19 СУ "Елин Пелин" - София

• 7 900
  • 19
  •   1
Отговори
# 15
Записахме се и ние, немските учебници все още са на ниската цена отпреди 2г.- 210лв. Зам. директорката каза, че ще се изучава предприемачество на немски, на родителската повече инфо. Запознахме се и с преподавателя по предприемачество, изглежда 20годишен. Simple Smile Забелязах, че имат амбиции да наложат дисциплина в класовете, надявам се да имат силите да го направят, имат пълната ми подкрепа.

# 16
  • София
Някаква актуална информация за училището? Записах сина ми първи клас с немски език по негово желание. Дано учителят е добър, защото вкъщи освен "du hast mich" друго не знаем. Отзиви специално за езика, моля?

# 17
Някаква актуална информация за училището? Записах сина ми първи клас с немски език по негово желание. Дано учителят е добър, защото вкъщи освен "du hast mich" друго не знаем. Отзиви специално за езика, моля?
При коя класна? Аз още се чудя дали да запиша детето? Разгледах малко информация, но нямам наблюдения над дете,което е посещавало.

# 18
  • София
Не са ни казали при коя, реално незнам да може да се избира класна.

# 19
Прехвалено училище с безброй гръмки фрази и реклами!

Не може в часовете по БЕЛ да се приказва предимно за чалага песни и певици в училище което е с претенции за елитно столично школо.
Понеже бившата шефка си питаше ушите, като беше предупредена за казуса с предоването на ненужни неща в часовете по БЕЛ, нека да има гласност и на този фрапантен случай от преди години в това прехвалено столично школо!
Малко им беше кризата с агресивния ученик преди десетина години...
Така им се пада! 😉

Последна редакция: пн, 03 мар 2025, 17:07 от Georgi Georgiev 593838

Общи условия

Активация на акаунт