Бързи здравословни въпроси и отговори – 41

• 35 860
  • 744
  •   3
Отговори
# 405
Каран е два пъти вкъщи. Средно тежко с васкулит.

# 406
Най-вероятно е от това.

# 407
Тоест болките едва ли са от тези сраствания сега?
Защото те са от два дена, а Ковид е каран последно зимата.

# 408
Болките може никаква връзка да нямат с тези сраствания.
Да са плексит.

# 409
Много ти благодаря, Девичке!

# 410
Симптомите са ужасна болка в лява ръка, лява плешка, лява гърда и подмишница с чувство на парене.

Аз имах същите болки преди години, 1:1. При мен беше, поради интеркостална невралгия, в следствие на механично нараняване в областта на подмишницата. Неприятните усещания се задържаха за доста дълго - може би, към година - година и половина.

# 411
Гърне, може ли да споделиш как те лекуваха?

# 412
Здравейте, скоро ми откриха географски език след едномесечно ходене по доктори. Тези от вас, които имат същия могат ли да ми кажат колко време продължава състоянието. Аз съм го  забелязала преди месец, но може да го е имало и преди това.

# 413
pepina812, браво, успокоила си се надявам се, че доста се беше ошашкала.
Успех!

# 414
Гърне, може ли да споделиш как те лекуваха?

Ами, никак. От само себе си мина. Посетих няколко различни специалиста и всичко с изследванията ми беше наред, та заключиха, че е интеркостална. Simple Smile Мазах някакви кремове, пих добавки, но не ми помогнаха и просто се пуснах по течението. Мина бавно, наистина.

# 415
Гърне,много ти благодаря!

Пепина, дъщеря ми като дете имаше географски език. Поне до 8-9 годишна възраст.
Отдаваха го на алергии и като хванеше вирус, се усилваше. Не сме правили нищо.

# 416
Дъждец, за невралгия лечението е витамини от група В, темпалгин и да чакаш да мине.
Но все пак лекар да каже.

# 417
Пепина, и аз имам географски език- не е болест, за да се лекува и за да продължава състоянието. Единствено като съм болна става по- релефен и не мога да хапвам домати, защото много ми щипе на езика и става огромен.

# 418
Това нещо ми се появи преди няколко дни, първо беше една пъпчица, която разчесах, с малко безцветно обривче до нея, сега се е зачервило. Какво ме е ухапало? Трябва ли да ходя на лекар?

# 419
Херпес зостър?

Общи условия

Активация на акаунт