ТУ София 2023 минимални балове

• 30 461
  • 120
  •   2
Отговори
# 105
И синът ми първо желание автомобилна електроника 23.32 бал-приет .Желанието му е обаче НБУ и ще чакаме там.

# 106
Приет на 1-во желание Информатика и софтуерни науки бал 27.90.

# 107
Приет съм с 26,70 киберсигурност на първо желание!

# 108
Приет второ желание Интелигентни системи и изкуствен интелект на български, бал 25.4, първо желание Информатика и софтуер. Да пускам ли второ класиране?

# 109
Приет второ желание Интелигентни системи и изкуствен интелект на български, бал 25.4, първо желание Информатика и софтуер. Да пускам ли второ класиране?

Пускай! Нищо не губиш! Даже можеш да спечелиш повече!

# 110
Приет на 1-во желание Информатика и софтуерни науки бал 27.90.

И аз съм приет там със същия бал. Simple Smile

# 111
Обърнете внимание,че сте приет специалност във факултет ФИТ!

# 112
Приет съм с 26,70 киберсигурност на първо желание!

Поздравления!!! Успех с учението!!!

# 113
Софтуерно инженерство - първо желание, бал 27.30

# 114
Софтуерно инженерство - първо желание с 28,50

# 115
Дъщеря ми е приета "Информатика и софтуерни науки" по първо желание с бал 27.60.

# 116
Транспортна техника и технологии с бал 24 по първо желание.

# 117
Аз искам да попитам, понеже малко се изложих на изпитите и съм с бал 21.20. Не съм привт по първо класиране в интелигентни системи и изкуствен интелект и имам ли шанс да влезна при второ?

# 118
Аз искам да попитам, понеже малко се изложих на изпитите и съм с бал 21.20. Не съм привт по първо класиране в интелигентни системи и изкуствен интелект и имам ли шанс да влезна при второ?

Миналата година за първо класиране се е искало 27.99...пусни се, разбира се, за второ и трето класиране, то не пречи. Не смея да кажа нищо, защото не знам с колко единици и стотни пада минималният бал на класиране, а и много зависи от годината.

# 119
Ами аз също така и на английски съм записал, там вече дали ще е по-голям шанса и дали ще мога да се преместя после в тази на български ако ме приемат?

Общи условия

Активация на акаунт