Друга жена във връзката

• 17 838
  • 415
  •   1
Отговори
# 345
Ок разбрах, отново неправилно мислене. Прави сте. Тъпо решение. Явно отдалечаването на друго място е най-правилно засега. По понеделник е далеч

# 346
Как ще карате уикенда?

# 347
  • София
Щом смяташ, че е ок те да се отстраниш и да им освободиш терен.

# 348
Fever ray нали ти сама каза, че всичко е приключило.  Ако искат терен дали няма са си намерят? Не мога веднага да си тръгна, още не съм си осигурила къде. По хотели не ме се спи.

# 349
  • София
Т.е. ти си решила да приключите ли? Защото до вчера правихте секс даже.
Затова ли искаш да говориш с детето? Защото си решила да прекратиш тази връзка ли?
Или смяташ да го обмислиш на почивката?

# 350
Иди на лекар за кръвното, не е шега работа това. Като свалиш кръвното, мисли трезво и спокойно.
И помни, че настъплението е най-добрата отбрана.

# 351
Авторке, не взимай решения под афект и под влияние на форума. На нас тук ни е лесно, но все пак това е твоят живот. Помисли си, имаш ли желание да се оправят нещата, можеш ли да простиш ако той спре чатовете или цял живот ще се тормозиш и ще го следваш. Помисли си хубаво, ако трябва пак си говори с него по въпроса дали би спрял комуникацията си с нея и тогава взимай по-сериозни решения.

# 352
На твое място ще му кажа, че се дистанцирам, докато взема решение. Обяснила си му как се чувстваш, няма нужда от повече приказки. Ще млъкна и ще си правя каквото си реша, в това число и да си ходя на почивки, и с приятелки, като му забраня да ме контролира и да давам обяснения. Наранена съм, не защото си се увлякъл, а защото не разбираш как се чувствам. Не бих въвличала трети лица в този конфликт. Явно ти идва като гръм от ясно небе, трябва ти време за стратегия, за да изградиш своя позиция, която да отговори на личните ти нужди и нагласи. Дотогава- пълен бойкот. Никакви гушки, вечери, интимничене .
Нека той да осъзнава какво причинява. Отивай на почивка, дотогава никакви семейни отношения, приказки, обяснения, телефонни разговори и да не те закача. На кръстъпит си. Докато не вземеш вярната за теб посока, никакви вмешателства. Защото той те е довел до кръстопътя. Или преустановва всичко на момента, или да те остави на мира, щом за теб това е неприемливо.
Брей, че нагъл. Дано го прави без да си дава сметка какво ти е причинил. Но ТРЯБВА да си даде. Не става с това "мило, ела си да си вечеряме, и да си легнем" Лягате си трима в случая.

# 353
Прекалено си мека и ходиш на пръсти около мъжът ти. Аз недоумявам, как той продължава да пише с нея вечер, а ти стоиш в ъгъла и се самоизяждаш.  Каква е тая наглост бе?
Тоя пусти лаптоп отдавна да е строшен на две, а той да лежи с комоцио в Пирогов.
Защо изобщо го оставаш на спокойствие да си развява коня? Защо ?

# 354
Какво като тя иска да се оправят нещата? Той как ще спре с чатовете?

# 355
  • София
Защо ще казваш на детето?
Кажи му, когато вече се изнесеш и се разделите.
Преди това само ще стане още по-зле.
Изглеждаш отчаяна.

# 356
За мен и ходенето надалече не е решение. Ти му създаваш на него комфорт в момента.
Вместо теб като ти е тегаво, да грабнеш телефона му / лаптопа и да кажеш – не ми е приятно да ми с ечати под носа нон стоп. Моля да си изключиш поне звуците или да спреш, докато съм вкъщи или с теб, ти се свиваш.
Не го разбирам аз това поведение, но аз съм и доста отстояваща позиции в отношенията.

# 357
като го види на лаптопа, му го взима, и хоп - в легена с вода. телефона през балкона, а на него му дава половин час срок да си събере багажа и да ходи при любимата. Ама ха. Ти какво, инсулт ли искаш да получиш от притеснение и нерви?

# 358
Човек не е на себе си в такива моменти. Може жената да се надява, че синът ще "поговори" с баща си и готово.

# 359
Е, то и без драстични посегателства върху вещи може да му каже- или аз, или тя, ама... не е стигнала до такъв етап още.
Може да му поиска паролите, като пък няма тайни в този чат, да си пишат тримата Blush
Тя да влиза а чете , когато иска. Да даде достъп.

Общи условия

Активация на акаунт