Outlander- Тема 4

• 13 701
  • 199
  •   1
Отговори
# 195
  • Countryside
Колъм си е умен, но и лукав, в предисторията разгръщат травмата от баща му, и като компенсация той има нужда постоянно се доказва (на себе си) като кадърен и достоен, отделно има комплекс, заради недъга си. Както каза Якоб(баща им) единия е недъгав физически, другия ментално Joy А Колъм нямаше как да ожени себе си, защото вече беше женен са Летисия. Добър персонаж се е получил. Мен само изборът на Нед ме дразни, защото възрастният персонаж ми е любим, а младата му версия ме дразни, чисто визуално най-вече. Дугъл се жени за Мойра и имат 4 дъщери, тя умира в една от сериите в първи сезон, където Дугъл се напива и почва да вилнее и Колъм извика Клер да го упои Joy но каква съдба има Дугъл, 4 законни дъщери и двама незаконни сина (винаги е искал син) и кой знае още колко незнайни такива Joy

Малкъм Грант е сбъркал столетито, не е за него действителността, разказана в сериала, той е нежна душа, поет, артист...мисля, обаче, че не би трябвало да умира, защото когато Джейми разказва на Клер историята за бягството на майка му и баща му (в първата им брачна нощ), настроението е весело, как са избягали, как са се крили, как са се оженили след това, няма нищо за убития Малкълм...та и за мен беше изненада, че го гътнаха, но за драматизъм, и да се докаже Брайън.

# 196
Вярно, че съобщиха, че му е мъртва съпругата🤣
Но за Малкълм и аз се учудих, защото си спомням, че в оригиналния сериал го споменаваха тук-таме.
Колъм пък изобщо не знаех, че е женен, никъде не е споменато в предисторията ?! Дори не я дадоха съпругата му?! Или аз не съм забелязала?!
Аз ако знаех, щях първо предистория да гледам и след това големия сериал, че да ми се навържат нещата, а сега стана малко обърквация.

# 197
Излязоха заглавията на сериите от 8 сезон:

# 198
Нямам търпение да излезе новия сезон и пак ще почна да гледам от родителите на Джейми и от 1 Сезон, че да си припомня и навържа нещата, да вникна.

Аз се замислих, че исках да задам въпрос какво и как се случва Фейт да е жива и кой е майстор  Ремънд като история и  личност, къде се намира реално, щом не е във Франция ? Умрял ли е, че така от нищото се появява и то само в сънищата? Така и не я развиха тази линия и не схванах за какво се извинява. Сутринта обаче имаше проблем и не ми позволи да пусна мнение в темата, та започнах да я чета от първа страница и видях, че и вие сте разисквали тази тема и сте се чудили. Няма отговор и това е. 🤭

Не ми стана ясно и друго, че размишлявах за Иън. Ако индианката не го е обичала, тогава защо се е оженила за него?! Защо му е губила времето?
Смисъл чудя се, защото го лъже и го гони, а накрая му ражда дете. Това е доста долно и си е предателство. Даже не знам защо Иън го прие толкова спокойно, че има син, а е излъган и оставен да мисли, че е недъгав и са му умрели децата, че синът е на другия от племето…

# 199
  • Countryside
Бътърфлай, мастър Реймон всъщност е бащата на тайм травълите, Диана пише книга за него(в момента развива И тази сюжетна линия в паралел с десетата книга) с намек, че е древен и е на 10000г едва ли не. Не е умрял, изгониха го от Франция и той замина нанякъде, като й каза на Клер: "ще се видим пак в тоя живот."

За Иън и индианката(Емили) тя го обича, просто след 2-3 аборта се разбра, че няма да ги бъде заедно и тогава племето реши да прогони Иън. След като го изгонват, тя е разбрала че пак е бременна, и явно все пак успява да роди здраво дете. Но понеже е имала вече друг мъж, Иън вече го няма иииии нещата са спрели дотук.

Даяна категорично отрича Фейт да е жива и не е развила линията майката на Фани и Джейн, която също се е казвала Фейт, да е дъщерята на Джейми и Клер. Нооооо, какво са измислили сценаристите предстои да разберем скоро.

Общи условия

Активация на акаунт