямаше нито една от двете опции - стана ми много неприятно, че ходих заради това. Магазинът не ми е под ръка.

# 1 540
  • София
Anyyyone, когато се сетиш коя е четката от  Емаг, моля, сподели.

# 1 541
Някъде из фб ги четох, ще опитам да намеря.
Много неприятно със сокчето. Дано го намерите. Не вярвам да са го изкупили. 😆

# 1 542
  • София
Pqqq...и аз така се вдигнах, дано от итал.пици е останало нещо или Сицилия.
Пп. Намерих чедър от 19лв кг 😁

Последна редакция: нд, 27 авг 2023, 22:51 от Starrydream

# 1 543
За парната четка - взех и върнах.

# 1 544
  • shumen
Парната четка и се чудих,но се отказах.

Общи условия

Активация на акаунт