Избор на столче за кола - 5

• 20 669
  • 255
  •   1
Отговори
# 225

Нищо на кикабу за кола не бих купила. Знаейки качеството на количките им, това е абсолютен риск. Вземете си поне Атон на Сайбекс, ако търсите бюджетен вариант.

# 226
Nomadgirl, много благодаря за препоръката! 😘 Намерих Cybex Aton на доста добра цена и дори в желания от нас цвят иии... поръчахме 🥰

# 227
Препоръчайте ми столче за кола в двете посоки на движение, чийто позиции и наклон за лягане могат да се регулират в движение, когато на детето му се доспи и да може да се монтира с коланите.

# 228
Здравейте! В момента сме със столче Britax Advancefix IVR, но искам да го сменя. Това не ни е удобно, презрамките са къси, дамаската постоянно се вади от основата, на подглавника най-често, трудно го закопчаваме и тн… имаме и Britax Dualfix R2, който е доста по-удобен, но ни трябва второ столче. Детето е на 2,7г, 92см, 15 кг и търся нещо в по-високата възрастова група. Моля да ми препоръчате удобно столче както за детето, така и за слагане и закопчаване, от опит! Благодаря!

# 229
Здравейте, препоръчайте ми стол за кола( не кош за кола) до 500 лв .

# 230
Здравейте! В търсене сме на столче за кола. Мъникът ни е на 8м, 8.900кг. Колата ни е Шкода Октавия Комби 2007. Столчето ще е често ползвано, защото пътувам София-Бургас много често и винаги сама с детенцето, та трябва и да е някой стол удобен за ползване за мен. Много благодаря за всякакви предположения, малко по-бюджетни.

# 231
Здравейте, малко се обърках с многото информация. Прерових форума и всякакви ревюта, в началото се бях насочила към Britax Römer Diamond Reboarder Dualfix Pro , но ADAC не го оценят особено безопасно. Сега разглеждам Joie...

може ли малко помощ при следните модели Joie i-Spin 360, Joie i-Spin 360 R., и Joie i-Prodigy
Объркването ми идва от това, че в модел R уж единствената разлика е вложката за новородено;
в модел 360 вложка няма,но пак е пригодено за новородено?
Модел R има доста занижена оценка на обслужване по ADAC, единствената за мен обаче видна причина е завишената трудност на управление. Или има и друга?
Prodigy  е препоръчан от Деца на борда, и е преминал Шведския тест за безопасност. Но пък може само назад обърнато? Не ми се иска да имам такова ограничение...
Нямаме ограничения в бюджета за безопаснотта на детето, в пъти по-важно ми е това от количката. Искам да е с ISOFIX и да се използва малко по-дълго време, да кажем до 3г.
За столче за кола важно ли е да го пробвам в автомобила ? (Аз и мъжа ми имаме отделни коли, бих искала стола да се монтира лесно и в двете ).
Благодаря предварително!

Последна редакция: сб, 13 юли 2024, 09:57 от slanchogledka^

# 232
Шведския тест преминават само столчета, които могат да бъдат обърнати назад перманентно.

Аз не исках такова ограничение, дори и да изглеждам лоша майка в очите на консултантите в страницата Деца на Борда.

Нашето столче е Maxi cosí mica pro eco i-size.
Използваме го от изписването в болницата, тъй като не желаех да купувам кошница.
Има подложка за новородено.
Ако искате го погледнете.

# 233
Чак пък лоша майка заради това не сте, но и ние възрастните имаме ограничение в колата - возим се само наред, нали така? Замислете се - същото е. Ако бюджетът позволява бих купила столче, което да е възможно най-безопасно, пък когато вземе да протестира детето ще го мисля тогава.

# 234
Да, аз просто дадох предложение за столче, което се върти на 360 гр.
За мен това беше важно и използвам функцията, защото често пътувам сама с детето на дълги разстояния.
Като цяло всеки сам си преценя в тази ситуация, хубаво е че има голям избор и темата е много обширна.

# 235
То в тази група да не посмееш да зададеш въпрос. Веднага се започва с назидателния тон..
И ние трябва вече да сменяме кошницата и ми се иска да е столче, което също да не е само назад, сега бебчо е 8.900, 71см на 7 месеца.
Шведския тест преминават само столчета, които могат да бъдат обърнати назад перманентно.

Аз не исках такова ограничение, дори и да изглеждам лоша майка в очите на консултантите в страницата Деца на Борда.

Нашето столче е Maxi cosí mica pro eco i-size.
Използваме го от изписването в болницата, тъй като не желаех да купувам кошница.
Има подложка за новородено.
Ако искате го погледнете.

# 236
Ние взехме на сайбекс 360 sirona gi i size plus, има и за напред и за назад опция. Много сме доволни, детето си повече от комфортно в нея въпреки, че не е напълно легнало както в клауда. Столчетата, а не кошниците, нямат толкова легнала позиция имайки предвид и ръста на детето.
Въпреки че е с дишаща материя, все пак се поти в най-големите жеги, но е по-добре от кошницата. Цената в намаление е 600лв.
На акскид са огромни и буквално не можеше да става и дума да се вози някой до шофьора, защото нямаше да има грам място. Колата ми е мини SUV.

# 237
Здравейте, в търсене на столче сме за бебе на 1г. Спряла съм се на няколко модела, но има толкова серии, че не мога да избера нещо конкретно. Искаме да е с изофикс, да се върти на 360 градуса и да возим детето обратно на движението поне до 3-4г, да има легнало положение. Та гледах Britax Romer Dualfix M, Cybex Sirona S i-size, Maxi Cosi Pearl и Joie i-spin 360. Може би най- много ме влече към сайбекса, но не знам каква е разликата във сериите - S, T, Z, G и тн. За Joie четох, че дрънка, когато колата е в движение. Моля за съвет и впечатления.

# 238
Здравейте, в търсене на столче сме за бебе на 1г. Спряла съм се на няколко модела, но има толкова серии, че не мога да избера нещо конкретно. Искаме да е с изофикс, да се върти на 360 градуса и да возим детето обратно на движението поне до 3-4г, да има легнало положение. Та гледах Britax Romer Dualfix M, Cybex Sirona S i-size, Maxi Cosi Pearl и Joie i-spin 360. Може би най- много ме влече към сайбекса, но не знам каква е разликата във сериите - S, T, Z, G и тн. За Joie четох, че дрънка, когато колата е в движение. Моля за съвет и впечатления.

Здравейте, ние имаме Joie I spin Safe, а Joie I spin 360 сме използвали за 2 седмици. Нито едно от двете не съм чула да дрънка.

# 239

Аз съм доволна от Бритакс. Имам Dulafix M с дишащата материя.

Общи условия

Активация на акаунт