Друга жена във връзката

• 17 719
  • 415
  •   1
Отговори
# 105
А може би той не иска да я пусне сега, защото тя участва в плащането на апартамента, който е на негово име и дори нямат брак. Сигурна съм че той е обяснил че един подпис не е нищо и няма нужда да се женят. По-интересно е защо след като живеят заедно, имат уж прекрасни отношения, авторката участва в изплащането на апартамента той е само на негово име? Притеснил се е, че може да я изтърве като платец и прилага тактики да приспи обидената й душа. Като изплатят апартамента може и да й каже, че все едно е плащала наем и да я прати на квартира. И дете вече няма в този дом. Другата не би се навила да участва в плащането, затова засега ще обгрижва жена си като младоженец.

# 106
Дайте време на авторката да осмисли ситуацията.  Това се е случило преди 3 седмици....живяла е щастлива и доволна от живота си 27 г...Как за толкова кратко време да осъзнае какво се случва?

# 107
  • София
Колко да осмисли, когато твърди, че той през нощта чати с другата, а сутрин я налазва за як секс, докато фантазира какво би правил с другата.
Мен би ме било гнус, затова не приемам отношението й за сериозно.

# 108
  • София
Ще ми държи сметка къде излизам и докога и до 15мин да се прибера, как ли пък не...ще ме души от прегръдки и натискане...не виждаш ли, че тези неща са прекалени и изкуствени? И в същото време ще говори как ще бъдете 3ма...няма такава наглост!!! Не бих му проговорила, камо ли да се прегръщам с него!

# 109
  • Terra incognita
Вдъхновена от съседната тема...
Събери си багажа и замини на море сама или с приятелки, без много обяснения.

# 110
Направо съм му събрала куфара, а телефона през балкона ще му излети.
Как не го е срам, даже и ти казва, че това ще продължало. Как не?
Може да продължи единствено, ако съм умряла.

Последна редакция: ср, 05 юли 2023, 16:02 от happy doc

# 111
Момичета, явно не сте ме разбрали добре. В нот. акт пише неговото име, защото той е човекът с повечето пари. Реално кредитът си е негов, на него име. Аз имах впредвид, че давам голяма част от заплатата си за ежедневните разходи.
идеята за чатове с други мъже все още не я възприемам, мислила съм го и това.
Относно това аз ще си тръгна от апартамента, защото ще е по-болезнено, ако остана там където съм прекарала почти цял живот с него. Смятам, че ако всичко ще започвам наново, това ще е  в друго жилище.

# 112
Ами след като той изплаща реално апартамента, е негов. Нормално е ти да поемаш битови неща след като нямаш принос към наем/ипотека, а ползваш имота.
За тези неща се мисли предварително, а не като се обърне колата.

# 113
  • sofia
Момичета, явно не сте ме разбрали добре. В нот. акт пише неговото име, защото той е човекът с повечето пари. Реално кредитът си е негов, на него име. Аз имах впредвид, че давам голяма част от заплатата си за ежедневните разходи.
идеята за чатове с други мъже все още не я възприемам, мислила съм го и това.
Относно това аз ще си тръгна от апартамента, защото ще е по-болезнено, ако остана там където съм прекарала почти цял живот с него. Смятам, че ако всичко ще започвам наново, това ще е  в друго жилище.

До като стане ясно това , той да си се изнесе и да си чати .

# 114
Не разбираш ли, че той ти замазва очите с привидната си заинтересованост и показване на ревност? Да, не е лесно след толкова години и заради единия чат да се разделите, но това е Голям червен сфетофар. 

Аз, ако бях директно поставям нещата на масата или прекратява или се разделяме.
Такова нещо малко хора биха изтърпяли.
Да не ти беше казвал, по- добре. Ама сега да си затваряш очите зорлем, Не става.

# 115
  • Terra incognita
За мен е унизително да размахва пръст като на малко дете- или спираш да чатиш, или еди- какво - си. И като спре, какво? Той емоционално е там, това е проблемът.
Уважението и любовта към жената вкъщи вече ги няма. Как се живее с човек, който е склонен към подобни залитания? Или си затваряш очите и се учиш да си над нещата, или си тръгваш.

# 116
Ами след като той изплаща реално апартамента, е негов. Нормално е ти да поемаш битови неща след като нямаш принос към наем/ипотека, а ползваш имота.
Да бе, нормално, и  двамата дават пари, но след време той ще има апартамент срещу тези пари, а тя нищо.
Като гледам сметките напоследък, това което дава тя, може да е колкото неговите вноски, но тя не получава нищо срещу своите пари.
А кой пере, готви, чисти, кой е раждал и е гледал детето?
Разбира се, тези неща не се броят, човекът си плаща ипотеката, брак няма, вече открито си чати с колежки...
Добре си е оплел кошницата и това не е само в последно време, правил си е сметката от самото начало.
Ако беше мъж и съпруг на място, апартаментът щеше да е на името на двамата, особено щом и тя дава пари в домакинството.
Хубаво жената си мисли, че са имали чудесен брак досега, ама аз не мисля така. Просто сега са почнали да падат розовите очила или тя не иска да го признае.

# 117
  • Варна
Той емоционално е там, това е проблемът.
Уважението и любовта към жената вкъщи вече ги няма.

Ей това е основното. Границата е премината и връщане няма. Оттук нататък той е декларирал как ще продължи. Сега тя трябва да реши как да продължи.

# 118
Ако е искал, щеше да е и на двамата жилището. Обаче е хитрец. Брак не е сключил, жилището само на негово име... Пък тя нека участва с каквото си иска в домакинството. Уж семейство за пример, уж много я обича, никога няма да я изостави, ама жилището само на негово име. Сега пък си пише с друга, психоаналитик го раздава. После сексолог ще стане. Много държа на теб, но няма да спра да си пиша с нея. Доообре.

# 119
Ами да е мислила авторката за жилището, кой й е виновен.
Може да обвинява само и единствено себе си. Вижте, в тоя живот никой не е длъжен да гледа интереса на другия пред своя собствен. Особено при възрастни хора, които са с акъла си.

Общи условия

Активация на акаунт