Бихте ли одобрили мъжа ви да отиде с приятели на море?

• 9 885
  • 201
  •   1
Отговори
# 60
Два дена нищо не са. Моят е ходил на такива сбирки с приятели, макар и рядко се случва. Не ми е и хрумвало да му "забраня". Но при теб наистина друг е проблемът. Ти някога оставяш ли му детето дори за ден, два? Да идеш да си свършиш каквото и да е твое.

# 61
  • София
На 35 и с акъл на ерген, не звучат добре нещата. По-скоро ти на 25 трябва да живееш така.

# 62
Ще го изпратя с усмивка, но честно казано чисто егоистично ще ми е неприятно, защото това означава да остана сама с бебе и малко дете. Но при нас нещата стоят малко по-различно, аз излизам доста често, включително и спа уикенди с приятелки, докато той гледа децата, така че ще е доста нагло от моя страна да имам против.

# 63
  • Пловдив
Море лииии?! Две деца направил и на море сам ще ми ходи ,как пък не. Изобщо що за въпрос...

# 64
  • София
Преди разсъждавах, че всеки има право на лично пространство, своето време с приятели, далече от половинката и тн. Все си повтарях да не влизам във филми и измислени сценарии от собствената ми глава. От толкова широкоскроеност си изпатих на финала, та към днешна дата бих казала твърдо НЕ. Всичко трябва да има граници. Не питай старило - питай патило...

# 65
  • Варна
Моят ме кара да отида с него две вечери на море и ясно му заявих, че не искам. Пускам го, макар че не ми е кученце за този израз.
Приятелите му какви са, податливи към женския пол ли, че за два дни ще очернят живота си ?
Аз заминавам с майка си 3 дни на екскуржия ( присламчих се в предварителните им планове ), на баща ми хич не му се ходи и не е мрънкал изобщо.

# 66
  • Варна
Аз също си напатих от лично пространство и време с приятели. И сега си живея сама. Чудесно ми е, но аз съм си самодостатъчна в голяма степен. Освен това знам, че не бих се лишила от личното си пространство и времето ми с приятели, така че защо да си причинявам разправии...

# 67
Добре, де, тези които казват, че няма да го "пуснат" - какво ще направите, пред вратата ли ще легнете, в багажника на колата ли ще се качите, скандали ли ще вдигате?

# 68
  • Варна
Добре, де, тези които казват, че няма да го "пуснат" - какво ще направите, пред вратата ли ще легнете, в багажника на колата ли ще се качите, скандали ли ще вдигате?

Аз не съм казала подобно нещо, но ако е така, бих заявила ясно и твърдо, че не съм съгласна и ще гледам дали ще се съобрази. Разбира се, човек трябва да е готов за действия, ако онзи уморения тресне вратата и все пак замине.

# 69
  • София
За мен би било достатъчно красноречиво, ако реши да отиде, въпреки че съм обяснила, че аз няма да съм спокойна и няма да се чувствам комфортно.

# 70
  • София /Абсурдистан
Да вземе децата и да ходи където иска. Само при това условие аз “пускам”.
Малко гадничко е майката с малки деца да няма нужда от почивка и да опъва, и да и гърми главата, а той, много преумореният, да се развява по Слънчака с аверите. Имаш ли малки деца, или намираш кой да ти ги гледа и отивате заедно, щом сте семейство, или си налягаш парцалетите в къщи и си гледаш децата. С големи и самостоятелни деца, всеки да ходи където и с когото си иска, възражения никакви няма. Но с малки, на големия зор с тях, да си имаме уважението.
/на мен тези номера едно време БНД се опитваше да ги върти, но му мина котка път и затова е и бивш, не понасям грам скатавки/. В семейството всеки си има отговорности и да си ги поема.

Последна редакция: ср, 05 юли 2023, 17:14 от The Iron Lady

# 71
Остави го да върви без да недоволстваш, но като се върне ще трябва да поговорите сериозно. 35 годишен с приятели ергени и иска да си разпуска, взел си млада жена да гледа детето и шапка на тояга.
Имаш козове, защото си млада и реално той би трябвало да ти трепери и да ти угажда.
Така че постави си условията и не му оставяй свободно време - връчвай му да гледа детето, а ти да излезеш, уикенда да ви заведе някъде, вечер  да изведе детето на разходка 
На семейните хора с деца времето им за разпускане с приателчетата става все по-малко по естествен път, няма как.

# 72
Както казахте - свободни хора сме, нито той ще ме пита дали ще го пусна, нито аз него. Качвам се в колата, на предната седалка. Без скандали, с усмивка и с настроение за забавление.
Поне сред нашите близки познати не знам да има такива, които да правят проблем. Има повод за забавление, всеки който иска е свободен да отиде. Ограничения - ти да, ти не, не съществуват.

# 73
Да отива .

# 74
Ако каже, че са го поканили някъде сам и иска да отиде, няма как да се качиш на предната седалка.

Можеш да разчиташ, че никога никъде няма да поиска да отиде,  но и това не знам дали е много добре, в смисъл, ако пък случайно на човек му се прииска, по-добре е това да не е страшен прецедент и да води до разочарования и драми.

Общи условия

Активация на акаунт